Marantz AV8003 Preamplifier and MM8003 Amplifier Combo

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Παντως πιστευω λεβεντες μου οτι ειτε με τον denon ειτε με τον maratz και παροτι και οι δυο δεν ειναι φθηνα μηχανακια το τελικο αποτελεσμα θα ειναι εξωπραγματικο και πλεον ο ηχος σε ενα καλο HOME CINEMA θα εκτοξευθει και θα εχουμε ενα ηχητικο αποτελεσμα καθηλωτικο!!!!!
Ε ρε παιδι μου παλι οικνομια,παλι γραμματια μας βλεπω .............αλλααααααα χαλαλι τους !!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Marantz AV8003 Preamplifier and MM8003 Amplifier Combo

Παντως φαινοντια τρομερα μηχανηματα...
Δεν μπορω να βρω καποια απο τα specs ομως.

Reaction score
3.085
An AV Preamplifier that should have come earlier

Συγγνώμη δια το "αγγλικόν" του τίτλου, αλλά γνωρίζετε την θέση μου επί του θέματος εδώ και καιρό.

Επαναλαμβάνω πως ο σημερινός "ψαγμένος" (και φτασμένος) χρήστης/καταναλωτής του Home Cinema δεν είναι δυνατόν να θέλει να πετάξει στα σκουπίδια ολόκληρο το set-up των ενισχυτικών, που με τόσο κόπο και χρήμα έχει αποκτήσει.

Η λογική ενός συστήματος κάποιου επιπέδου δεν μπορεί να στηρίζεται στο "πετάω τα παλιά" και "παίρνω καινούργια". Από τότε που το Home Cinema (ή Home Theater, επί το αμερικανικότερον) αντικατέστησε ανεπιστρεπτί τα Hi-End στερεοφωνικά συστήματα, στηρίχτηκε στην λογική του "προσθέτω" και "αναβαθμίζω". Δεν μπορείς να πετάξεις 5 ή 6 ή 7 ή 8 κανάλια τελικών με το έτσι θέλω.

Ακόμα-ακόμα δεν μπορείς να πετάξεις εύκολα τον προηγούμενης γενιάς Hi-End ενισχυτή ή προενισχυτή AV, για τον οποίο έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά. Και για να σας προλάβω, στο μυαλό του χομπίστα του είδους κάποια πράγματα ίσως υπακούουν στην λογική του "πετάω" ή "χαρίζω" και "παίρνω καινούργιο". Κάποια όμως όχι.

Έτσι, κάποιος εύκολα θα ψάξει για καινούργια πηγή, καινούργιο HTPC, καινούργιο δορυφορικό, ακόμα-ακόμα και καινούργιο προβολικό (είτε είναι προβολέας είτε είναι τηλεόραση) αλλά πολύ δύσκολα για καινούργιο ενισχυτή AV, πολύ δυσκολότερα για τελικό ενισχυτή και πολύ πιο δύσκολα για ηχεία.

Εκτός...

Εκτός εάν αναζητήσει εκ βάθρων ανανέωση συστήματος, οπότε τα ψάχνει όλα από την αρχή.

Ο συγκεκριμένος AV (μαζί με τον Denon που αναφέρθηκε πιο πάνω, καθώς μαζί και με κάποιες άλλες υλοποιήσεις Hi-End) είναι ένα καλό παράδειγμα για μερική αναβάθμιση ενός συστήματος, που έχει στηθεί με το βλέμμα στο μέλλον και έχει υλοποιηθεί σε κάποιο υψηλό επίπεδο.

Για αυτό του βγάζω - κατ' αρχάς - το καπέλλο.

Πλην όμως....

Πλην όμως θα τον ήθελα modular και με κυκλωματικές δυνατότητες, που θα μπορούσαν να ενσωματώσουν μελλοντικές αναβαθμίσεις, έστω σε κοντο/μεσο-πρόθεσμη προοπτική.

Και με περισσότερα αναλογικά στάδια, βέβαια.

Ας μάθουμε όμως πόσο θα στοιχίζει και θα επανέλθουμε με περισσότερη κριτική.

Reaction score
8
"πετάω τα παλιά" και "παίρνω καινούργια".
πουλαω τα οαλια και παιρνω καινουργια, αν και το πουλαω στο ΑV ειναι σαν να πεταω.

Συμφωνω απολυτα με οσα λες με δυο παρατηρησεις. Πρωτον με προ - τελικο, τουλαχιστον στην αναβαθμιση σου μενει ο τελικος και δευτερον στην τιμη, αν διαμορφωθει φυσιολογικα θα εχει τεραστια διαφορα απο τα μεγαλα ονοματα και την μιση απο τον DENON.

Reaction score
0
Μηπως καποιος απο τα μελη ξερει τιμη 4000 e στην Γερμανια για τον DENON AVC-A1HD που ανεφερε ο argi ;

Reaction score
3.085
Παρουσίαση Marantz AV8003 Preamplifier and MM8003 Amplifier Combo

Το ειδατε αυτο?
Ναι, Ανδρέα μου, το είδαμε

Απλά εγώ δεν έχω χρόνο να δηλώσω συμμετοχή και δεν θα ήθελα να πάρω τη θέση κάποιου που πραγματικά θα ήθελε και θα μπορούσε.

Πάντως, η παρουσίαση είναι όντως μια πολύ καλή πρωτοβουλία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef