- Reaction score
- 14
ερώτηση ενός βλάκα... σαν εμένα... ο scaler του HD81 κάνει στον LV?????
Δεν ξερω αυτη την στιγμη εαν ο LV θα εχει το scaler αλλα νομιζω πως θα το εχει και αυτος.ερώτηση ενός βλάκα... σαν εμένα... ο scaler του HD81 κάνει στον LV?????
Αγαπητέ μου Γιάννη κατ αρχίν χρώνεια μου πωλά!αχχχχχχχχχ...
ΜαστροΓιώργη τεράστιε Χρώνια σου Πουλλά βρε σε ξέχασα και είμαι γάιδαρος ενα τηλεφωνο που το έχω και φθηνό με "ΟΝ" δεν σου έκανα.... βλέπεις είναι τέτοιο το σόκ που μου έχει προκαλέσει ο σΚαφάτος κύριος με την LaVi του που ξέχασα γιορτές αργίες και σχόλες...Αγαπητέ μου Γιάννη κατ αρχίν χρώνεια μου πωλά!
Και ως προς το αχ θα έλεγα ότι με νοιάζει περισσότερο η έρευνα του ασύλληπτου χάους που μας περιβάλει. Οι όλο και αυξανόμενες ενδείξεις ότι αυτό σφύζει από λογική, νοημοσύνη και συνείδηση με οποιαδήποτε μορφή. Και μάλιστα τόσο κοντά όσο δεν μπορούμε να φανταστούμε. Οι ενδείξεις ότι η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος και ήρθε και τοποθετήθηκε εκεί προαιωνίως από τον ή αν θέλετε κάποιον "δημιουργό". Και κάτι σχετικό με το θλιβερό γεγονός της ημέρας. Δεδομένης της φυσικομαθηματικής αντίληψης της μη υπάρξεως του ΧΡΟΝΟΥ και του ότι παρελθόν παρόν και μέλλον είναι ένα και το αυτό υφίσταται ο θάνατος?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comffice
ffice" /><o
></o
>
Η Τεχνολογία λοιπόν θα τρέχει με λογαριθμική κλίμακα και αν εδώ όλα από την βλακεία μας κάποια στιγμή πάψουν να υπάρχουν δεν θα πάψουν κάπου αλλού. Θα φτάσει η αγαπημένη μας λοιπόν προβολή να γίνεται κατευθείαν στο οπτικό και ακουστικό κέντρο και κατά παραγγελίαν. Και φανταστείτε την ευκρίνεια και την πιστότητα. Αλήθεια έχει αντιληφθεί κανείς μας την ψηφιακή μορφή της δομής της ύλης? 0 νετρόνιο 1 πρωτόνιο και -1 ηλεκτρόνιο? Ιδιότυπο δυαδικό σύστημα. Και εμείς με την 8μπιτη ψηφιοσειρά αρχικά νομίσαμε ότι κάτι κάναμε! Γιάννη καλύτερα να περιμένεις το επόμενο εξάμηνο για την αλλαγή διότι βγαίνει ο LV3D. Έχει δύο αναμορφικούς και Twin Scaler και τέτοια τεχνολογία οθόνης που δεν χρειάζεσαι γυαλιά για 3D. Άσε μεγάλε περίμενε!<o></o
>
Άντε αρκετά σας κούρασα!<o></o
>