MAC ... τι ήχος!

Reaction score
62
Παιδεύομαι ουκ ολίγα έτη διερευνόντας τις δυνατότητες ενός PC να βγάλει καλό ήχο.
Το τελευταίο setup περιλαμβάνει sabre 9018 με I2S signal από amanero, fully balanced από τη κορφή ώς τα νύχια, ξεχωριστές linear τροφοδοσίες highend μητρικές, highend PSU κτλ κτλ.

Έκανα δώρο στη γυναίκα μου τις προάλλες δώρο ένα MAC Book Pro ME293.
Κάποια στιγμή το βάζω με περιέργεια ιθαγενούς να το ακούσω με το AMARRA.

.....ΣΟΚ....

ένιωσα σαν τη πόντια που έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται..

MAC ... τι ήχος!

Πού οφείλεται ΤΟΣΗ διαφορά?

Last edited:

Reaction score
7.194
Παιδεύομαι ουκ ολίγα έτη διερευνόντας τις δυνατότητες ενός PC να βγάλει καλό ήχο.
Το τελευταίο setup περιλαμβάνει sabre 9018 με I2S signal από amanero, fully balanced από τη κορφή ώς τα νύχια, ξεχωριστές linear τροφοδοσίες highend μητρικές, highend PSU κτλ κτλ.

Έκανα δώρο στη γυναίκα μου τις προάλλες δώρο ένα MAC Book Pro ME293.
δοκίμασε να ακούσεις και με ενα απλο laptop (windows)

Reaction score
2.566
Στο Amarra, που χρωματίζει...
Aυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στο αμάρα είναι ότι κάθε έκδοση ακούγεται αρκετά διαφορετική...και όντως, μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες από τότε, όσον αφορά στην ουδετερότητά του...γιατί αν ήταν ουδέτερο πριν, στην επόμενη έκδοση τί είναι, στην μεθεπόμενη? ...κ.ο.κ...

Reaction score
677
Αν ο Amarra χρωματίζει τι να πούμε για τους υπόλοιπους. Στο mac μου έχω και amarra και audirvana. Στο pc έχω foobar και jriver. Ο amarra ακούγεται ο πιο ουδέτερος. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι μου αρέσει σε όλα ο amarra. Σε καποιες ηχογραφήσεις προτιμώ audirvana και σε κάποιες άλλες amarra. Επίσης το βάθος σκηνής και την ανάλυση του amarra δύσκολα θα τα βρεις αλλού.

Reaction score
2.566
Δεν θέλω να πιστέψω ότι χρωματίζει, από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση διαφορά από έκδοση σε έκδοση...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
......δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση διαφορά από έκδοση σε έκδοση...
γερνάς βρε και δεν ακούς πλέον καλά :p

Reaction score
1.846
Πολύ θα μ' ενδιέφερε αν κάποιος έχει δοκιμάσει τευτόχρονα με MAC και τη λύση που προτάθηκε εδώ, με το Mint 64 bit.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Πιστεύω πως το μειονέκτημα των win και των linux ειναι η θύρα usb vs της firewire στα mac.

Reaction score
677
Πιστεύω πως το μειονέκτημα των win και των linux ειναι η θύρα usb vs της firewire στα mac.
Δεν έχεις δίκιο.
Διάβασες την τεκμηρίωση της Metric και το γιατί την παράτησε;(την f/w)
Τα λέγανε οι κομπιουτεράδες αλλά ποιος τους άκουγε...

Reaction score
677
Εεε αμα το είπε η metric παω πασο.
Σταμάτα,εγώ είμαι χειρότερος αν αρχίσω...:roflmao:
Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως έχουν δίκιο και η τεμκηρίωση είναι άψογη.
(Κι από θέμα κονόμας αν το δεις,δεν συμφέρει να αλλάζεις πρωτόκολλο σαν εταιρία,πρέπει να υπάρχει πολύ καλός λόγος..)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.590
Members
38.576
Νεότερο μέλος
anquan