Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
στο ρουτερ ειναι ενοργοποιημενο και το firewall offΤην 0.8.4 δυστυχώς δεν την έχω ούτε εγώ.Προς το παρόν περιμένουμε να βγει η 0.8.7 που θα διορθώνει τα προβλήματα. δε νομίζω να αργήσει,αν όχι σήμερα το βράδυ,σίγουρα αύριο.
Με τα κολλήματα,κάπου στο μενού του ρούτερ σου έχει μια επιλογή enable UPnP ή κάπως έτσι.Ενεργοποιήσε τη!
Επίσης αν στο imac έχεις το firewall ενεργοποιημένο κλείστο.Δε χρειάζεται σε μας!
Ο δισκος ειναι ο pleiades 2TB που φοραει νομιζω western digitalΚαι σου κάνει κολλήματα στις ταινίες?Για κάνε ένα restart το router και δοκίμασε πάλι!
Ο usb δίσκος ποιός είναι?ή το κουτί του?Μάρκα,μοντέλο?
οχι δεν το εκανα πρωτα επαιξα την ταινιαΕκανες restart το router και δεν κολλάει?
Το DuneX να το δούμε αν θες τώρα,αλλά με την συγκεκριμένη έκδοση 0.8.5 αλλά και την 0.8.6 δεν κάνει τίποτα δηλ. δεν κάνει export τα covers,δε θα τα βλέπεις στο med400.Νομίζω καλύτερα να περιμένουμε την 0.8.7 θα πρέπει να την βγάλει αύριο.
Λοιπόν το εγκατεστησα είδα και το μανουαλΦίλε koutelos,δεν ξέρω αν εγκατέστησες την 0.8.4 και είδες το manual!
Προχωράς?πως πάει?Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά!
Λοιπόν εκανα την αλλαγη των τιτλων όπως ειπες παω sτο dune, διαλεγω αριστερα το φακελο με τις ταινιες, δεξια τσεκαρω ότι ειπες, κανω analysis αλλά δε βρισκει τα εξωφυλλα. Τελος παντων μετα πως τα βλεπω στο med?Για το wmv format δε φταίει το duneX.Κάποιες τις διαβάζει βέβαια το Med400x.Πάντως και στα dune players το ίδιο συμβαίνει με τα wmv.Οτι wmv διαβάζει το mede8er,διαβάζει και το dune!Η microsoft φταίει,εν προκειμένω!
Οταν η ταινία έχει δυο κομμάτια πχ.Av@tar cd1 και Av@tar cd2,τότε θα πρέπει στο παράθυρο του duneX,πατώντας το φάκελλο με την ταινία με τα 2 ή περισσότερα αρχεία,να επιλέξουμε προς τα δεξιά μας movie και να τσεκάρουμε το κουτάκι που λέει Generate Playlist.
Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πρέπει να έχουμε ονομάσει σωστά τα αρχεία μας τον ταινιών με τα 2 ή περισσότερα parts που βρίσκονται μέσα στο φάκελλο!
Παράδειγμα:
Εχουμε φτιάξει το φάκελλο με την ταινία Av@tar (2010),αυτό είναι άλλωστε και το σωστό όνομα που θα δώσουμε στο φάκελλο!
Αν τώρα μέσα σε ΑΥΤΟΝ το φάκελο έχουμε αυτή την ταινία σε 2 μέρη,σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ονομάσουμε σωστά και τα 2 μέρη της ταινίας:
Av@tar (cd1) (2010) και Av@tar (cd2) (2010)
Δες αν στα βγάζει με τον τρόπο που σου λέω σωστά και πες μου!