McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Reaction score
39
Συναρπαστικός αγώνας! Ο καλύτερος των τελευταίων τουλάχιστο 8 ετών! Συγχαρητήρια στο Μassa αλλά και στον παγκόσμιο πλέον πρωταθλητή Hamilton! Ισως καρδιοχτυπήσαμε λίγο...παραπάνω στους τελευταίους 2 γύρους , αλλά τέλος πάντων ναναι καλά και η Τοyota (που μάλλον ριψοκινδύνευσε , αφού δεν άλλαξε λάστιχα).

ΥΓ. 2 τα ενδεχόμενα για το site: ή δεν ασχολείται κανένας ή υπάρχουν πολλοί απογοητευμένοι

Α! τα εύσημα και στον Vetel...

Reaction score
4
Αντιπαρέρχομαι όλα τα υπόλοιπα και μένω στον συναρπαστικό αγώνα...
Που τον είδες? Αλλο αγώνα εβλεπα?

Reaction score
4.855
χιχιχιχιχιχι...... Έχει ο καιρός γυρίσματα....και πολλές άλλες παροιμίες ταιριάζουν....

Reaction score
39
Αντιπαρέρχομαι όλα τα υπόλοιπα και μένω στον συναρπαστικό αγώνα...
Που τον είδες? Αλλο αγώνα εβλεπα?
Kι εγώ αντιπαρέρχομαι όλα τα υπόλοιπα... και μένω στα απρόοπτα (βλέπε βροχή στο ξεκίνημα και στο τέλος) , που δεν γίνεται να κανονιστούν από κανένα άνθρωπο πάνω στη γη. Εκτος και επιστρατεύθηκε η NASA. Aν βλέπαμε το χθεσινό αγώνα σε σινεμά, θα λέγαμε την κλασσική ατάκα: "αυτά μόνο σε ταινίες γίνονται!"
Από την άλλη αν ήταν κανονισμένο, ο διοργανωτής αξίζει βραβείο!!! :143::135:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Kι εγώ αντιπαρέρχομαι όλα τα υπόλοιπα... και μένω στα απρόοπτα (βλέπε βροχή στο ξεκίνημα και στο τέλος) , που δεν γίνεται να κανονιστούν από κανένα άνθρωπο πάνω στη γη. Εκτος και επιστρατεύθηκε η NASA. Aν βλέπαμε το χθεσινό αγώνα σε σινεμά, θα λέγαμε την κλασσική ατάκα: "αυτά μόνο σε ταινίες γίνονται!"
Από την άλλη αν ήταν κανονισμένο, ο διοργανωτής αξίζει βραβείο!!! :143::135:
Καλά... Αν δεν έβρεχε, ο Τιμολέων απλά θα έμενε από κιβώτιο. :126:

...

Reaction score
5
Όποιος θεωρεί ότι ο καθ'όλα συμπαθής Βραζιλιάνος άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα φέτος περισσότερο από το Αγγλάκι, ας σηκώσει το χέρι του...
Προσοχή, μιλάμε σκεπτόμενοι όλη την περίοδο...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Όποιος θεωρεί ότι ο καθ'όλα συμπαθής Βραζιλιάνος άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα φέτος περισσότερο από το Αγγλάκι, ας σηκώσει το χέρι του...
Προσοχή, μιλάμε σκεπτόμενοι όλη την περίοδο...
Εγώ, εγώ και μη μου αρχίσεις την υψηλή φιλοσοφία, απλά σκέψου πως ότι έκανε ήταν κόντρα στα πάντα, ακόμα και στην ομάδα του η οποία μέχρι και χτες (που λέει ο λόγος) το αντιμετώπιζε ως Νο2 :108:

Reaction score
460
συγχαρητήρια στον οδηγό που υποστηρίζω για το παγκόσμιο πρωτάθλημα...και περαστικά σε όλους όσους παραθέσουν και από ένα σενάριο συνομωσίας...ό,τι γράφει δεν ξεγράφει...:)
καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα..:)

Reaction score
0
Ωραία εικόνα όμως να υπερασπίζεσαι τη θέση που σου δίνει τον τίτλο απέναντι σε μια Toro Rosso και να τη χάνεις...

Άξιος, άξιος :116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Εγώ, εγώ και μη μου αρχίσεις την υψηλή φιλοσοφία, απλά σκέψου πως ότι έκανε ήταν κόντρα στα πάντα, ακόμα και στην ομάδα του η οποία μέχρι και χτες (που λέει ο λόγος) το αντιμετώπιζε ως Νο2 :108:
Έχω την αίσθηση ότι ποτέ δεν ήταν το Νο2 με την έννοια που γνωρίζουμε. Απλά ήταν/είναι ο χειρότερος από τους δύο και έτσι τον αντιμετώπιζαν. Στην πραγματικότητα είναι το αγαπημένο παιδί της ferrari.

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.804
Απάντηση: McLaren- Mercedes - Toyota - Champions 2008!

Όλα καλά, αλλά μαύρος πρωταθλητής.... :138:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.804

Εδώ πάμε για μαύρο πλανητάρχη ....
Αυτό δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι... :137:
Οι "ευαισθησίες" θα μας φάνε!

Reaction score
4
Εδώ πάμε για μαύρο πλανητάρχη ....
Απο τον καιρό που συνεργάζομαι μαζί τους (καθότι πολυεθνική) και έχοντας τους ζήσει και παο τις δύο πλευρές του Ατλαντικού (δηλαδή Αγγλιά και ΗΠΑ) εχω αρχίσει να τους αντιπαθώ τα μάλα...

εκ φύσεως τεμπέληδες, με μόνιμο σύνδρομο κατωτερώρητας... Μας έχουν πρίξει.. .αρχίζουν να γίνονται χειρότεροι απο τους εξ' ανατολής οπαδούς του Δαβίδ....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.804

Απο τον καιρό που συνεργάζομαι μαζί τους...

εκ φύσεως τεμπέληδες, με μόνιμο σύνδρομο κατωτερώρητας...
Ακριβώς!
Κι εγώ συνεργάζομαι κι έχω αρκετούς μαύρους φίλους από μικρός, αλλά όσο περνούν τα χρόνια κι όσο καλοπροαίρετος κι αν προσπαθώ να είμαι, διαπιστώνω τα παραπάνω όλο και πιο έντονα.
Κατά τ' άλλα συνεχίζω να θαυμάζω ορισμένες "ιδιαιτερότητές" τους (μουσικές, αθλητικές κλπ).

Στο θέμα μας τώρα.

Μπράβο του Hamilton. Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής είναι σπουδαίος, ακόμα κι αν δεν είμαστε με το μέρος του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.936
Members
38.629
Νεότερο μέλος
vespoukis