M2Tech Hiface

Reaction score
28
ολη η ιστορια γινεται για αυτο το ρημαδι το kernel streaming. αλλιως ακους WiNdOwS... διαβασε το faq στο site τους...
ναι ακουω windows αλλα βελτιωμενα η το ιδιο?

το ρωταω γιατι? γιατι με ενδιαφερει να ακουω και ιντερνετικο ραδιοφωνο και θελω να ξερω εκει τι γινεται εχω βελτιωση με το m2tech ?

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: M2Tech Hiface

μολις ελαβα απαντηση απο την audio soul σε e-mail που ειχα στειλει
και με ενημερωσαν οι ανθρωποι οτι το m2tech στην συσκευασια του
περιεχει και cd με τους drivers του.!
Μα χρειάζονται drivers; Εγώ ξέρω πως μόνο τα Windows 95 & 98 ήθελαν CD με drivers για να "δούνε" USB συσκευές. Από τα Windows 2000 και μετά απλώς πριζώνεις την συσκευή και την βλέπουν. Γι αυτό και όλα τα USB flashάκια κυκλοφορούν πλέον χωρίς CD. Παλιά έδιναν και ένα CD με drivers για 95, 98 και millenium.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: M2Tech Hiface

Μα χρειάζονται drivers; Εγώ ξέρω πως μόνο τα Windows 95 & 98 ήθελαν CD με drivers για να "δούνε" USB συσκευές. Από τα Windows 2000 και μετά απλώς πριζώνεις την συσκευή και την βλέπουν. Γι αυτό και όλα τα USB flashάκια κυκλοφορούν πλέον χωρίς CD. Παλιά έδιναν και ένα CD με drivers για 95, 98 και millenium.
Χρειάζεται.
Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα (όπως έκανες και παραπάνω που σου φάνηκαν πολλά τα 100 ευρώ). :136:

Reaction score
1.187
Απάντηση: M2Tech Hiface

Α! Μάλιστα... Ανόμοια πράγματα... Η Audiotrack Prodigy Cube που έχω δεν συνοδεύεται καν από CD... To ίδιο και η Behringer...

Για πες μου έστω και μία συσκευή USB που δεν αναγνωρίζεται σήμερα αυτόματα από τα windows..

Reaction score
777
Re: Απάντηση: M2Tech Hiface

Α! Μάλιστα... Ανόμοια πράγματα... Η Audiotrack Prodigy Cube που έχω δεν συνοδεύεται καν από CD... To ίδιο και η Behringer...

Για πες μου έστω και μία συσκευή USB που δεν αναγνωρίζεται σήμερα αυτόματα από τα windows..
απο xp ή απο 7?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Εξακολουθείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Περνάει κάποια από αυτές τις συσκευές 24/192 από την USB;

Reaction score
8

Μα από αυτό ακριβώς τρέφεται η βιομηχανή (proprietary word) του hi-end (the-end)! Σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων και εννοιών.

Όποιος δεν βαριέται ψάχνει και βρίσκει. Για όλους τους υπόλοιπους, εκτός από τη μάστερκαρντ:

Το εν λόγω δεν είναι γενικά μια συσκευή USB όπως λέγεται στην απλοϊκή γλώσσα των λογισμικοπαθών. Είναι specialized USB dongle, όπως πλήθος άλλων, και ως εκ τούτου χρειάζεται proprietary drivers. Το ότι άλλες συσκευές USB δεν χρειάζονται είναι μόνον διότι αυτοί υπάρχουν ήδη μέσα στα λειτουργικά συστήματα, κατόπιν προσυμφωνίας μεταξύ των εταιρειών λογισμικού και υλικού και έχουν καθιερωθεί ως universal/generic. Κάποτε κανένας δεν περιλαμβανόταν και σήμερα περιλαμβάνονται αυτοί των πιο δημοφιλών συσκευών. Το εν λόγω δεν ανήκει ακόμη σε αυτές (κακώς), δεν έχει περάσει standardization και έπειτα πιστοποίηση από αρμόδιους φορείς.

Δηλαδή, π.χ., ένα ιατρικό μηχάνημα imaging με USB interface που μπορεί να κάνει κάποια εκατομμύρια χαρακτηρίζεται απλώς μια ακριβή USB συσκευή που δεν αναγνωρίζεται, ενώ η κάμερά μου και το σκάνερ μου είναι πολύ πιο τίμιες συσκευές και δεν θέλουν (λέμε τώρα) και CD... Σημειωτέον ότι και τα ιατρικά ακόμη διέρχονται διαδικασιών standardization.

Πού ξέρουμε λοιπόν? Σε τρία λέω εγώ χρόνια μπορεί να περιλαμβάνεται και αυτός του hiface και αυτό το θέμα (proprietary drivers) να το διαβάζουμε και να γελάμε - όσοι δεν το κάνουμε ήδη.

Τότε, και η τιμή του θα φαντάζει κάπως αλλιώς, λόγω της διεθνούς δημιουργικής λογιστικής.

Οι συγκεκριμένοι, δε, είναι αρκετά καλοφτιαγμένοι, ώστε κάτω από ΧΡ να λειτουγεί το KS απροβλημάτιστα, αλλά και η... ασφαλής αφαίρεση των γουίντοουζ.

Όσο γι' αυτό που κάνει στον ήχο, είναι επιεικώς... καθοριστικό - με τη θετικότερη των εννοιών.

Reaction score
1.187

Ορίστε αυτή περνάει:

http://www.emu.com/products/product.asp?category=610&subcategory=611&product=15186&nav=features

Και όχι μόνο, αλλά κάνει και ένα σωρό άλλα επιπλέον πράγματα...

Και τιμάται και πιο φθηνά!

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=243&Product=11476

Για πες μου λοιπόν ακόμα και αν δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα από τα επιπλέον features της e-mu και θέλω απλώς να την χρησιμοποιήσω μόνο σαν interface για να πάρω spdif από USB γιατί να μην την προτιμήσω σε σχέση με το εν λόγω M2Tech Hiface;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.569

Ορίστε αυτή περνάει:
δε περνάς κυρά μαρία
δε περνά-ας δε περνάς.

δε περνάς κυρά μαρία
δε περνάς, πε-ρνάς!

:143::138::143:

Reaction score
777

Για πες μου λοιπόν ακόμα και αν δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα από τα επιπλέον features της e-mu και θέλω απλώς να την χρησιμοποιήσω μόνο σαν interface για να πάρω spdif από USB γιατί να μην την προτιμήσω σε σχέση με το εν λόγω M2Tech Hiface;
γιατί το m2tech το προσκυνάν οι απανταχού τον κόσμο φορουμίστες.Αύριο θα προσκυνάνε την επόμενη κινεζίλα που θα τους υποσχεθεί καλύτερες χροιές..:138::143::136:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.569
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: M2Tech Hiface

γιατί το m2tech το προσκυνάν οι απανταχού τον κόσμο φορουμίστες.Αύριο θα προσκυνάνε την επόμενη κινεζίλα που θα τους υποσχεθεί καλύτερες χροιές..
ρε παιδιά δε κουραστήκατε?:138:

η (όπως λες) "κινεζίλα" όμως, έχει ψηφιακή έξοδο, απορώ πως θα πάρεις "spdif από USB" με την ε-μου. για πε-μου...:143::135:

κάτσε να το επαναλάβω, να γίνει κα-τα-νο-η-τό:

δε περνάς κυρά μαρία
δε περνά-ας δε περνάς.

δε περνάς κυρά μαρία
δε περνάς, πε-ρνάς!

:136:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: M2Tech Hiface

ρε παιδιά δε κουραστήκατε?

η (όπως λες) "κινεζίλα" όμως, έχει ψηφιακή έξοδο, απορώ πως θα πάρεις "spdif από USB" με την ε-μου. για πε-μου...

κάτσε να το επαναλάβω, να γίνει κα-τα-νο-η-τό:

δε περνάς κυρά μαρία
δε περνά-ας δε περνάς.

δε περνάς κυρά μαρία
δε περνάς, πε-ρνάς!
δέν είμαι κατά του μαραφετίου.ούτε των κινέζων(κάτσε μη και με τη cosco βρούμε καμια δουλειά).

τελικά περνάει ή δέν περνάει?και αν περνάει ακούγεται?ακούγεται πιο πολύ απο αυτό?

Reaction score
1.187

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.569
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: M2Tech Hiface

Sorry δεν το είδα... το θεώρησα δεδομένο ότι θα έχει.
Η 0404 όμως που είναι ακριβότερη έχει:
http://www.emu.com/products/product.asp?category=610&subcategory=611&product=15185&nav=introduction

:137:
α, πολύ ωραία. τελικά δε κουραστήκατε, ε?:143::135:

External sample rate sync via:
Optical S/PDIF (44.1 – 96kHz)
Coaxial S/PDIF (44.1 – 96kHz)

εγώ όμως κουράστηκα. sorry, αλλά δε το συνεχίζω. επί τοις ευκαιρίας, αν θες ψηφιακή έξοδο μέχρι 192, αν έχεις ντακ δηλαδή, πάρε το M2Tech. φινίτο.:136:

Reaction score
777

α, πολύ ωραία. τελικά δε κουραστήκατε, ε?:143::135:

External sample rate sync via:
Optical S/PDIF (44.1 – 96kHz)
Coaxial S/PDIF (44.1 – 96kHz)

εγώ όμως κουράστηκα. sorry, αλλά δε το συνεχίζω. επί τοις ευκαιρίας, αν θες ψηφιακή έξοδο μέχρι 192, αν έχεις ντακ δηλαδή, πάρε το M2Tech. φινίτο.:136:
εμένα έτσι κ αλλιώς έχει η mb ενσωματωμένο:136:

α ναι ξέχασα...έχει τζίτερ,,,

D

deleted user 10898

Guest

γιατί το m2tech το προσκυνάν οι απανταχού τον κόσμο φορουμίστες.Αύριο θα προσκυνάνε την επόμενη κινεζίλα που θα τους υποσχεθεί καλύτερες χροιές..:138::143::136:
κινεζίλα? δεν εχεις ασχοληθει ουτε 2 λεπτα με το ιταλικο αυτο αντικειμενο και εκφερεις και γνωμη...

Reaction score
0

εμένα έτσι κ αλλιώς έχει η mb ενσωματωμένο
Επ'ευκαιριας να ρωτησω και εγω κατι, γιατι δεν θυμαμαι αν το ειχα δει στο thread του Κωστα Φ "Το usb το σωστο το προστυχο..."

Με δεδομενο οτι καποιος δεν χρησιμοποιει laptop για ηχο αλλα κανονικο PC ποιος ο λογος να εχει SPDIF απο usb και οχι απ'ευθειας απο mobo;

D

deleted user 10898

Guest

εμένα έτσι κ αλλιώς έχει η mb ενσωματωμένο:136:

α ναι ξέχασα...έχει τζίτερ,,,
ελααααα, τζιτερ η μητρικη σου?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489