MED600X3D

Reaction score
33
Είναι μερικοί uploaders που επειδή δεν θέλουν όσοι κατεβάζουν τα αρχεία τους,να τα μετονομάζουν...γιατί χάνουν τη δόξα ότι τα ανέβασαν 1οι ή έστω το συγκεκριμένο release το έβγαλαν 1οι και δίνουν περιορισμένα δικαιώματα,ή στο φάκελλο του αρχείου ή και στο ίδιο το αρχείο και μας ταλαιπωρούν μερικές φορές!;)
ΟΥΠΣ!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το σκεφτικα ετσι

Reaction score
1.458
Λεωνιδα παιρνω απο greek.to
Καταλαβαίνω αρκετά καλοί,πλην όμως είναι λίγο περίεργοι σε ορισμένα θέματα και ειδικά στην "ελληνική" αγορά,ας το πω έτσι.
Κατέβαζα κι εγώ παλιότερα απ'αυτούς μέχρι που ξενέρωσα με ορισμένα πράγματα!

Reaction score
1.458
Το subs4free το ξέρεις σίγουρα,εκεί λοιπόν για υπότιτλους ελληνικούς και καλούς.
Στους πειρατές της Σκανδιναβίας υπάρχει ένας πολύ καλός uploader,μικρό αρχείο 1080p,D.D 5.1 ήχο και όλες τις τελευταίες ταινίες.Λέγεται Brownsugar13 έτσι λένε οι φήμες,εγώ δεν ξέρω τίποτα!Συνήθως από public hd τα release παίρνει.;)

Reaction score
33
Είναι μερικοί uploaders που επειδή δεν θέλουν όσοι κατεβάζουν τα αρχεία τους,να τα μετονομάζουν...γιατί χάνουν τη δόξα ότι τα ανέβασαν 1οι ή έστω το συγκεκριμένο release το έβγαλαν 1οι και δίνουν περιορισμένα δικαιώματα,ή στο φάκελλο του αρχείου ή και στο ίδιο το αρχείο και μας ταλαιπωρούν μερικές φορές!;)
ΟΥΠΣ!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το σκεφτικα ετσι

Το subs4free το ξέρεις σίγουρα,εκεί λοιπόν για υπότιτλους ελληνικούς και καλούς.
Στους πειρατές της Σκανδιναβίας υπάρχει ένας πολύ καλός uploader,μικρό αρχείο 1080p,D.D 5.1 ήχο και όλες τις τελευταίες ταινίες.Λέγεται Brownsugar13 έτσι λένε οι φήμες,εγώ δεν ξέρω τίποτα!Συνήθως από public hd τα release παίρνει.;)
Και εγω μπαινω στους πειρατες Λεωνιδα.?Θα εχω υποψιν τις φημες αυτες.

Reaction score
1.458
Είναι καλός ο συγκεκριμένος,πολύ καλός τολμώ να πω και ιδιαίτερα δημοφιλής.Δες μια ταινία του και αν σ'αρέσει η εικόνα του συνεχίζεις,υπάρχουν και άλλοι καλοί βέβαια δεν είναι ο μόνος!

Reaction score
7
Εχω ενα φακελο bluray με bdmv και certificate, δεν εχει ομως ελληνικους υποτιτλους. Παω να κατεβασω υποτιτλους αλλα δεν μου τους βγαζει στην οθονη ενα λεει υποτιτλος κατεβηκε. Τι πρεπει να κανω για να παιξει ο υποτιτλος και να τον δει το mede8er;

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
To καινουργιο MED600X3D μου δεν βλεπει το καινουργιο seagate usb3 3ΤΒ σκληρο που
του πηρα (τον παλιο 1ΤΒ τον βλεπει οκ )
Αρχικα τον ειδε χωρις να βλεπει σε καποιο φακελο το περιεχομενο.
Τον εκανα format και τα ξαναπερασα ολα >:( και τωρα σταθερα δεν τον βλεπει καθολου.
Δηλαδη περιμενω στο μενου του med και δεν εμφανιζεται ποτε το usb εικονιδιο

Καμια ιδεα κανεις για το τι να κανω?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Οκ εγω φταιω δεν θα τον φουνταρω τον σκληρουλι :oops:
Tnx Zizik

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Απο το Tips, Tricks and Tutorials της MED
Seagate Expansion Desktop 3TB USB 3.0 (STBV3000200) works fine with MED600X3D.

Αυτον ακριβως εχω και δεν τον βλεπει με τιποτα >:(>:(>:(

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Ναι γιατι σε αυτα ειμαι πολυ καψονοφατσα .Εχω παραδοση ,οτι παω να το φιαξω το χαλαω εντελως :(
Ηδη εχασα τον φακελο 3D :oops: μετα το φορμα :headbang:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Οπως τον αγορασα εκανα delete οτι ειχε μεσα και copy paste τον 1TB
τον ειδε ,χωρις να δει ολους τους φακελους,και μετα τον εκανα quick format
NTFS (default) 4096 bytes.Μετα ξανα copy paste τον 1TB, και τωρα δεν τον βλεπει :(

Reaction score
1.458
Δοκίμασε το παρακάτω μήπως τον δει:

works, but with med8er600x3d i need to unplug and plug the ac adapter for turn on it every time that i power on the med

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Με τιποτα δεν τον βλεπει ,δοκιμασα με δυο τροφοδοτικα και στις δυο usb θυρες,
και με restart του MED ...

Ξερουμε καποιον σκληρο 3-4 TB που βλεπει στα σιγουρα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis