LOST - Season 5

Reaction score
2
Απάντηση: Re: LOST - Season 5

Εγώ βασικά δε βλέπω αμερικανιές,εγώ είμαι κουλτουριάρης(Σότο,μη με μαρτυρήσεις πως είδα και τα 4 seasons σε 3 εβδομάδες ε; σσσσσσσσσσσσσσ).
Εγώ που λέτε δε θα καταδεχόμουν ποτέ να δω τέτοιες βλακείες(Σότο πότε είπαμε αρχίζει ο 5ος κύκλος;;;;;;;;;)
Σα δε ντρέπεστε που ασχολείστε με το LOST(Σότο όπως είπαμε άμα πεθάνω πριν μάθω το τέλος θα έρχεσαι στον τάφο μου να μου λες τι γίνεται έτσι;;;;)
Μην ανησυχεις ρε , θα ερχομαι εγω και στους δυο σας.:137:

Reaction score
59
Εγώ βασικά δε βλέπω αμερικανιές,εγώ είμαι κουλτουριάρης(Σότο,μη με μαρτυρήσεις πως είδα και τα 4 seasons σε 3 εβδομάδες ε; σσσσσσσσσσσσσσ).
Εγώ που λέτε δε θα καταδεχόμουν ποτέ να δω τέτοιες βλακείες(Σότο πότε είπαμε αρχίζει ο 5ος κύκλος;;;;;;;;;)
Σα δε ντρέπεστε που ασχολείστε με το LOST(Σότο όπως είπαμε άμα πεθάνω πριν μάθω το τέλος θα έρχεσαι στον τάφο μου να μου λες τι γίνεται έτσι;;;;)
Ωστε ετσι ε ??

Ειδες που σου ελεγα οτι θα φας " κολλημα " :137::137:

Υπομονη τωρα μεχρι το γεναρη !!!

Reaction score
0
kate με σογιερ το κόβω να είναι το πρωτο επεισοδιο... ποιος περιμενει μέχρι τον ιανουάριο???

Reaction score
59

H Michelle Rodriguez επιστρέφει στο LOST

Η ηθοποιος θα εμφανιστει σε 1 επεισοδιο του 5ου κυκλου !!

Αυτό σύμφωνα με το Entertainment Weekly (που ξετρύπωσε και το νέο ότι η Αννα Λουσία επιστρέφει), μπορεί να σημαίνει τρία πράγματα:

1. Οτι η νεαρή θα επιστρέψει από τον ... Αδη ως Ζόμπι στο Νησί των Αγνοούμενων.
2. Οτι απλώς θα εμφανιστεί σε ένα από τα πάμπολλα flash back.
3. Ο Χάρλεϊ ή κάποιος άλλος από την ομάδα των Oceanic 6 θα τη δει ως μία ψευδαίσθηση.

Επιλέξτε και στοιχηματίστε!

:126:

Reaction score
59
Ηδη βρισκομαστε στο 5ο επεισοδιο του 5ου κυκλου των γυρισματων και συμφωνα με πληροφοριες στο set υπαρχει ενα παλιο αεροπλανο με το οποιο ειχαν πεσει στο νησι κι αλλα ατομα !!

ΧΜΜΜΜ !!! Ενδιαφερον !!! :126:

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια! Σημερα καθως εβλεπα το Eureka 3X6, ειδα να γραφει κατω στην οθονη " LOST Premieres Moday Starting At 7/6c. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο; Θα βαλει καποιο επεισοδιο extra πριν την πρεμιερα- κατι σαν του Dexter;
Please Help!!!!

Reaction score
59
To λοστ αρχιζει τελος γεναρη αυτο που ειδες ειναι μαλλον η αναγγελια καποιας επαναληψης απο το καναλι .

Reaction score
59
Απάντηση: LOST - Season 5

Οι "Αγνοούμενοι" στη μεγάλη οθόνη;

Για τέσσερις ολόκληρες σεζόν εκατομμύρια φανατικοί των διάσημων «Αγνοουμένων» ήταν διαρκώς συντονισμένοι με τη μυστήρια νήσο, στην οποία βρέθηκαν ναυαγοί ο Τζακ, η Κέιτ, ο Τζον , ο Χαρλεϊ και οι υπόλοιποι της παρέας. Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στο Νησί και να εξηγήσουν τα... ανεξήγητα και ακόμη δεν έχουν καταφέρει τίποτα.

Οι δύο σεζόν που απομένουν (με την πέμπτη να αρχίζει στις αρχές Ιανουαρίου) φαίνεται πως δεν είναι αρκετές για να επιφέρουν τον απαραίτητο κορεσμό στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, γι΄αυτό και οι Χολιγουντιανοί παραγωγοί σκοπεύουν να προσγειώσουν την πτήση Oceanic 815 στη μεγάλη οθόνη!

Ο συνδημιουργός και παραγωγός των «Lost» Τζέι Τζέι Έιμπραμς (ο οποίος αυτή τη περίοδο είναι full time occupied με το πολυαναμενόμενο Star Trek) αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο MTV πως η ιδέα να κάνει τη σειρά ταινία, του φαίνεται εξαιρετικά δελεαστική, ιδιαίτερα τώρα που ημερομηνία λήξης της σειράς ορίστηκε για τον Μάιο του 2010!

«Το μόνο πράγμα που με κάνει να πιστεύω στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς είναι πως το ABC, μετά από 6 χρόνια, συμφώνησε να τελειώσει η σειρά. Αυτό είναι για μένα ένα είδος «δώρου», καθώς δεν πρόκειται μετά από εφτά ή οχτώ χρόνια να σκέφτομαι πως θα έπρεπε να έχει τελειώσει νωρίτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ειμπραμς.

cinemag

Kι εδω το trailer της 5ης season με καλυτερη αναλυση.

http://www.movieweb.com/news/NEPQ3TSYbnRuTX

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: LOST - Season 5

Συγγννωμην, αλλα πως βλεπετε αυτο το..."πραμα"; ενταξει, περι ορεξεως κλπ, αλλα δεν νοιωθετε "καπως" με τα συμβαινοντα σ΄αυτο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.614
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds