Man On Fire (2004)

Reaction score
49

Action/Adventure and Thriller
2 hrs. 26 min.

Denzel Washington stars as a government operative/soldier of fortune who has pretty much given up on life. In Mexico City, he reluctantly agrees to take a job to protect a child (Fanning) whose parents are threatened by a wave of kidnappings. He eventually becomes close to the child and their relationship reawakens and rekindles his spirit. When she is abducted, his fiery rage is unleashed on those he feels responsible, and he stops at nothing to save her.

Release Date: April 23rd, 2004 (wide).
MPAA Rating: R for language and strong violence.
Distributor: 20th Century Fox

Starring: Denzel Washington, Dakota Fanning, Christopher Walken, Marc Anthony, Radha Mitchell
Directed by: Tony Scott
Produced by: Lucas Foster, Arnon Milchan, Tony Scott

Reaction score
49
Μόλις κυκλοφόρησε στα videoclubs!
Έχω ακούσει σχόλια για εκπληκτική εικόνα και κορυφαίο ήχο!!
Ομοίως και για τους πρωταγωνιστές, τα σχόλια θετικότατα.

Την έχω ζητήσει για απόψε.
Μπορεί και να προλάβω να την δω.
Είναι από τις ταινίες που περίμενα με αγωνία να δω.
Τα σχόλιά μου, εντός των επόμενων ημερών!!! :roll: :D

Reaction score
49
spilegou said:
.......ΠΑΛΙΟΠΕΙΡΑΤΕΣ!!! :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Παπαγάλος speaking: "πως είπες το αφεντικό μου ρεεεεεεεεεε??!!!!"
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
49
Η ταινία είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!!

Πολύ καλό σενάριο, γρήγορη πλοκή και παρότι μεγάλη σε διάρκεια δεν κουράζει καθόλου!!!!!!!
Εικόνα πολύ καλή (σχεδόν κορυφαία) και ο ήχος κρυστάλινος!!
Ο Washington για ακόμα μια φορά άψογος και η έκπληξη της ταινίας είναι η μικρούλα Dakota Fanning που παίζει τρομερά (για ακόμα μια φορά μετά το "I'm sam" στο πλάι του Penn & της Pfieffer!!!)

Η ταινία αξίζει της προσοχής σας.
ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Reaction score
13
Γιάννη είδα την ταινία σήμερα και όντως είναι φανταστική.Παρόλο που διαρκεί πάνω από 2 ώρες (ρε πότε πέρασαν και δεν το πήρα χαμπάρι!) δεν σε κουράζει.Είναι MUST με κλειστά μάτια.

Reaction score
49
Η μικρή Dakota είναι σκέτη γλύκα!!
Και παίζει ΤΡΟΜΕΡΑ!!!

Πολύ καλή ταινία!! :D :D :D :D

Γιάννη, τις φωτό τις έχεις βρει στο internet ή τις τραβάς όταν βλέπεις την ταινία? (ή μάλλον λίγο μετά....) :roll:

Reaction score
13
Τις κάνω upload αφού δω την ταινία και μου έχει κάνει εντύπωση κάποια σκηνή....(Γιάννη δεν είναι από το internet - μόνο του Αρθούρου ήταν).

Reaction score
7
Τελικά το είδα χθές.Πραγματικά πάρα πολύ καλό έργο και ο Ντένζελ έδωσε ρέστα.Και πρέπει να ομολογήσω ότι είναι από τους λίγους ηθοποιούς που σχεδόν στο 90% των ταινιών του είναι άψογος.

Reaction score
49
Το εναλλακτικό τέλος μου άρεσε περισσότερο πάντως...........
Ο Washington ακόμα και στο τέλος (αυτό) κλείνει σαν θριαμβευτής!!!

Εξακολουθώ να πιστεύω πως η μικρή Dakota θα μας δώσει πολλές ακόμα καλές ταινίες......
Αυτές τις μέρες είναι συμπρωταγωνίστρια του (μέγιστου) Robert De Niro στο "HIDE AND SEEK" ("ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ") τα σινεμά..........

Reaction score
0
Προσωπικά βρήκα την ταινία ελαφρώς ΜΟΥΦΑ απο άποψη χαρακτήρων ( γκάγκστερς-μαφίοζοι Ρώσσοι,Λατίνοι, Αγγλοι-Γάλλοι-Πορτογάλλοι, ενώ ο Αμερικάνος, μπεκρής και χωρίς οικονομικό κίνητρο σωματοφύλακας γίνεται ο τιμητής των πάντων.

Reaction score
49
ΟΛΕΘΡΟΣ said:
Προσωπικά βρήκα την ταινία ελαφρώς ΜΟΥΦΑ απο άποψη χαρακτήρων ( γκάγκστερς-μαφίοζοι Ρώσσοι,Λατίνοι, Αγγλοι-Γάλλοι-Πορτογάλλοι, ενώ ο Αμερικάνος, μπεκρής και χωρίς οικονομικό κίνητρο σωματοφύλακας γίνεται ο τιμητής των πάντων.
Δηλ. τι ακριβώς της λείπει για να μην την χαρακτηρίσεις μούφα???

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος