Lucid Dreaming

Reaction score
2.054
Έχετε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα?

Στην ουσία μιλάμε για μια κατάσταση που βλέπεις όνειρο αλλα ξέρεις ότι ειναι όνειρο και μπορείς να ελενξεις απόλυτα το όνειρο και να κάνεις ότι θες μέσα σε αυτο.

Το είχα πάθει πριν περίπου 3 χρόνια για περίπου Ενα μήνα, έλεγχα απολυτα τα όνειρα μου. Ήμουν σε εφιάλτη με φίλους μου και τους έβλεπα τρομαγμένους, και τους έλεγα να μην αγχωνονται γιατι ειναι απλά Ενα όνειρο. Βασικα δεν υπάρχουν όρια, μπορείς να κάνεις τα πιο τρέλα πράγματα! Τα όνειρα ειναι πολυ ζωντανά, σαν πραγματικότητα, δεν ειναι πλέον θολά όπως τα θυμάσαι όταν ξυπνήσεις...

Το τελευταίο καιρο το ψάχνω πολυ, υπάρχουν πολλές τεχνικές για να το κάνεις συνειδητά..

Παρεπιπτοντως όλη η ταινία Inception ειναι βασισμένη γύρω απο το Lucid Dreaming, ο σκηνοθέτης ήταν Lucid Dreamer o ίδιος...

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι μεταφυσικό πίσω απο αυτο, πολλοί το συνδέουν με αστρικές προβολές κτλ., η ειναι απλα μια λειτουργία του εγκεφάλου...

Και Ενα καλο site: http://www.world-of-lucid-dreaming.com/

Σας εχει συμβεί?

Sent from my iPad3 using Tapatalk HD

Reaction score
2.054
Κανείς δεν εχει πνευματικές ανησυχίες? :116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.818
Μπορεί να μην είναι τόσο ξηρά τα όνειρά τους. :142:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Lucid Dreaming

Έχετε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα?

Στην ουσία μιλάμε για μια κατάσταση που βλέπεις όνειρο αλλα ξέρεις ότι ειναι όνειρο και μπορείς να ελενξεις απόλυτα το όνειρο και να κάνεις ότι θες μέσα σε αυτο.
Αυτό που λες το είδα στο....ξύπνιο μου:105:...έχει διαφορά;;;

....και δεν ήταν καν όνειρο...εφιάλτης σκέτος...με την ευτυχέστερη κατάληξη:107:

φυσικά αναφέρομαι στο τελευταίο λεπτό του τελικού της Ευρωλίγκας...μη μου πεις ότι και συ δεν το είδες αυτό...πως τό'πες...το lucid dreaming;

:603:....:605:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μιχαλη, ολα αυτα εχουν να κανουν με προσφατη εμπειρια που εζησες?
Ρωτω γιατι ειμαστε στην ιδια βαρκα...

Reaction score
2.054
Μιχαλη, ολα αυτα εχουν να κανουν με προσφατη εμπειρια που εζησες?
Ρωτω γιατι ειμαστε στην ιδια βαρκα...
Όχι πρόσφατη Ανδρέα, απλα για κάποιο περίεργο λόγο και απο το πουθενα μου εχει γυρίσει και θέλω να το ψάξω πολυ...γενικώς γίνεται ένας πανικός στη ζωη μου τελευταία! Ανακατατάξεις πολλές...Απο την άλλη βλέπω ότι όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνεται τελευταία...

Πρόσφατη εμπειρία ήταν τα περίεργα αντικείμενα που είδα στον ουρανο...

Επίσης Νομιζω ότι Μικρός πέρασα απο κάτι Kundalini για όσους ξέρουν...

Αν θες μας λες για τη δικη σου εμπειρία!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
αριθμους τζοκερ μπορεις να δεις?
την επομενη ομαδα του Βαλβερδε μπορεις να την δεις?

ΠΑντως η κατευθυνση των ονειρων συνειδητα ειναι κατι που συμφωνα με τις ερευνες γινεται παρα πολυ δυσκολα και μετα απο ειδικη εκπαιδευση.

Πιθανον να μπερδευεις το συνειδητο με το ασυνειδητο και να νομιζεις οτι κατευθυνες το ονειρο σε χαπιεντ. Αλλα μαλον δεν ειναι ετσι, εκτος αν εχεις εκπαιδευτει για κατι τετοιο.

Reaction score
2.054
αριθμους τζοκερ μπορεις να δεις?
την επομενη ομαδα του Βαλβερδε μπορεις να την δεις?

ΠΑντως η κατευθυνση των ονειρων συνειδητα ειναι κατι που συμφωνα με τις ερευνες γινεται παρα πολυ δυσκολα και μετα απο ειδικη εκπαιδευση.

Πιθανον να μπερδευεις το συνειδητο με το ασυνειδητο και να νομιζεις οτι κατευθυνες το ονειρο σε χαπιεντ. Αλλα μαλον δεν ειναι ετσι, εκτος αν εχεις εκπαιδευτει για κατι τετοιο.
Όχι τέτοιες ικανότητες δεν έχω ακόμη...:116:

Και αριθμούς joker να σου πουν δεν ξέρεις τις προθέσεις της οντοτητας που θα σου τους πει...;)

Βλασση μπορει να συμβεί και τυχαία όπως και το Kundalini Awakening...εμένα μου συνέβη κάποτε, απλα θέλω να δω πως μπορείς να το κάνεις συνηδειτά...διάβασε το link απο το insomnia ειναι ενδιαφέρον...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
τα ειχα διαβασει πριν απο καιρο. υπαρχει και το αντιστοιχο ντοκυμαντερ που ειχε πριν απο 2 χρονια το discovery.

(για Βαλβερδε κουβεντα, ετσι?) :114:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Lucid Dreaming

τα ειχα διαβασει πριν απο καιρο. υπαρχει και το αντιστοιχο ντοκυμαντερ που ειχε πριν απο 2 χρονια το discovery.

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.054

(για Βαλβερδε κουβεντα, ετσι?) :114:
Υπάρχουν διάφορα...με προσοχή Παντα!

Βαλβερδε θα ξαναγυρίσει....έτσι για να σε τσιτωσω λίγο...:204:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
ειναι πολυ ενδιαφερον το θεμα, νομιζω πως το χω παθει κι εγω...

αλλωστε μια μερα διαφορα εχουμε με τον Τινταλακια, μπορει να μασταν κ μαζι σε κανα ονειρο...

μηπως να παει στη συζητηση και το astral projection?

Reaction score
2.054
Να μπει να μπει, δεν διαφέρουν και πολυ Γιάννη...Το Ενα ειναι στο ξυπνιο σου το άλλο στον ύπνο σου...

Πάντως ειναι πιθανο άτομα που βλέπεις στο όνειρο σου, να βλέπουν το ίδιο όνειρο εκείνη τη στιγμη...;)

Reaction score
3.514

Να ξέρετε πώς ότι βλέπετε στα όνειρα (αν τα πιστεύετε βεβαία) πάντα ειναι το αντίθετο.
εν ολίγοις
Όποιο και αν είναι το θέμα του ονείρου σας μην προσπαθήσετε να το ερμηνεύσετε επιφανειακά.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Να ξέρετε πώς ότι βλέπετε στα όνειρα (αν τα πιστεύετε βεβαία) πάντα ειναι το αντίθετο.
Με μπέρδεψες τώρα.

Εγώ που είδα χτες το βράδυ ότι ενός γνωστού μου του είχαν κλέψει το αυτοκίνητο (που στην πραγματικότητα είναι το αυτοκίνητο ενός άλλου) και ότι βρήκα την άδεια κυκλοφορίας σε ένα γραφείο του Δήμου και την πήγα στο τοπικό (ανύπαρκτο) μουσείο για να τη δώσω σε έναν ντέτεκτιβ (που είχε το γραφείο του στο μουσείο για να μην τον εντοπίζουν) για να βρει το αυτοκίνητο, το οποίο μουσείο στεγαζόταν σε ένα διατηρητέο που στην πραγματικότητα είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά στο όνειρο ήταν εκεί που βρίσκεται το σπίτι μιας γνωστής μου γιαγιάς... ποιο είναι το αντίθετο; :142: :140:

(Συγγνώμη για τη διακωμώδηση του thread, αλλά από το πρωί γελάω με το συγκεκριμένο όνειρο...)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.918

Με μπέρδεψες τώρα.

Εγώ που είδα χτες το βράδυ ότι ενός γνωστού μου του είχαν κλέψει το αυτοκίνητο (που στην πραγματικότητα είναι το αυτοκίνητο ενός άλλου) και ότι βρήκα την άδεια κυκλοφορίας σε ένα γραφείο του Δήμου και την πήγα στο τοπικό (ανύπαρκτο) μουσείο για να τη δώσω σε έναν ντέτεκτιβ (που είχε το γραφείο του στο μουσείο για να μην τον εντοπίζουν) για να βρει το αυτοκίνητο, το οποίο μουσείο στεγαζόταν σε ένα διατηρητέο που στην πραγματικότητα είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά στο όνειρο ήταν εκεί που βρίσκεται το σπίτι μιας γνωστής μου γιαγιάς... ποιο είναι το αντίθετο; :142: :140:

(Συγγνώμη για τη διακωμώδηση του thread, αλλά από το πρωί γελάω με το συγκεκριμένο όνειρο...)
Ενός αγνώστου σου θα του χαρίσουν ένα μηχανάκι, θα τύχει να βρεις την κάρτα καυσαερίων του σε έναν φοριαμό της Νομαρχίας, θα πας να την αφήσεις σε ένα παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου μέσα σε ένα στρηπτιτζάδικο, στεγαζόμενο σε πτέρυγα ενός κτηρίου του Αράτα Ισοζάκι, το οποίο στην πραγματικότητα θα είναι στο Κάτω Σχολάρι αλλά στο όνειρο θα είναι κολλητά με το μηχανουργείο του Μελίδη.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Ενός αγνώστου σου θα του χαρίσουν ένα μηχανάκι, θα τύχει να βρεις την κάρτα καυσαερίων του σε έναν φοριαμό της Νομαρχίας, θα πας να την αφήσεις σε ένα παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου μέσα σε ένα στρηπτιτζάδικο, στεγαζόμενο σε πτέρυγα ενός κτηρίου του Αράτα Ισοζάκι, το οποίο στην πραγματικότητα θα είναι στο Κάτω Σχολάρι αλλά στο όνειρο θα είναι κολλητά με το μηχανουργείο του Μελίδη.
Τώρα κλαίω... :143: :143: :143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead