mac users, mac computers & media players...

Reaction score
1.460
Απάντηση: Χρήστες mac, media players & βοηθητικά προγράμματα

Κάτι δεν πάει καλά.Θα τα πούμε αύριο!Μάλλον το firmware του mede8er φταίει!

Reaction score
1.460

Οσοι δεν έχετε αναβαθμίσει το DuneX να παραμείνετε στην 0.8.4
Τόσο η 0.8.5 όσο και η 0.8.6 που βγήκε αργά χθες το βράδυ έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα.
Μέχρι να βγει διορθωτικό update μείνετε στην 0.8.4

Reaction score
3
Re: Χρήστες mac, media players & βοηθητικά προγράμματα

αν εισαι μεσα στειλε μηνυμα

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Χρήστες mac, media players & βοηθητικά προγράμματα

εχω ηδη βαλει την 0.8.5 που θα βρω την 0.8.4
με τα κλληματα τι θα κανουμε?

Reaction score
1.460

Την 0.8.4 δυστυχώς δεν την έχω ούτε εγώ.Προς το παρόν περιμένουμε να βγει η 0.8.7 που θα διορθώνει τα προβλήματα. δε νομίζω να αργήσει,αν όχι σήμερα το βράδυ,σίγουρα αύριο.
Με τα κολλήματα,κάπου στο μενού του ρούτερ σου έχει μια επιλογή enable UPnP ή κάπως έτσι.Ενεργοποιήσε τη!
Επίσης αν στο imac έχεις το firewall ενεργοποιημένο κλείστο.Δε χρειάζεται σε μας!

Reaction score
3

Την 0.8.4 δυστυχώς δεν την έχω ούτε εγώ.Προς το παρόν περιμένουμε να βγει η 0.8.7 που θα διορθώνει τα προβλήματα. δε νομίζω να αργήσει,αν όχι σήμερα το βράδυ,σίγουρα αύριο.
Με τα κολλήματα,κάπου στο μενού του ρούτερ σου έχει μια επιλογή enable UPnP ή κάπως έτσι.Ενεργοποιήσε τη!
Επίσης αν στο imac έχεις το firewall ενεργοποιημένο κλείστο.Δε χρειάζεται σε μας!
στο ρουτερ ειναι ενοργοποιημενο και το firewall off

Reaction score
1.460

Και σου κάνει κολλήματα στις ταινίες?Για κάνε ένα restart το router και δοκίμασε πάλι!
Ο usb δίσκος ποιός είναι?ή το κουτί του?Μάρκα,μοντέλο?

Reaction score
3

Και σου κάνει κολλήματα στις ταινίες?Για κάνε ένα restart το router και δοκίμασε πάλι!
Ο usb δίσκος ποιός είναι?ή το κουτί του?Μάρκα,μοντέλο?
Ο δισκος ειναι ο pleiades 2TB που φοραει νομιζω western digital
Τωρα δεν κολλαει βεβαια!! Τι να πω???
Βλεπουμε
Να σεταρουμε το Dune?

Reaction score
1.460

Εκανες restart το router και δεν κολλάει?
Το DuneX να το δούμε αν θες τώρα,αλλά με την συγκεκριμένη έκδοση 0.8.5 αλλά και την 0.8.6 δεν κάνει τίποτα δηλ. δεν κάνει export τα covers,δε θα τα βλέπεις στο med400.Νομίζω καλύτερα να περιμένουμε την 0.8.7 θα πρέπει να την βγάλει αύριο.

Reaction score
3

Εκανες restart το router και δεν κολλάει?
Το DuneX να το δούμε αν θες τώρα,αλλά με την συγκεκριμένη έκδοση 0.8.5 αλλά και την 0.8.6 δεν κάνει τίποτα δηλ. δεν κάνει export τα covers,δε θα τα βλέπεις στο med400.Νομίζω καλύτερα να περιμένουμε την 0.8.7 θα πρέπει να την βγάλει αύριο.
οχι δεν το εκανα πρωτα επαιξα την ταινια
οκ θα περιμενουμε το 0.8.7
ευχαριστω πολυ παντως εισαι αρχηγος

Reaction score
1.460

Για αρχή και μέχρι να βγει η 0.8.7 ταξινόμησε σωστά τις ταινίες σου για να είσαι έτοιμος.
Κάθε ταινία θα πρέπει να είναι σε ένα φάκελλο μαζί με τους υπότιτλους,ο οποίος φάκελλος θα πρέπει να έχει το σωστό όνομα της ταινίας και αν είναι εφικτό το έτος που κυκλοφόρησε σε 1η προβολή.

Παράδειγμα σωστου τίτλου: My Great Home Movie (2011)
Παράδειγμα λάθος τίτλου: My.Great.Home.Movie.bdrip.720p.axxo.2011

Φτιάξε σωστά τους φακέλλους αν δεν τους έχεις ήδη και μόλις έχουμε νέο DuneX συνεχίζουμε.

Reaction score
1.460

Εδώ τα links για να πάμε πίσω στην 0.8.4:
64bit mac:http://www.dunexapp.com/downloads/DuneX_0.8.4.zip

32bit mac:http://www.dunexapp.com/downloads/DuneX_0.8.4_i386.zip

Themes για την 0.8.4:http://www.dunexapp.com/downloads/Themes_0.8.4.zip

Αφού εγκαταστήσετε το 0.8.4 θα πάτε στα Documents και θα βρείτε τον φάκελλο DuneX.
Θα κάνετε replace τα Themes από το παραπάνω link στο φάκελλο του DuneX στα Documents του mac!

Reaction score
1.460

Κατεβάστε το αναλυτικό user guide του DuneX,που βασίζεται στην 0.8.1 ωστόσο θα σας βοηθήσει να σετάρεται το πρόγραμμα:

http://www.dunexapp.com/downloads/DuneX_-_Advanced_Guide.pdf

Κι εμείς εδώ θα είμαστε βέβαια για ότι δυσκολία παρουσιαστεί:126:

Reaction score
1.460

Φίλε koutelos,δεν ξέρω αν εγκατέστησες την 0.8.4 και είδες το manual!
Προχωράς?πως πάει?Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά!

Reaction score
3

Φίλε koutelos,δεν ξέρω αν εγκατέστησες την 0.8.4 και είδες το manual!
Προχωράς?πως πάει?Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά!
Λοιπόν το εγκατεστησα είδα και το μανουαλ
Σε πρώτη φάση έκανα ανάλυση του φακέλου των ταινιών και κατεβάζει τις αφίσες όμως στους φακέλους που η ταινία είναι σε δυο κόματια δε βρίσκει αφίσα.
Επίσης στο med400 δε διαβάζει τις ταινίες σε .wmv format

Reaction score
1.460

Για το wmv format δε φταίει το duneX.Κάποιες τις διαβάζει βέβαια το Med400x.Πάντως και στα dune players το ίδιο συμβαίνει με τα wmv.Οτι wmv διαβάζει το mede8er,διαβάζει και το dune!Η microsoft φταίει,εν προκειμένω!
Οταν η ταινία έχει δυο κομμάτια πχ.Av@tar cd1 και Av@tar cd2,τότε θα πρέπει στο παράθυρο του duneX,πατώντας το φάκελλο με την ταινία με τα 2 ή περισσότερα αρχεία,να επιλέξουμε προς τα δεξιά μας movie και να τσεκάρουμε το κουτάκι που λέει Generate Playlist.
Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πρέπει να έχουμε ονομάσει σωστά τα αρχεία μας τον ταινιών με τα 2 ή περισσότερα parts που βρίσκονται μέσα στο φάκελλο!
Παράδειγμα:
Εχουμε φτιάξει το φάκελλο με την ταινία Av@tar (2010),αυτό είναι άλλωστε και το σωστό όνομα που θα δώσουμε στο φάκελλο!
Αν τώρα μέσα σε ΑΥΤΟΝ το φάκελο έχουμε αυτή την ταινία σε 2 μέρη,σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ονομάσουμε σωστά και τα 2 μέρη της ταινίας:
Av@tar (cd1) (2010) και Av@tar (cd2) (2010)
Δες αν στα βγάζει με τον τρόπο που σου λέω σωστά και πες μου!

Reaction score
3

Για το wmv format δε φταίει το duneX.Κάποιες τις διαβάζει βέβαια το Med400x.Πάντως και στα dune players το ίδιο συμβαίνει με τα wmv.Οτι wmv διαβάζει το mede8er,διαβάζει και το dune!Η microsoft φταίει,εν προκειμένω!
Οταν η ταινία έχει δυο κομμάτια πχ.Av@tar cd1 και Av@tar cd2,τότε θα πρέπει στο παράθυρο του duneX,πατώντας το φάκελλο με την ταινία με τα 2 ή περισσότερα αρχεία,να επιλέξουμε προς τα δεξιά μας movie και να τσεκάρουμε το κουτάκι που λέει Generate Playlist.
Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πρέπει να έχουμε ονομάσει σωστά τα αρχεία μας τον ταινιών με τα 2 ή περισσότερα parts που βρίσκονται μέσα στο φάκελλο!
Παράδειγμα:
Εχουμε φτιάξει το φάκελλο με την ταινία Av@tar (2010),αυτό είναι άλλωστε και το σωστό όνομα που θα δώσουμε στο φάκελλο!
Αν τώρα μέσα σε ΑΥΤΟΝ το φάκελο έχουμε αυτή την ταινία σε 2 μέρη,σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ονομάσουμε σωστά και τα 2 μέρη της ταινίας:
Av@tar (cd1) (2010) και Av@tar (cd2) (2010)
Δες αν στα βγάζει με τον τρόπο που σου λέω σωστά και πες μου!
Λοιπόν εκανα την αλλαγη των τιτλων όπως ειπες παω sτο dune, διαλεγω αριστερα το φακελο με τις ταινιες, δεξια τσεκαρω ότι ειπες, κανω analysis αλλά δε βρισκει τα εξωφυλλα. Τελος παντων μετα πως τα βλεπω στο med?

Reaction score
1.460

Θα πατήσεις export στο DuneX και αφου τελειώσει, οταν ανοίξεις το mede8er θα συνδεθεις στο Workgroup και θα δεις τα αρχεία των ταινιών με εξώφυλλα.Πατώντας το slow στο remote θα βλέπεις την περίληψη της ταινίας.

Reaction score
3

δεμπορω να καταλάβω τι συμβαίνει. Επειδη δεν εγινε αυτο που ειπες με τα εξωφυλλα μετα την αλλαγή των ονομάτων, απεγκατέστησα το dune και το ξανάβαλα και τωρα δε βρισκει τισ μισες ταινίες που έβρισκε πριν. Τι στο καλό συμβαίνει αισθανομαι χαζός.

Reaction score
1.460

Eπειδή τώρα δεν έχω χρόνο,θα σου γράψω αύριο το απόγευμα όλες τις ρυθμίσεις αναλυτικά για το DuneX.
Δεν είναι τίποτα,είναι εύκολο,θα δεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.809
Members
38.614
Νεότερο μέλος
JohnVerve81