- Reaction score
- 33
Λεωνιδα παιρνω απο greek.to

ΟΥΠΣ!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το σκεφτικα ετσιΕίναι μερικοί uploaders που επειδή δεν θέλουν όσοι κατεβάζουν τα αρχεία τους,να τα μετονομάζουν...γιατί χάνουν τη δόξα ότι τα ανέβασαν 1οι ή έστω το συγκεκριμένο release το έβγαλαν 1οι και δίνουν περιορισμένα δικαιώματα,ή στο φάκελλο του αρχείου ή και στο ίδιο το αρχείο και μας ταλαιπωρούν μερικές φορές!![]()
Καταλαβαίνω αρκετά καλοί,πλην όμως είναι λίγο περίεργοι σε ορισμένα θέματα και ειδικά στην "ελληνική" αγορά,ας το πω έτσι.Λεωνιδα παιρνω απο greek.to
ΟΥΠΣ!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το σκεφτικα ετσιΕίναι μερικοί uploaders που επειδή δεν θέλουν όσοι κατεβάζουν τα αρχεία τους,να τα μετονομάζουν...γιατί χάνουν τη δόξα ότι τα ανέβασαν 1οι ή έστω το συγκεκριμένο release το έβγαλαν 1οι και δίνουν περιορισμένα δικαιώματα,ή στο φάκελλο του αρχείου ή και στο ίδιο το αρχείο και μας ταλαιπωρούν μερικές φορές!![]()
Και εγω μπαινω στους πειρατες Λεωνιδα.?Θα εχω υποψιν τις φημες αυτες.Το subs4free το ξέρεις σίγουρα,εκεί λοιπόν για υπότιτλους ελληνικούς και καλούς.
Στους πειρατές της Σκανδιναβίας υπάρχει ένας πολύ καλός uploader,μικρό αρχείο 1080p,D.D 5.1 ήχο και όλες τις τελευταίες ταινίες.Λέγεται Brownsugar13 έτσι λένε οι φήμες,εγώ δεν ξέρω τίποτα!Συνήθως από public hd τα release παίρνει.![]()