Lotr in blu-ray. WHEN?

Reaction score
0
Ρε παιδιά ποιος ξέρει τίποτα σίγουρο για το πότε θα βγει επιτέλους η τριλογία σε blu-ray?

Reaction score
59
Προς το τελος του 2009 θα κυκλοφορησουν οι κινηματογραφικες εκδοσεις και οταν βγει το HOBBIT οι extended εκδοσεις.

Reaction score
1
Ρε παιδιά έτσι και αλλιώς είναι ελαφρώς βαρετή, δεν ξαναβλέπεται εύκολα για 3-4ή φορά όπως φαντάζομαι οι πιο πολλοί την έχουν δει ήδη 2 φορές (cinema, dvd). Εγώ την έβαλά να την δώ 720p σε 42αρα, έτσι να χαρώ τον ήχο και την εικόνα, αλλά πολλές κοιλιές βρε παιδί μου....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Νομίζω ότι η τριλογία έχει μια θέση στη blu-ray θήκη όλων, όσο μεγάλη κι αν είναι η διάρκεια της. Περιμένω με ανυπομονησία την κυκλοφορία της, μαζί με το braveheart και το gladiator.

Reaction score
0
Ρε παιδιά έτσι και αλλιώς είναι ελαφρώς βαρετή, δεν ξαναβλέπεται εύκολα για 3-4ή φορά όπως φαντάζομαι οι πιο πολλοί την έχουν δει ήδη 2 φορές (cinema, dvd). Εγώ την έβαλά να την δώ 720p σε 42αρα, έτσι να χαρώ τον ήχο και την εικόνα, αλλά πολλές κοιλιές βρε παιδί μου....
[YOUTUBE]b0sc-gS9AqM[/YOUTUBE]

Reaction score
1
Και κάτι ακόμα.

Έπαιζα επιτραπέζια D&D πολλά χρόνια πριν. Ήμουν πολύ θετικά προσκείμενος στην ταινία. Την περίμενα πως και πώς. Όμως μόλις καταλαγιάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, βλέπω ότι έχει κοιλιάαααααααααα! Καλή είναι αλλά όχι και αριστούργημα!@

Reaction score
0
2009 με 2010 απ' ότι έχω ακούσει στο εξωτερικό θα κυκλοφορήσουν οι ΕΕ. Σε δορυφορικά HD κανάλια βέβαια, έχουν ήδη παιχτεί...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.692
Απάντηση: lotr in blu-ray. WHEN?

Για άλλους είναι βαρετή και για άλλους όχι.
Γούστα είναι αυτά.
Δεν παύει όμως να είναι μια ταινία φαντασμαγορική με πολλά ωραία πλάνα, ειδικά εφέ και καλό ήχο.
Ότι πρέπει για οικιακή προβολή.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: lotr in blu-ray. WHEN?

Νομίζω ότι η τριλογία έχει μια θέση στη blu-ray θήκη όλων, όσο μεγάλη κι αν είναι η διάρκεια της. Περιμένω με ανυπομονησία την κυκλοφορία της, μαζί με το braveheart και το gladiator.
Κι εγω μαζι σου!!!!!!!!

Reaction score
1.213
Απο τις ''συγχρονες'' ταινιες που θα ηθελα οπωσδηποτε να τις εχω/βλεπω σε blu ray ...

Aμα δεν δεις τη μαχη του δευτερου σε br τοτε τι θα δεις ?? :203:

Reaction score
4

Δυστυχώς θα την ξαναπάρω οπωσδήποτε

Μόνο να μην ξαναβγεί πρώτα η απλή και μετά πάλι η extended και μετά πάλι κάποια άλλη version που θα ανακαλύψουν στο συρτάρι που βάζει τα εσώρουχα ο τζάκσον

Reaction score
5

Δυστυχώς θα την ξαναπάρω οπωσδήποτε

Μόνο να μην ξαναβγεί πρώτα η απλή και μετά πάλι η extended και μετά πάλι κάποια άλλη version που θα ανακαλύψουν στο συρτάρι που βάζει τα εσώρουχα ο τζάκσον
Εννοείτε πως έτσι θα γίνει, μην αμφιβάλλεις καθόλου. Εγώ πάλι θα την πάρω έτσι και αλλιώς γιατί μου αρέσει τρελά και ας έχει κοιλιές και ψωμάκια...

Reaction score
59

Theatrical Editions - Lord of the Rings films coming to BD in December !

Here's some news that you Lord of the Rings fans have been waiting for. Word from a couple of readers is that select FYE stores had signs up last week revealing that Warner Home Video will be releasing New Line's Lord of the Rings Trilogy on Blu-ray Disc in December.

Some stores may even have begun taking preorders. This includes all three films. The titles are not yet listed on the company's website, but our industry sources have informed us that the studio's current plans do indeed call for all three films, The Fellowship of the Ring, The Two Towers and The Return of the King, to be released on Blu-ray in early December on Blu-ray in their original theatrical versions.

There will likely be little in the way of extras, as both the extended versions and the special edition material are being held by director Peter Jackson for use in a future "ultimate edition" BD box set, planned for release when the two Hobbit films arrive in theatres and on DVD and Blu-ray starting in 2012.

digitalbits.com

Reaction score
2
Re: Απάντηση: lotr in blu-ray. WHEN?

Αυτή η έκδοση θα έχει τις theatrical editions των ταινιών. Οι extended editions θα κυκλοφορήσουν λίγο πριν βγει το Hobbit στους κινηματογράφους οπότε αν κάποιος θέλει την ultimate collectors edition θα πρέπει να περιμένει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster