LV Confidential

Reaction score
164
Δεν θα σχολιασω τα ακομψα σχολια του ντρημογιαννου ο οποιος-και σας το υποσχομαι αυτο-θα αλλαξει τριτο βιντεοπροβολεα μεσα σε τρεις μηνες:happy_5: :happy_5:

Και συνεχιζουμε, με...παραξενα αυτη την φορα:
Colour wheel:5 segment RGBYW 3 speed
Τέλος το ενδιαφέρον από μένα! Ας κάνει και 500€! :happy_5:

Reaction score
4
Τέλος το ενδιαφέρον από μένα! Ας κάνει και 500€! :happy_5:
Μπα??
Εγω ειχα ακουσει απο εγκυρες πηγες οτι τα γυρισες σε οτι εχει να κανει με LCD/DLP προς την dlp μερια.....:happy_5:

Reaction score
164
Μπα??
Εγω ειχα ακουσει απο εγκυρες πηγες οτι τα γυρισες σε οτι εχει να κανει με LCD/DLP προς την dlp μερια.....:happy_5:
Πιο πιθανό είναι να αγοράσει ο Blizard 360, να παραδεχτεί ο Tanto ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, να ψηφίσει ο Healler ΝΔ... :happy_5:
Βλέπω rainbow... Και όχι μόνο βλέπω, αλλά μου προκαλεί και ναυτία... Ποτέ δεν θα έπαιρνα προβολέα με τροχούς, καθρεφτάκια, μπλε χάντρες και άλλα τέτοια! :happy_8:

Reaction score
4
Πιο πιθανό είναι να αγοράσει ο Blizard 360, να παραδεχτεί ο Tanto ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, να ψηφίσει ο Healler ΝΔ... :happy_5:
Βλέπω rainbow... Και όχι μόνο βλέπω, αλλά μου προκαλεί και ναυτία... Ποτέ δεν θα έπαιρνα προβολέα με τροχούς, καθρεφτάκια, μπλε χάντρες και άλλα τέτοια! :happy_8:
:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Καλα λοιπον.....αμα θελει κανεις υπευθυνος του φορουμ να επεμβει και να συμπληρωσει κατι ας το κανει...:happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Καλα λοιπον.....αμα θελει κανεις υπευθυνος του φορουμ να επεμβει και να συμπληρωσει κατι ας το κανει...:happy_5:
Τι να πω για τον ψευτη?
Αφου δεν τολμησε να τα γραψει μονος του και απλα μαζευε τα σαλια του...:happy_5:

Reaction score
164
Τι να πω για τον ψευτη?
Αφου δεν τολμησε να τα γραψει μονος του και απλα μαζευε τα σαλια του...:happy_5:
Στην αρχή μου έτρεχαν τα σάλια. Μετά λέω "άστα μεγάλε. Και το Τζόκερ να πιάσεις για να τον αγοράσεις, θα στα φάνε οι δραμαμίνες" :happy_5:
Περισσότερα όταν ξεβαρεθώ. Γιατί τα σοβαρά θέλουν την ώρα τους. :happy_8:

Reaction score
164
Τι να πω για τον ψευτη?
Να σου πω κάτι σοβαρά; Έχεις προσέξει ότι στην αρχή των τεστ είμαι λαλίστατος και μετά κάθομαι σε μία γωνία (σχεδόν) ήσυχος; Τις περισσότερες φορές με πιάνει πονοκέφαλος με τους διαολοτροχούς σου! :happy_5:

Reaction score
4
Τι να πω για τον ψευτη?
Τελος παντων δεν θελω να χαλασω το θεμα....:happy_5:
Εγω εχω το θαρρος της γνωμης μου και παραδεχομαι οτι μαζευα το σαγονι μου απο το πατωμα ενω αλλοι λενε και τα αλλαζουν μετα :happy_8::happy_8::happy_8:

Ωχ αργησα να απαντησω.....

Reaction score
1
Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής:

<table cellpadding=10 cellspacing=0 border=1><tr><td></td><td>HD81<br> optoma-hd81.jpg </td><td>HD81 LV<br> Optoma-HD81-LV.jpg </td></tr><tr><td>Πάνελ</td><td>1xDLP 1080x1920 0.95" DC3</td><td>1xDLP 1080x1920</td></tr><tr><td>Brightness</td><td>1400 lumens</td><td>2500 lumens</td></tr><tr><td>Contrast</td><td>10000:1</td><td>10000:1</td></tr><tr><td>Color wheel</td><td>7 segment x 4 speed (?)</td><td>5 segment (RGBYW) x 3 speed</td></tr><tr><td>Throw Ratio</td><td>1.85-2.22:1 (distance/width)</td><td>1.85-2.22:1 (distance/width)</td></tr><tr><td>I/O</td><td>scaler</td><td>2 x HDMI (v1.3), 1 x DVI,<br>Component, S-video, Composite</td></tr><tr><td>Βάρος</td><td>4.5 + 4.2 Kgr</td><td>5 Kgr</td></tr></table>

Επίσης, διατίθεται και αναμορφικός φακός:

O φακός φέρει τον κωδικό BX-AL133 και είναι κατάλληλος και για τους δύο. Προσφέρεται, φυσικά, για <abbr title="Constant Height" style="cursor:help">CH</abbr> υλοποιήσεις (ο προβολέας ανιχνεύει το υλικό και, στην περίπτωση του 2.35:1, ενεργοποιεί τον φακό αυτόματα):

Attachments

Reaction score
4
Από φινίρισμα, σκίζει...
Οχι απλα σκιζει........Φωτομοντελο!!!....και λατρευω και τα μαυρα μηχανηματα!!
Απο οτι θυμαμαι ειναι αλμυρουτσικη η τιμη του. Για τον αναμορφικο ουτε κουβεντα....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Λοιπον, τι αλλο περιμενουμε?:crazy_1:
Α ναι, τιμες και διαθεση.
Η διαθεση ξεκινα αρχες Μαιου.
Οι τιμες ειναι:
HD81LV:6500€
αναμορφικος φακος(κανει και για τον HD81):4000€
Οι τιμες ειναι διχως εκπτωσεις των καταστηματων

Staff online