Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Βασιλη,

Κατι δε κανεις καλα και τις 4 φορες. Δε μπορει να κανεις αναβαθμιση και να ειναι ακομα στις 25 Γεναρη.

Πρωτα απ ολα, ο Ελληνικος οδηγος αναβαθμισης, αναβαθμιστηκε κι αυτος σημερα και μπορεις να τον κατεβασεις απο εδω : link...

Παμε παλι για σενα μονο :
Εχεις το 400 και παιζεις με SPIF και DAC.

Αρα κατεβαζεις το firmware αυτο : link...

Στη συνεχεια κατεβασε το format utility απο εδω : link...

Φορμαρεις το στικακι σου με το utility FAT32.
Στη συνεχεια, αφου ξεζιπαρεις το αρχειο που κατεβασες, κανεις copy το αρχειο install.img στο στικακι.

Πας στο player. Να ειναι κλειστο.
Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας απο πισω.
Το συνδεεις με το HDMI στη τηλεοραση.
Ανοιγεις τη τηλεοραση και επιλεγεις το HDMI που ειναι συνδεδεμενο το 400.

Βαζεις το στικακι στο 400.
Βαζεις και το καλωδιο τροφοδοσιας και ΔΕΝ το ανοιγεις.

Πατας το ΟΝ χωρις να το αφησεις.
Βλεπεις το φωτακι του 400 να αλλαζει χρωμα, το στικακι να αρχιζει να δουλευει και στη τηλεοραση βλεπεις το σημα του mede8er.
Τοτε ασε το χερι σου απο το κουμπι.

Αρχιζει η αναβαθμιση.
Περιμενεις μεχρι να τελειωσει και δεν πειραζεις τιποτα.

Οταν ολοκληρωθει, κανει μονο του reboot και σε βγαζει σε μια οθονη που επιλεγεις γλωσσα, μετα δικτυο και μετα ωρα.

Αφου τα κανεις ολα αυτα, γυριζει στο βασικο μενου.

Κλεισε το player, βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας, βγαλε το στικακι.
Βαλε ξανα το καλωδιο τροφοδοσιας, πατα ON και εφυγες.

Οταν ανοξει πηγαινε στο setup και βαλε :

Audio :
HDMI : downmix 2ch
SPDIF : passthrough multich

Video :
HDMI auto
24Hz : off ( αν δεν εχεις προβλημα με σπασιματα βαλτο on )

Subtitles : Greek

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ MH KANETE ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ.
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ RESTORE.
( προφανως αυτο εκανες και τις 4 φορες γιαυτο ειναι ακομα στις 25 Γεναρη ).

Πιο αναλυτικα δε μπορω να στο γραψω.

Ξεκινα.....

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Το 500 εχω ξεχασιαρη! Παμε απο την αρχη, αν και τωρα δεν εχω χρονο, μαλλον το βραδυ θ ασχοληθω

Reaction score
1.458
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Για την αναβάθμιση:
Κατεβάζουμε το αρχείο στον υπολογιστή,το ξεζιπάρουμε και περνάμε το αρχείο install.img ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ σε ένα ΚΕΝΟ usb stick φορμαρισμένο σε fat32 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
Το Mede8er πρέπει να είναι κλειστό.Συνδέουμε το στικάκι σε μια θύρα usb του Mede8er.Αποσυνδέουμε το καλώδιο τροφοδοσίας από το Mede8er.Ανοιγουμε την τηλεόραση στη hdmi(ή άλλη θύρα) που έχουμε συνδέσει το Mede8er.Με πατημένο συνεχόμενα το κουμπί ON/OFF επάνω στη συσκευή και ΟΧΙ στο remote control,συνδέουμε το καλώδιο τροφοδοσίας στο mede8er.Θα δούμε μετά από λίγα δευτερόλεπτα το led φωτάκι επάνω στο mede8er να αναβοσβήνει,ενώ στην τηλεόραση μας θα δούμε ότι αρχίζει η εγκατάσταση του νέου firmware.Αφήνουμε τότε το κουμπάκι on/off.
Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση θα δούμε το μήνυμα στην tv.Βάζουμε από την ΑΡΧΗ,ΜΙΑ ΜΙΑ όλες τις ρυθμίσεις μας στο Mede8er και στη συνέχεια κλείνουμε την συσκευή.Την ανοίγουμε αμέσως και είναι πλέον έτοιμη για την κανονική λειτουργία.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Το 500 εχω ξεχασιαρη! Παμε απο την αρχη, αν και τωρα δεν εχω χρονο, μαλλον το βραδυ θ ασχοληθω
Τι να σε κανω εσενα και τον αλλο....αμα εισαστε πιο κοντα θα ερχομουνα να σας τα φιαξω, να σας κανω σεμιναριο....να τσιμπισουμε και κατι τι.....:116:

Το firmware του 500 για SPDIF ειναι αυτο : link...

Κατα τα αλλα δεν αλλαζει τιποτα.

Reaction score
10
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Μολις ενημερωθηκα απο την Mede8er οτι εχει γινει λαθος με το firmware του 400 στη version NO HD ( για SPDIF ).
Ειναι αυτη για HDMI .

Τη Δευτερα θα εχουμε το κανονικο.

Οποιος το εβαλε, μπορει να περασει τη version 4.0.0 ( 25 Ιανουαριου ).

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Λοιπον μετα κοπων και βασανων το νεο φιρμγουερ πρεπει να περασε, αργοτερα θα σας γραψω λεπτομειες για το που γινοταν "το λαθος". Τωρα με βγαζει στις πληροφοριες "Mar 01 19:37:07 2011" Λογικα ειναι το σωστο. Ομως παλι οι ενδειξεις στο ντακ των αρχειων υψηλης αναλυσης δεν αναβουν. Αρα κατι παλι δεν εγινε σωστα.

Reaction score
4.250

Και τα 2 συμπιεσμενα αρχεια όταν τα ανοιγω μου βγαζουν τους παρακατω φακελους, ότι γραφει στον ένα φακελο γραφει και στον άλλο. Ποιον απ ολους να παρω και νακανω εγκατασταση?
Package 2
Audio _firmwere.install
Flash_ erase
IMAGE _LOGO_ INSTALL_ SANJI
Install_a
Mkyaff2image
Video firmwere.install
Arial
Configuration
IMAGE LOGO INSTALL
Install
Mkfs_jfss2
nandwrite

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Λοιπον μετα κοπων και βασανων το νεο φιρμγουερ πρεπει να περασε, αργοτερα θα σας γραψω λεπτομειες για το που γινοταν "το λαθος". Τωρα με βγαζει στις πληροφοριες "Mar 01 19:37:07 2011" Λογικα ειναι το σωστο. Ομως παλι οι ενδειξεις στο ντακ των αρχειων υψηλης αναλυσης δεν αναβουν. Αρα κατι παλι δεν εγινε σωστα.
Αυτο ειναι το σωστο.

Το audio που το εχεις ?
αυτο το εκανες ?
Audio :

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Αυτο ειναι το σωστο.

Το audio που το εχεις ?
αυτο το εκανες ?
Audio :
Ετσι ειναι Αποστολη, αλλα δυστυχως τα αρχεια υψηλης αναλυσης εχουν προβλημα ολα τα εμφανιζει στα 48HZ. Οταν βαζω τα αλλα πλαιυερς πανε κανονικα στα 96 και κατι πολυ λιγα που εχω στα 192 αναβουν κανονικα. Στο Mede8er χτες οταν καταφερα και εβαλα χτες το μεσημερι το φιρμγουερ ολα δουλεψαν κανονικα. Απο την στιγμη που πηγα να βαλω το καινουριο φιρμγουερ εγινε η ζημια και μεχρι στιγμης δεν διορθωνεται

Reaction score
4.250

Και τα 2 συμπιεσμενα αρχεια όταν τα ανοιγω μου βγαζουν τους παρακατω φακελους, ότι γραφει στον ένα φακελο γραφει και στον άλλο. Ποιον απ ολους να παρω και νακανω εγκατασταση?
Package 2
Audio _firmwere.install
Flash_ erase
Install_a
Mkyaff2image
Video firmwere.install
Arial
Configuration
IMAGE LOGO INSTALL
Install
Mkfs_jfss2
nandwrite
Απαντηστε μου πλιζ σ αυτην την ερωτηση. Θελω να ξανακανω μια προσπαθεια.

Reaction score
10

Ετσι ειναι Αποστολη, αλλα δυστυχως τα αρχεια υψηλης αναλυσης εχουν προβλημα ολα τα εμφανιζει στα 48HZ. Οταν βαζω τα αλλα πλαιυερς πανε κανονικα στα 96 και κατι πολυ λιγα που εχω στα 192 αναβουν κανονικα. Στο Mede8er χτες οταν καταφερα και εβαλα χτες το μεσημερι το φιρμγουερ ολα δουλεψαν κανονικα. Απο την στιγμη που πηγα να βαλω το καινουριο φιρμγουερ εγινε η ζημια και μεχρι στιγμης δεν διορθωνεται
Δοκιμασε και βαλε το audio : downmix 2ch , δουλευει ?

αν και παλι οχι,

γυρνα πισω στο 4

ειναι μεγαλο το αρχειο να μου στειλεις ενα με mail να το δοκιμασω αυριο ?

Για το αλλο που ρωτας, δεν ξερω. Εγω ασχολουμαι με ηχο και εικονα.
Ο Λεο θα ξερει σιγουρα.

Reaction score
1.458

Package 2
Audio _firmwere.install
Flash_ erase
Install_a
Mkyaff2image
Video firmwere.install
Arial
Configuration
IMAGE LOGO INSTALL
Install
Mkfs_jfss2
nandwrite
Αυτά τι αρχεία είναι?Που τα βρήκες?Κατέβασες το νέο firmware και σου βγάζει αυτά τα αρχεία?

Reaction score
4.250

Αυτά τι αρχεία είναι?Που τα βρήκες?Κατέβασες το νέο firmware και σου βγάζει αυτά τα αρχεία?
Οταν ξεζιπαρω το ηδη ξεζιπαρισμενο αρχειο μου βγαζει τις συγκεκριμενες ενδειξεις

Reaction score
4.250

Για την αναβάθμιση:
Κατεβάζουμε το αρχείο στον υπολογιστή,το ξεζιπάρουμε και περνάμε το αρχείο install.img ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ σε ένα ΚΕΝΟ usb stick φορμαρισμένο σε fat32 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
Λεωνιδα το αρχειο install.img δεν φαινεται πουθενα. Εκει μου φαινεται ειναι ολο το κακο

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Οταν ξεζιπαρω το ηδη ξεζιπαρισμενο αρχειο μου βγαζει τις συγκεκριμενες ενδειξεις
Θα σκισω τα προικια μου......:623:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Λεωνιδα το αρχειο install.img δεν φαινεται πουθενα. Εκει μου φαινεται ειναι ολο το κακο
Με ποιο προγραμμα ξεζιπαρεις ?

Reaction score
1.458

Το αρχείο που θα κατεβάσεις θα πρέπει να είναι install.img μέσα σε ένα φάκελλο.Μόνο το install.img θα περάσεις στο στικάκι.
Δοκίμασε να το κάνεις unzip με κάποιο άλλο πρόγραμμα γιατί αυτό που χρησιμοποιείς κάτι λάθος κάνει.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Οταν παταω δεξι κλικ στο ηδη ξεζιπαρισμενο αρχειο μου βγαζει ενα φακελο που γραφει Install. Τωρα θα παω να κανω δοκιμη μ αυτον τον φακελο να δουμε τι θα γινει.

Reaction score
10

Το αρχείο που θα κατεβάσεις θα πρέπει να είναι install.img μέσα σε ένα φάκελλο.Μόνο το install.img θα περάσεις στο στικάκι.
Δοκίμασε να το κάνεις unzip με κάποιο άλλο πρόγραμμα γιατί αυτό που χρησιμοποιείς κάτι λάθος κάνει.
Δεν κανει λαθος.
Υποθετω οτι κατεβασες το rar .
Οταν λοιπον το ανοιγεις με wiinrar, σου δειχνει ενα directrory.
Μη προχωρησεις μεσα να βρεις το img
κανε extract και θα τα φιαξει εκεινο ολα μονο του.
Θα σου κανει το directory και μεσα θα εχει κι αλλα και τελος θα βρεις το img

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos