Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
1.458
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Τεσταρισμένο το DuneX δουλεύει μια χαρά με το Mede8er.Κάνει export σε about.jpg και folder.jpg

Reaction score
800

Επειδη στους υποτιτλους το βασικο font ειναι sd και απαραδεκτο, πως γινεται να το αλλαξουμε?Εχετε βρει καποιο που να σας αρεσει?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Επειδη στους υποτιτλους το βασικο font ειναι sd και απαραδεκτο, πως γινεται να το αλλαξουμε?Εχετε βρει καποιο που να σας αρεσει?
Αλλο και τουτο...:139:
Προφανως δεν αλλαζει.

Reaction score
800

Στις επιλογες δεν εχει καπου font change η κατι παρεμφερες?Στο setup λεω , οχι στις επιλογες υποτιτλων.

Reaction score
10
Την επομενη εβδομαδα, αν ο καιρος το επιτρεψει, θα εχουμε MED500X και MED400X, καθως και USB Dongles.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Στις επιλογες δεν εχει καπου font change η κατι παρεμφερες?Στο setup λεω , οχι στις επιλογες υποτιτλων.
Η επιλογη που εχεις ειναι Greek.
Εκει εχουν επιλεξει μια γραμματοσειρα και με αυτη δουλευουν.

Η αλλαγη φοντ, πορει να γινει μονο αν μπεις μεσα στο firmware.

Αστους να ολοκληρωσουν αυτα που ΠΡΕΠΕΙ να γινουν, και τα των Ελληνικων μετα.
Ειδες οτι και το Ελληνικο μενου πηγε πισω.

Σε περιπτωσεις σαν και αυτη, ισχυει το : μη προσπαθεις να πειραξεις κατι που δουλευει σωστα.

Reaction score
800

Ρε γμτ ειμαι στην δουλεια τωρα.Θα ορκιζομουν οτι ειδα επιλογη στο setup για αλλαγη fonts.
v4b5 το fw ...

Reaction score
1.458

Ρε γμτ ειμαι στην δουλεια τωρα.Θα ορκιζομουν οτι ειδα επιλογη στο setup για αλλαγη fonts.
v4b5 το fw ...
γίνεται αυτό που λες,αλλά πρέπει να το περάσεις στο firmware.Στο φόρουμ του Mede8er κάπου υπάρχουν οδηγίες,αλλά είναι χακεριά όπως και να το κάνουμε.Αστο όπως είναι προς το παρόν.

Reaction score
1.458

Αλλο το xtreamer.Είναι πιο πολύ καιρό στην αγορά και σε ορισμένα θέματα υπερτερεί στο firmware.Θα το φτιάξουν και στο mede8er πιστεύω,αν και εμένα δε με ενοχλεί καθόλου η γραμματοσειρά που έχει.Καλό είναι να υπάρχουν περισσότερες επιλογές πάντως.

Reaction score
800

Σε τηλεοραση δεν ενοχλει.
Φαινεται παντως πολυ κακη στον προβολεα.Και αυτο αδικει πολυ ενα μηχανακι που κανει παρα πολλα (εχω το med400x mini).

Reaction score
1.458

Προβολέα δεν έχω,οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Πρέπει να έχεις δίκιο όμως!

Reaction score
1

Εγώ πάντως που είδα τους υπότιτλους του μηχανήματος σε προβολέα δεν με ενόχλησαν, καλοί μου φάνηκαν...

Μια ερώτηση που ξέχασα.Αν συνδέω εξωτερικό δίσκο USB μπορώ να κάνω copy τα αρχεία του στον εσωτερικό του Mede8er ; Ή θα πρέπει να συνδέω το laptop επάνω ; Οχι ότι με χαλάει, έτσι φιλολογικά ρωτάω...

ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ :137::142:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama