mac users, mac computers & media players...

Reaction score
1.460
Απάντηση: Χρήστες mac, media players & βοηθητικά προγράμματα

Τα bugs που αναφέρεις υπάρχουν και στην 64μπιτη έκδοση της 0.7.8
Εγώ επειδή είχε προβλήματα με δικτυακούς δίσκους γύρισα προς το παρόν στην 0.7.6
Αν δε σου βρίσκει σωστά κάποια ταινία επάνω δεξιά έχει και search engine.Βάλε τον τίτλο της ταινίας εκεί και θα σου βγάλει παρόμοιους τίτλους.Αν παρόλα αυτά δε σου βρίσκει σωστά info τότε copy/paste από το imdb.Εμένα πάντως σε ποσοστό 70% μου τα βρίσκει σωστά.Μέχρι τώρα έχω φτιάξει περίπου 400 ταινίες!
Το σημαντικό είναι ότι είναι οκ και με τα 32μπιτα mac.Θα στείλω το feedback στον Γάλλο.

Reaction score
1

ΟΚ
Πάντως πρόβλημα σε δικτυακούς δίσκους δεν αντιμετώπισα μέχρι στιγμής...

Reaction score
1.460

Εμένα η 0.7.8 στον εσωτερικό του dune μεσω ασύρματου δικτύου κολλάει,δεν ξέρω γιατί.Η 0.7.6 πάει μια χαρά!Εχω κατεβάσει και τις 2 τώρα και αλλάζω,ανάλογα που θέλω να φτιάξω τις ταινίες!

Reaction score
1.460

Σχετικά με το DuneX και ότι θέλετε να ρωτήσετε σχετικά με αυτό, να ξέρετε ότι ο niko34, ο γάλλος φίλος που φτιάχνει το πρόγραμμα, μας διαβάζει και μας παρακολουθεί καθημερινά μέσω του google translate. Οπότε όλες οι απορίες σας και τα bugs φθάνουν κατευθείαν στον ίδιο.:615:

Reaction score
1

Πρέπει όντως να υπάρχει κάποιο θέμα με τους δίσκους που είναι συνδεδεμένοι στο dune με usb και τους βλέπω μέσω δικτύου.
Δεν μπορεί το duneX να δει τα περιεχόμενά τους κάθε φορά που επανασυνδέομαι και θα πρέπει κάθε φορά να τους προσθέτω χειροκίνητα...

Reaction score
1

Επίσης, από το dune μπορώ να βλέπω το artwork των ταινιών που είναι αποθηκευμένες στο Mac μου. Δεν μπορώ να δω artwork για τις ταινίες των συνδεδεμένων δίσκων στο dune. Τι κάνω λάθος;

Reaction score
1.460

Στο Dune δεν έχω usb δίσκους οπότε δεν το ξέρω.Θα το δοκιμάσω πάντως αύριο να δω.Εγώ στο Prime έχω έναν εσωτερικό σκληρό όπου έχω μόνιμα κάποιες αγαπημένες συλλογές ταινιών και όλα τα άλλα τα βλέπω μέσω Airport Extreme:Το Drop Box ασύρματα από το mac,έναν my passport 320 GB στην usb του airport και έναν MyBookWorld II δικτυακό στη μία ethernet του airport.

Με τον εσωτερικό του dune η 0.7.8 του DuneX μου κολλάει και χρησιμοποιώ την παλιά την καλή 0.7.6 Στα υπόλοιπα δικτυακά είναι ok η 0.7.8

Σε γενικές γραμμές μου δουλεύει πολύ καλά το DuneX,έχω φτιάξει περί τις 500 ταινίες ως τώρα και έχω άλλες τόσες ακόμη.Αυτό το weekend θα τις τελειώσω πιστεύω.
Μην ξεχνάμε βέβαια ότι το DuneX βγήκε για 1η φορά 30/5/2010 και ως τώρα έχει κάνει 8 updates!

Το ευχάριστο είναι ότι ο δημιουργός του έχει πολύ μεράκι και διάθεση να το αναπτύξει και να το διορθώσει.
Ολα τα feedback που μαζεύει από το γαλλικό φόρουμ,το mpcclub,ένα ρώσικο αλλά και από μας τώρα, τα βάζει στην to do list και γενικά ανταποκρίνεται γρήγορα.
Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα διορθωθούν πολλά bugs.

Reaction score
1.460

Επίσης, από το dune μπορώ να βλέπω το artwork των ταινιών που είναι αποθηκευμένες στο Mac μου. Δεν μπορώ να δω artwork για τις ταινίες των συνδεδεμένων δίσκων στο dune. Τι κάνω λάθος;
Οι δίσκοι πως συνδέονται στο dune?usb?

Reaction score
1.460

Η 1η σελίδα ανανεώθηκε. Προσθεσα το DuneX και το Submerge (thanks to grstriftos).

Reaction score
1.460

Τους δίσκους αυτούς όταν έφτιαξες τα artwork για τις ταινίες τους είχες συνδεδεμένους στο mac ή στο dune?Οι δίσκοι σε τι φορματ είναι?

Reaction score
1

Τους είχα συνδεδεμένους στο dune.
Είναι σε format ntfs ο ένας και hfs+ οι άλλοι δύο.

Reaction score
1.460

Σύνδεσε τον hfs+ κατευθείαν στον mac και φτιάξε με το DuneX ένα artwork για μια ταινία.
Σύνδεσε τον πάλι πίσω στο dune και πες μου αν αυτήν που έφτιαξες στο mac κατευθείαν,το dune τη βλέπει με covers & backround.

Reaction score
1.460

aragorn μη το ψάχνεις άλλο.Το πρόβλημα δεν είναι του DuneX με τους usb δίσκους στο dune.Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα ο Niko34 όπου μεταξύ άλλων αναφέρει και το πρόβλημα σου (μας διαβάζει καθημερινά όπως είπα πιο πριν).Το dune δεν υποστηρίζει read/write σε ntfs & hfs+.Είναι μόνο read προς το παρόν.Γι αυτό όταν οι δίσκοι σου είναι συνδεδεμένοι στο dune, το DuneX στέλνει μεν την πληροφορία σε αυτούς μέσω δικτύου,αλλά περνάει από το dune το οποίο δεν έχει δικαιώματα write για να τη στείλει σωστά στους σκληρούς.Γι αυτό δε βλέπεις covers και backrounds.Αν οι δίσκοι ήταν σε ext2/ext3 ή fat32 που έχει δικαιώματα write το dune,θα έβλεπες τα artwork κανονικά.
Για την ώρα θα πρέπει να συνδέεις αυτούς τους δίσκους κατευθείαν στο mac κάθε φορά που θες να φτιάξεις artwork και μετά πίσω στο dune.Για τον ntfs δίσκο για να έχει δικαίωμα write το mac εγκατέστησε το ntfs-3g

Reaction score
1

Ευχαριστώ lesarros
ok, θα τους συνδέσω κατευθείαν στο Mac.
Έχω το Paragon ntfs εγκατεστημένο και έτσι μπορώ να γράψω σε δίσκους ntfs.
Thanks for helping us Niko34!

Reaction score
1.460

Οσον αφορά τα προβλήματα με το artwork και τον εσωτερικό δίσκο του dune που έχει η 0.7.8 όπως μου είπε ο Niko εντόπισε τι φταίει και θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση του DuneX σε λίγες μέρες.
Τώρα σχετικά με τα προβλήματα με τους δικτυακούς δίσκους,βρέθηκε κάποια άκρη στο φως του τούνελ...δεν ξέρω όμως αν θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση ή αργότερα!

Reaction score
10
Re: Χρήστες mac, media players & βοηθητικά προγράμματα

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με όλα αυτά, αλλά σου αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ lesarros...!!!

Reaction score
1.460

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,αλλά αν εννοείς τα του DuneX,τα συγχαρητήρια αξίζουν όχι σε μένα αλλά στον Γάλλο δημιουργό του προγράμματος,που προσωπικά μου έλυσε τα χέρια!!!

Reaction score
1.460

Και με τους δικτυακούς δίσκους βρέθηκε το πρόβλημα.Στην επόμενη version του DuneX θα είμαστε ok!:444:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.809
Members
38.614
Νεότερο μέλος
JohnVerve81