MED600X3D

Reaction score
5
Απάντηση: MED600X3D

Απλά RESPECT Λεωνίδα. ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!!!

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το χρόνο που μου διάθεσες και τον κόπο να μου βρεις απανωτές λύσεις στα προβλήματα που είχα.
Ειλικρινά δεν έχω λόγια.

Αντε να σετάρω και το jukebox τώρα

Sent from my iPad using Tapatalk

Reaction score
1.458

Το ευχάριστο είναι που δούλεψε,γιατί αλλιώς ποιός ξέρει τι θα μας έσερνε ο kontoletas μετά!:biggrin:
Για το jukebox θα τα πούμε αύριο,αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
Καλό βράδυ!:smile:

Reaction score
5

Χι, Χι, Χι. Οντως μεγάλος εγκάθετος

Sent from my iPad using Tapatalk

Reaction score
20

Παιδιά στα λεφτά αυτά γύρω στα 150 αυτός είναι ο καλύτερος player που μπορω να πάρω για να βλέπω 3d αλλά κυρίως full hd ?όχι ασύρματα.θα κουμπωνω εξωτερικο σκληρό πανω...
Αν ναι που μπορω να τον προμηθευτω πιο φτηνά;

Τι άλλο προτεινετε στα λεφτά αυτά;

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου

Reaction score
1.458

Αυτή τη στιγμή είναι ο player με τα λιγότερα προβλήματα και με firmware που αναπτύσεται συνεχώς.Ο έλληνας αντιπρόσωπος τον έχει 160 ευρώ και παρέχει πολύ καλή υποστήριξη.Και να τον βρεις λίγο φθηνότερα απ'έξω με τα ταχυδρομικά θα έρθει τι ίδιο ή και λίγο ακριβότερα.Δεν αξίζει να το ρισκάρεις και να το πάρεις απ'έξω.
Πρόκειται για ένα πολύ καλό media player και δε θα το μετανοιώσεις.

Reaction score
1.458

Κανουν όλες τις διορθώσεις από τα bugs που έχουν αναφερθεί και ετά θα το βγάλουν.Λίγο υπομονή.

Reaction score
0

Φορώντας το τελευταίο firmware 28/3/2013 open beta διαπίστωσα ότι συνδέοντας έναν σκληρό δίσκο wd red 3T με σύνδεση usb από εξωτερική θήκη sharkoon (USB 3.0) γεμάτος με ταινίες 2Τ μόνο αρχεία bd & dvd iso, το mede8er παγώνει και μόνο αν βγεί από το ρεύμα επανέρχεται. Το πάγωμα γίνεται όταν είμαι ακόμη στα εξώφυλλα των ταινιών και πριν ακόμη προσπαθήσω να δώ κάποια ταινία. Μού πάγωσε τουλάχιστον 3 φορές και σταμάτησα τη προσπάθεια. Tο firmware το πέρασα με Emergency Procedure. Τί φταίει;;;; Το firmware ; Ο σκληρός ; Η Θήκη sharkoon ; Κάποια βοήθεια ;

Reaction score
1.458

Μάλλον ο δίσκος πρέπει να φταίει.Σε τι format είναι?

Reaction score
0

Σε ntfs. Ο Δίσκος διαβάζεται κανονικά από pc και από το popcorn c-200.

Reaction score
0

Μπορώ να γυρίσω στο firmware V1.0.5 14/12/2012, για να δοκιμάσω με το official αν έχω πρόβλημα;;

Reaction score
1.458

Και απ'το med πρέπει διαβάζεται κανονικά.Αλλαξε θύρα usb στο med και δοκίμασε και με άλλο καλώδιο usb,μήπως αλλάξει κάτι

Reaction score
1.458

Μπορώ να γυρίσω στο firmware V1.0.5 14/12/2012, για να δοκιμάσω με το official αν έχω πρόβλημα;;
Μπορείς να γυρίσεις πίσω στο firmware δεν υπάρχει πρόβλημα.

Reaction score
0

Και απ'το med πρέπει διαβάζεται κανονικά.Αλλαξε θύρα usb στο med και δοκίμασε και με άλλο καλώδιο usb,μήπως αλλάξει κάτι
Είναι καλώδιο usb 3.0 που το είχε η θήκη sharkoon και δε έχω άλλο (η θήκη έχει μόνο έξοδο usb 3.0). Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο αρχείο στο σκληρό (που δημιουργήθηκε από το yamj) που να παγώνει το med;

Reaction score
1.458

Πολύ πιθανόν αυτό που λες και μήπως είναι κάποιο κρυφό αρχείο που δημιουργούν αυτά τα προγράμματα.Δες το από τον υπολογιστή και βάλε κάποιο πρόγραμμα που βλέπει κρυφά αρχεία και κάντα delete.

Reaction score
0

Πολύ πιθανόν αυτό που λες και μήπως είναι κάποιο κρυφό αρχείο που δημιουργούν αυτά τα προγράμματα.Δες το από τον υπολογιστή και βάλε κάποιο πρόγραμμα που βλέπει κρυφά αρχεία και κάντα delete.
Αφού μου δουλεύει άψογα σε pc και στο popcorn c-200, δύο συμπεράσματα βγάζω: 1) Ή υπάρχει ασυμβατότητα των med με τον wd red 3T, ή 2) κάποιο αρχείο που δημιουργήθηκε από το yamj δημιουργεί το πρόβλημα (μιά και στο popcorn τα αρχεία του yamj δεν το επηρεάζουν). Επειδή εσύ Λεωνίδα κατά καιρούς γράφεις στο forum της med, αν μπορείς ανέφερε το πρόβλημα μου μήπως και έχει παρουσιαστεί και σε άλλον.
Σημείωση : Ο φάκελλος Jukebox που δημιουργεί το yamj πρέπει να αντιγράφεται και αυτός μαζί με τις ταινίες όταν αυτές μεταφέρονται από έναν σκληρό σε έναν άλλον ή δεν πειράζει;;;

Reaction score
0

Για το jukebox που φτιάχνει το yamj δε γνωρίζω μιας και δεν είχα ποτέ pop corn
Μάλλον έχω αναφέρει λάθος το Y2M ( By Peter Butler V2.0.5 Mod Shizzl Yamj 2.8 r3623 6March2013 ) το έβαλα για να φτιάξω εξώφυλλα για το med και όχι για το popcorn.

Reaction score
1.458

Νεο public beta για τη σειρά X3D.Μεταξύ άλλων υπάρχει και προσθήκη ελληνικού μενού πλέον:

The focus since the last V2 beta has been the fine tuning of the API and support for the Mede8er Music JukeBox within the API. We have been working with some external developers and already see some very promising results. The major changes in this Beta are therefore API related and additionally we added some new functionality and a little bit of bug fixing. I think we should see regular Beta updates over the next period as we try to fix remaining bugs.

NOTE: All Hard drives must have a unique name for correct functionality with V2 firmware. Connect the Hard Drive to your Windows PC and in My Computer right click the Drive icon and you can give the Hard Drive a name. Remember that each drive must have a unique name example Hard Drive1, Hard Drive2 etc etc

STEP1 IF YOU ALREADY INSTALLED V2 YOU CAN SKIP STEP1
Install X3D_Series_V2_Bootloader_17Jan2013
Install using the Emergency Procedure - After Installing this Bootloader updater your Bootloader should read as foll under Info in Setup Menu - KIIE.0402.0065
Warning: Do Not Unplug Power during the Bootloader updating process as this could result in a 'bricked' Mede8er.
http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/2013/X3D_Series_V2_Bootlaoder_17Jan2013.zip

STEP2
Install X3D_Series_V2BETA_9May2013
Install using the Emergency Procedure
http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/2013/X3D_Series_V2BETA_9May2013.zip

Changelog V2.0.0 - 9 May 2013
1. Major NET API changes and fixes - Now complete and locked.
2. Fix: label of device in Eject Menu has an incorrect character showing.
3. Fix: Plasma Mode
4. Fix: In Video Play Menu Transparency
5. Fix: Could not set JukeBox+ as 'Aggregate JukeBox' after firmware update. Remember to make the JukeBox+ an Aggregate JukeBox after firmware update as this is not done automatically.
6. Fix: blinking the POWER LED while installing firmware.
7. Dev: disable WIFI AP mode to avoid udhcpd.
8. Dev: Eject function for USB DVD Drive - Home Page and press 'F2' Button or Devices Page and Press 'F2' button on rc.
9. Fix: add to network folder to Favourite problem.
10. Fix: sometimes failed to scan network folders in Favourites.
11. Dev: when discreet off, GUI will stay on the current screen.
12. Dev: support for TVRename Episode Images - Require to update TVRename to TVRename2.2.4 and read release notes.
13. Dev: Auto fps optimization
14. Dev: enable osd language for GREEK and CZECH. - Feedback would be very welcome.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7