Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
[YOUTUBE]b0sc-gS9AqM[/YOUTUBE]Ρε παιδιά έτσι και αλλιώς είναι ελαφρώς βαρετή, δεν ξαναβλέπεται εύκολα για 3-4ή φορά όπως φαντάζομαι οι πιο πολλοί την έχουν δει ήδη 2 φορές (cinema, dvd). Εγώ την έβαλά να την δώ 720p σε 42αρα, έτσι να χαρώ τον ήχο και την εικόνα, αλλά πολλές κοιλιές βρε παιδί μου....
Αυτή είναι ταινία Marvin!:137:Clerks II[youtube]b0sc-gS9AqM[/youtube]
Κι εγω μαζι σου!!!!!!!!Νομίζω ότι η τριλογία έχει μια θέση στη blu-ray θήκη όλων, όσο μεγάλη κι αν είναι η διάρκεια της. Περιμένω με ανυπομονησία την κυκλοφορία της, μαζί με το braveheart και το gladiator.
και σε 1080p αλλά απο HDTV, όχι απο Blu-rayTo braveheart δεν κυκλοφορεί σε 720p ήδη?
Εννοείτε πως έτσι θα γίνει, μην αμφιβάλλεις καθόλου. Εγώ πάλι θα την πάρω έτσι και αλλιώς γιατί μου αρέσει τρελά και ας έχει κοιλιές και ψωμάκια...Δυστυχώς θα την ξαναπάρω οπωσδήποτε
Μόνο να μην ξαναβγεί πρώτα η απλή και μετά πάλι η extended και μετά πάλι κάποια άλλη version που θα ανακαλύψουν στο συρτάρι που βάζει τα εσώρουχα ο τζάκσον
Αυτή η έκδοση θα έχει τις theatrical editions των ταινιών. Οι extended editions θα κυκλοφορήσουν λίγο πριν βγει το Hobbit στους κινηματογράφους οπότε αν κάποιος θέλει την ultimate collectors edition θα πρέπει να περιμένει.