- Reaction score
- 7.891
Δεν υπάρχεις ρε φίλε. Γελάω σα χαζός βραδιάτικαείναι πενηνταδωδεκαφοβικοί..![]()

[DOUBLEPOST=1556917271][/DOUBLEPOST]Τώρα που το βλέπω ούτε ο av7705 υπάρχει. Αύριο που θα παραλάβω σε πιο νήμα θα γράφω? Είμαι άστεγος
Δεν υπάρχεις ρε φίλε. Γελάω σα χαζός βραδιάτικαείναι πενηνταδωδεκαφοβικοί..![]()

Θα γραφω εγω στη θέση σου!Δεν υπάρχεις ρε φίλε. Γελάω σα χαζός βραδιάτικα
[DOUBLEPOST=1556917271][/DOUBLEPOST]Τώρα που το βλέπω ούτε ο av7705 υπάρχει. Αύριο που θα παραλάβω σε πιο νήμα θα γράφω? Είμαι άστεγος![]()
?Επίσης μπηκα και στο site που γραφει μέσα σε κάθε προιον για το επιβεβαιώσω.
link
Μια χαρά λειτουργεί απο προχτές..?
PAGE NOT FOUND
It seems that something went wrong!
This page does not exist.
Τον παρηγγειλα αλλα οπως και του φιλου ουτε εμενα δειχνει η σελιδα της ΕΤΥΤ τη φορμα εγγυησης. Μιλησα με το support κι οντως υπαρχει θεμα, θα μου πουν αυριο.![]()
Public: #1 για online αγορές για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας
Το Public είναι ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με χιλιάδες προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειαςwww.mediamarkt.gr
τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;;
7014τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;;
Αυτό που οι reviewers αναφέρονται στην ισχύ των av receivers![]()
Marantz SR5014 AV Receiver Review - HomeTheaterHifi.com
Marantz has been making highly regarded audio components since 1953. The company continually updates its family of products following the evolution of...hometheaterhifi.com
χωρίς να προκύπτει από μετρήσεις, πώς θα γινόταν να σταματήσει;It is well built and packed with a powerful 7 x 100 Watts amplifier onboard.
Με διαρκές κράξιμοΑυτό που οι reviewers αναφέρονται στην ισχύ των av receivers
χωρίς να προκύπτει από μετρήσεις, πώς θα γινόταν να σταματήσει;

Τον παρηγγειλα αλλα οπως και του φιλου ουτε εμενα δειχνει η σελιδα της ΕΤΥΤ τη φορμα εγγυησης. Μιλησα με το support κι οντως υπαρχει θεμα, θα μου πουν αυριο.