Mede8er - The Greatest Show on Earth

Che

Reaction score
0
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Εγω παντος μεγαλες διαφορες με το DUNE prime δεν ειδα σε αμεση αντιπαραθεση με το Mede8er μονο δομη bluray δεν δινει , ολους τους HD ηχους τους περνα ακομα και απο MKV με το beta μιλαμε παντα....

Reaction score
4.250

Εγω παντος μεγαλες διαφορες με το DUNE prime δεν ειδα σε αμεση αντιπαραθεση με το Mede8er μονο δομη bluray δεν δινει , ολους τους HD ηχους τους περνα ακομα και απο MKV με το beta μιλαμε παντα....
Εγω μιλησα καθαρα για θεματα εικονας. Αν αυτο που λες συμβαινει και στην εικονα τοτε πρεπει να δουμε τις ρυθμισεις. Προσωπικα ομως δεν βρηκα κατι που να μπορεις να πειραξεις προς βελτιωση του αποτελεσματος.

Θα σε παρακαλουσα να ξανακανεις μια συγκριση με το Dune (η με οποιοδηποτε πλαιυερ). Αυτο ειναι πολυ ευκολο να γινει γιατι σε μενα οι διαφορες ειναι κραυγαλεες. Π.χ. οταν ξεκιναει η ταινια και βγαινει το σημα της κινηματογραφικης εταιριας UNIVERSAL, εχει την υδρογειο να περιστρεφεται και γυρω απ αυτην κατι ακτινες. Αυτες οι ακτινες ειναι ψαλιδισμενες κατα 80% στο Mede8er. Νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να περιγραψω αλλες λεπτομερειες.

Παντως σε αντιθεση με αλλα πλαιυερ που σε καποιες ταινιες ειτε ειναι νοικιασμενες απο βιντεοκλαμπ, ειτε κατεβασμενες σε σκληρο, οπου δεν μου τις παιζει και βγαζει μηνυμα οτι το πλαιυερ θελει αναβαθμιση λογισμικου (σημειωτεον εχω παντου το τελευταιο φιρμγουερ), το Mede8er παιζει τα παντα απροβληματιστα!!

Ρε γ@μ@το ολο κατι θα υπαρχει να σε βγαζει την πιστη.:141:

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εκανα καποιες δοκιμες πριν λιγο καιρο σε θεματα εικονας και απογοητευτηκα. Τα HD επαιζαν σαν SD!
Σε μένα οι HD ταινίες βγάζουν μάτι σε σχεση με τις SD, κυρίως σε χρώμα μιας και σε ανάλυση λογω αρχαίου μέσου προβολής δεεεεν :108:.
Χθες συγκεκριμένα έπαιξα ταινία που έχω σε dvd μορφή και mkv. Tο mkv ήταν μακράν καλύτερο.
Σημείωσε όμως ότι παίζω από component (και μαλιστα μέσω AV).
Δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση στο mede8er

Che

Reaction score
0

Με το beta firmware σοβαροτατο bug δεν βλεπει με την καμια το δικτιο του σπιτιου ethernet εννοειται....καμια ιδεα , ποτε βγαινει το κανονικο firmware ξερει κανεις????

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Με το beta firmware σοβαροτατο bug δεν βλεπει με την καμια το δικτιο του σπιτιου ethernet εννοειται....καμια ιδεα , ποτε βγαινει το κανονικο firmware ξερει κανεις????
Δοκιμασε απο το Setup menu να απενεργοποιησεις και μετα να ενεργοποιησεις παλι το NAS mode .

Reaction score
1.458

Che έλεγξε το δίκτυο σου να δεις τι φταίει,κάνε restart στο router, γιατί αυτό το beta firmware μπορεί να έχει 1002 bugs αλλά με το δίκτυο είναι ok.Κι εγώ το 4.0 έχω και συνδέομαι στο router με ethernet μέσω powerline μεταξύ 2 ορόφων και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα ως τώρα.

Reaction score
4.250

Λεο, αν δεν κανεις κατι σχετικο με ιντερνετ, υπαρχει κατι αρνητικο με τα bugs?
Δηλαδη αν απλα βλεπεις ταινιες απο σκληρο και ακους μουσικη.

Reaction score
1.458

Κάποιοι έχουν πρόβλημα με την κινηση στα 23.976,εγώ το έχω παρατηρήσει σε ελάχιστα αρχεία.
Κατά τη δική μου γνώμη στην τελευταία beta το σημαντικό είναι ότι έχει χαλάσει η εικόνα στις ταινίες και ειδικά στις HD ματρόσκες.
Για μουσική ελάχιστα το χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να έχω άποψη για τυχόν προβλήματα.

Reaction score
1.458

Απ'ότι φαίνεται η νέα beta θα αργήσει.Στις επίμονες ερωτήσεις των beta testers στο forum του mede8er ήρθε η εξής απάντηση από κάποιον admin:

The pre-beta versions I have seen so far, are not good enough to start a new beta round.

Che

Reaction score
0

Che έλεγξε το δίκτυο σου να δεις τι φταίει,κάνε restart στο router, γιατί αυτό το beta firmware μπορεί να έχει 1002 bugs αλλά με το δίκτυο είναι ok.Κι εγώ το 4.0 έχω και συνδέομαι στο router με ethernet μέσω powerline μεταξύ 2 ορόφων και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα ως τώρα.
lesarros ειχες δικιο το router ηθελε επανεκινηση , βρηκε το δικτιο μου κανονικα ειδε το dune prime 3 που εχω στο σαλονι επαιξε αρχεια mkv ρολοι bluray rip ομως με σπασιματακια .Τωρα το pc μαλλον το βλεπει σαν desktop αλλα το med8er μου ζητα καποιους κωδικους ξερεις τι να κανω για να μπορω και απο το pc να stream αρω αρχεια ?Για ethernet συνδεση παντα μιλαμε....

Che

Reaction score
0

Λοιπον ακου πηγαινω αρχικη σελιδα media library > network > μου βγαζει Μy shortcuts > workgrup > DUNE .Απο το DUNE λοιπον ολα καλα μπαινει στους σκληρους και διαβαζει οτι αρχεια του πω. Οταν ομως θελω να μπω στο pc πηγαινω my shortcuts μου ζητα να παω menu εκει λοιπον add > modify > delete > return .Στην επιλογη add λοιπον μου ζητα username και password απο κει και περα ΤΙ συνγνωμη για την ασχετοσυνη μου δεν εχω δουλεψει ποτε δυκτιο....

Reaction score
1.458

Κάνε υπομονή μέχρι αύριο το απόγευμα.Θα τα πούμε τηλεφωνικός.Θα το λύσουμε πιστεύω.Τώρα επειδή το Mede8er το έχω στην κρεβατοκάμαρα και η γυναίκα μου βλέπει ταινία,δε μπορώ να τη διακόψω για μπω στο μενού του player.

Reaction score
50

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω, οπότε αν το λύσετε, γράψτε και την λύση εδώ να ξέρουμε και οι υπόλοιποι ασχετοι :107:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Κοιταζοντας τα τεστ του Hitech κυριως σχετικα με την ηχητικη ποιοτητα των πλέυερς, ειδα πως στο Mede8er δινει τη χαμηλοτερη ολων βαθμολογια...3,5 !!! Αντιθετα στους πινακες των τελευταιων σελιδων το 3,5 το κανει...8,0!!!
Τωρα, ή κατι εγω καταλαβαινω λαθος, ή κατι τρεχει - γενικα με αυτους τους πινακες που παρουσιαζουν μεγαλες διαφορες σε σχεση με τα τεστ!
Μα ειναι δυνατον να παιρνει 3,5 και να ακουγονται Flac και αρχεια hd μεσω αυτου;
Τι...τρεχει παιδες;

Reaction score
4.250

Αλλος κανει τα τεστ και αλλος γραφει τις τελευταιες σελιδες με τις βαθμολογιες. Προφανως τα δυο ατομα δεν γνωριζονται :143::143:

Reaction score
1.458

Η βαθμολογία που έχει δώσει το hitech,το αδικεί πολύ το Mede8er.Του άξιζε πολύ καλύτερη θέση στο συγκριτικό που έκανε.

Che

Reaction score
0

Mην δινετε καμια σημασια στην εν λογο κ@λ@φυλλαδα εδω και χρονια κατευθυνουν τον κοσμο απο οποιες εταιρειες τα τσιμπανε τελευταια φορα που το αγορασα ηταν πριν 2 χρονια και πραγματικα ακομα κλαιω τα λεφτα που τους εδινα .......:617:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.820
Members