Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
207
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Το 3.0.5 που βγήκε στις 27-12 και αναφέρεται ως "stable relase" λέει τίποτα,να το βάλουμε ή όχι ακόμα;

Reaction score
1

Το 3.0.5 που βγήκε στις 27-12 και αναφέρεται ως "stable relase" λέει τίποτα,να το βάλουμε ή όχι ακόμα;

To έβαλα πριν λίγο, όντως βελτιώνει λίγο την εικόνα και παίζει τώρα κάποια mkv που δεν μου τα έπαιξε πρίν, μάλλον το γνωστό πρόβλημα με τα header compression έφτιαξε :107: δεν ξέρω τι άλλο φτιάχνει το εν λόγω firmware ούτε τι άλλα bugs μπορεί να έχει, άλλωστε η χρήση που του κάνω δεν είναι και τόσο εξειδικευμένη :137:

Λοιπόν σε DVD ISO δισκάκι μου R1 NTSC που ριπάρισα όπως είναι χωρίς επεξεργασία, το έπαιξε τέλεια !!! :107: επίσης φάκελλο DVD με το IFO μέσα πάλι το έπαιξε κανονικότατα :107: ...

Αρχεία FLAC που έφτιαξα από τα CD μου, τα ακούω τώρα τέλεια !

Κάτι που δεν κατάλαβα είναι η επιλογή Ken Burns που έχει στα settings αν ξέρει κάποιος τι είναι ;

Αυτά !

Reaction score
1

Να συμπληρώσω πως το μενού με το νέο firmware είναι πολύ πιο όμορφο και λειτουργικό τουλάχιστον για το γούστο μου :137: παρατήρησα επίσης ότι βελτιώθηκε κάπως ο χρόνος μεταφοράς αρχείων από τον εξωτερικό στον εσωτερικό σκληρό :107:

Reaction score
0
Το νεο λογισμικο απ'οτι διαβασα φτιαχνει μονο καποιο προβλημα στο internet radio.Βασικα δεν ειναι λογος να πας απο v3.04 σε v.3.05 απλα για μας τους τρελαμενους με τα λογισμικα.Προσοχη ομως πρωτα πρεπει να εγκατασταθει η τελευταια beta version 4.

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Το νεο λογισμικο απ'οτι διαβασα φτιαχνει μονο καποιο προβλημα στο internet radio.Βασικα δεν ειναι λογος να πας απο v3.04 σε v.3.05 απλα για μας τους τρελαμενους με τα λογισμικα.Προσοχη ομως πρωτα πρεπει να εγκατασταθει η τελευταια beta version 4.
Βρε παιδιά, είχα βάλει την v4beta εδώ και μέρες, τώρα έβαλα την 3.0.5 και με γύρισε πάλι στο μενού της v3 (χωρις videowall κλπ)
Επίσης τα mkv που με την 4 ανοιγαν τώρα με την 3.0.5 δεν δείχνουν εικόνα (ουτε με την 3.0.4 έδειχναν)

Εκανα κάτι λάθος? σε σας γύρισε το μενού σην παλιά μορφή?

ΥΓ όταν έβαλα την v4 έσβησα τους φακέλους που μου δημιούργησε (music, video κλπ)δεν πιστεύω όμως να φταίει αυτό

Reaction score
0
Ναι η το λογισμικο 3.05 δεν εχει video wall,τωρα για το θεμα των mkv που ενω παιζει ο ηχος αλλα δεν παιζει εικονα,θελει απλα ενα προγραμματακι ,νομιζω λεγεται mkwclean,με αυτο ξαναφτιαχνεις το αρχειο και μετα παιζει κανονικα.

Reaction score
1

Χτες το βράδυ το έλιωσα :137: μέχρι τις 4 το πρωϊ ταινίες έβλεπα, όλα κομπλέ μιά χαρά.Μου κάνει εντύπωση πόσο αθόρυβο είναι αν και έχει ανεμιστήρα δεν ακούγεται καν !!!! ακόμα και δίπλα του που πάω δεν το ακούω !!!

Reaction score
207

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Μόλις έβαλα την V4BETA5 και δοκίμασα το πρώτο αρχείο σε φουλ blueray "Knight And Day Extended Cut 2in1 | 2010 | Full Blu-ray | AVC DTS-HD MA 5.1" και έμεινα κατά ευχαριστημένος!:107:
Εικόνα τέλεια χωρίς σπασίματα ήχος HD MASTER AUDIO 5.1 κρύσταλλο!
Μπρος- πίσω και αλλαγή chapters-αργή κίνηση όλα ταχύτατα και χωρίς απολύτως κανένα κόλλημα.
Αφού σκέφτομαι να βάλλω την 3.0.5 μήπως και χάσω αυτό που έχω τώρα.:116:

Reaction score
1

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Μόλις έβαλα την V4BETA5 και δοκίμασα το πρώτο αρχείο σε φουλ blueray "Knight And Day Extended Cut 2in1 | 2010 | Full Blu-ray | AVC DTS-HD MA 5.1" και έμεινα κατά ευχαριστημένος!
Εικόνα τέλεια χωρίς σπασίματα ήχος HD MASTER AUDIO 5.1 κρύσταλλο!
Μπρος- πίσω και αλλαγή chapters-αργή κίνηση όλα ταχύτατα και χωρίς απολύτως κανένα κόλλημα.
Αφού σκέφτομαι να βάλλω την 3.0.5 μήπως και χάσω αυτό που έχω τώρα.

Χρόνια πολλά και σε σένα !

Σε λίγο θα μας πούνε Mede8erάκηδες, κάτσε να δείς χαχαχαχαχα ...μην αλλάξεις αυτό το firmware είναι μιά χαρά....

Reaction score
207

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι αφού τα παίζει όλα μια χαρά και έχει και το video wall θα παραμείνω στην beta αφού η 3.0.5 μόνο βελτιώσεις στο internet radio δείχνει να έχει,πράγμα που δεν με ενδιαφέρει.

Reaction score
207

Νίκο το Ken Burns στα settings έχει να κάνει σε εφέ κίνησης του slideshow,όπως λέει εδώ http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,765.0.html

Με το YAMJ έχει ασχοληθεί κανείς;
Εύκολο στη χρήση τελικά(τουλάχιστον για τα βασικά) και ομορφαίνει την βιβλιοθήκη.
Θέλω να βρω αν γίνεται στο about της ταινίας να έχω Ελληνική μετάφραση,π.χ εδώ

Reaction score
1

Νίκο το Ken Burns στα settings έχει να κάνει σε εφέ κίνησης του slideshow,όπως λέει εδώ http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,765.0.html

Ευχαριστώ για την πληροφορία Αντώνη :107: γράφτηκα πριν λίγο και στο εκεί φόρουμ...έχει να πέσει διάβασμα !!!!!!! :107:

Ωραία όλα αυτά και το VideoWall αλλά θέλει ώρα να ασχολείσαι να περνάς εξώφυλλα κλπ κλπ...αλλά εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος :142: και απλά πατάω το αρχείο να ξεκινήσει...

Πάντως θα το φτιάξω κάποια στιγμή άμεσα για να περάσω τις γυναικοταινίες, να πατάει πάνω στη φωτογραφία και να ξεκινάει το έργο χωρίς να με ενοχλεί :137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Με το YAMJ έχει ασχοληθεί κανείς;
Εύκολο στη χρήση τελικά(τουλάχιστον για τα βασικά) και ομορφαίνει την βιβλιοθήκη.
Θέλω να βρω αν γίνεται στο about της ταινίας να έχω Ελληνική μετάφραση,π.χ εδώ
Γινεται να βαλεις ελληνικη περιληψη,ή να αλλαξεις και τον τιτλο.Πρεπει να μπεις με notepad στο xml αρχειο και εκει αλλαζεις ο,τι θελεις.

Reaction score
0
δοκιμασε να χρεισημοποιήσεις τον ember manager.
Σου φτιάχνει fanart και nfo και μεσα απο το gui του μπορείς να βάλεις την περίληψη σε ελληνικα.
οτι αλλο θες για το myihome πεσ μου or pm και αν μπορώ να βοηθήσω..πολύ ευχαρίστως

Reaction score
1.458

Το Movie GUI Builder έβγαλε νεώτερη έκδοση για mac & pc,ενώ εμφανίστηκε και ένα νέο προγραμματάκι που φτιάχνει μόνο covers προς το παρόν και είναι μόνο για mac,το iScrape

Reaction score
207

Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί anynet+ στην τιβι να μου πει αν του το μπλοκάρει το med?
Για να γίνω ποιο κατανοητός,ενώ αναγνωρίζει η τιβι τον ενισχυτή και τις 2 πηγές (ps3-bdp) που περνούν μέσω αυτού,μόλις συνδέσω και το med στον ενισχυτή,δημιουργεί κοκομπλόκο.:101:
Δεν αναγνωρίζει μετά καμία συσκευή,παρά μόνο αν βγάλω την hdmi του med.
Το firmware που φοράει είναι η 4.0.5 beta.
Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει,ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί anynet+ στην τιβι να μου πει αν του το μπλοκάρει το med?
Για να γίνω ποιο κατανοητός,ενώ αναγνωρίζει η τιβι τον ενισχυτή και τις 2 πηγές (ps3-bdp) που περνούν μέσω αυτού,μόλις συνδέσω και το med στον ενισχυτή,δημιουργεί κοκομπλόκο.:101:
Δεν αναγνωρίζει μετά καμία συσκευή,παρά μόνο αν βγάλω την hdmi του med.
Το firmware που φοράει είναι η 4.0.5 beta.
Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει,ευχαριστώ προκαταβολικά.
Απ οτι διαβαζω, το anynet+ ειναι της Samsung και ειναι συμβατο μονο με οσα μηχανηματα το υποστηριζουν. Επισης μιλαει μονο για Samsung αλλα υποστηριζει και το ps3.
Πηγη...

Προφανως το med δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα και γιαυτο ισως προκαλει και το μπερδεμα.

Reaction score
10
Μερικα τελευταια νεα για το MED500X :

Με πληροφορησαν οτι η Ευρωπαικη εκδοση του Light κατα πασα πιθανοτητα θα λεγεται ECO.
Περα απο την ονομασια, στη νεα εκδοση, μαλλον στο νεο κουτι γιατι δεν προκειται για εκδοση, δεν θα υπαρχει η τσαντα μεταφορας, που θα πωλειται πια σαν αξεσουαρ.
Τιμη δεν γνωριζω ακομα. Δεν ξερω αν ηταν χρησιμο σε ολους, γιαυτο και το εβγαλαν απο το βασικο σετ.

Μια δευτερη αλλαγη ειναι η βαση του USB dongle, που θα πωλειται πλεον με το στικακι MED10WF, που πλεον θα λεγεται MED10WFB.
Το στικακι θα ειναι μαυρο πλεον ( αν θυμαμαι καλα ).
Η τιμη του δεν θα αλλαξει απ οτι μου ειπαν.

Αυτο μαλλον εγινε γιατι το 400 δεν εχει τη βαση στη συσκευασια και οποιος αγοραζε το στικ, επρεπε να το βαλει πανω το 400αρι.
Ισως πολλους να μην τους βολευε ετσι, γιαυτο και η αλλαγη.

Reaction score
207
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Απ οτι διαβαζω, το anynet+ ειναι της Samsung και ειναι συμβατο μονο με οσα μηχανηματα το υποστηριζουν. Επισης μιλαει μονο για Samsung αλλα υποστηριζει και το ps3.
Πηγη...

Προφανως το med δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα και γιαυτο ισως προκαλει και το μπερδεμα.
Ναι Αποστόλη,αλλά και ο dreambox και ο δέκτης του connex που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα καθώς και το wdhd tv που είχα μέχρι πρότινος,δεν δημιουργούσαν αυτό το πρόβλημα.Εύχομαι με το πολύ αναμενόμενο update να διορθωθεί.
Ανεξάρτητα με αυτό,θα ήθελα αν κάποιος μπορούσε να το δοκιμάσει και με την δική του τιβι,και ας μην είναι samsung,κάποιο αντίστοιχο πρωτόκολλο χρησιμοποιούν και οι υπόλοιπες.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504