Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
3
τα επεισοδια στη σειρά χωρις να παρεμβαλονtαι φακελοι με τα seasons?

Reaction score
1.458
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Ονομα σειράς σε φάκελλο.Μέσα στο φάκελλο,φάκελοι με τα seasons.Μέσα σε κάθε φάκελλο των seasons τα επεισόδια της σειράς:

Φάκελλος->TVShow (δηλ.το όνομα της σειράς)
Φάκελλος->Season 1->
TVShow S01E01.avi
TVShow S01E02.avi
και ούτω καθεξής.

Για την εγκατάσταση του firmware στο mede8er ότι λέι ο Αποστόλης:

Φορμαρεις το στικακι σου με το utility FAT32.
Στη συνεχεια, αφου ξεζιπαρεις το αρχειο που κατεβασες, κανεις copy το αρχειο install.img στο στικακι.

Πας στο player. Να ειναι κλειστο.
Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας απο πισω.
Το συνδεεις με το HDMI στη τηλεοραση.
Ανοιγεις τη τηλεοραση και επιλεγεις το HDMI που ειναι συνδεδεμενο το 400.

Βαζεις το στικακι στο 400.
Βαζεις και το καλωδιο τροφοδοσιας και ΔΕΝ το ανοιγεις.

Πατας το ΟΝ χωρις να το αφησεις.
Βλεπεις το φωτακι του 400 να αλλαζει χρωμα, το στικακι να αρχιζει να δουλευει και στη τηλεοραση βλεπεις το σημα του mede8er.
Τοτε ασε το χερι σου απο το κουμπι.

Αρχιζει η αναβαθμιση.
Περιμενεις μεχρι να τελειωσει και δεν πειραζεις τιποτα.

Οταν ολοκληρωθει, κανει μονο του reboot και σε βγαζει σε μια οθονη που επιλεγεις γλωσσα, μετα δικτυο και μετα ωρα.

Αφου τα κανεις ολα αυτα, γυριζει στο βασικο μενου.

Κλεισε το player, βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας, βγαλε το στικακι.
Βαλε ξανα το καλωδιο τροφοδοσιας, πατα ON και εφυγες.

Οταν ανοξει πηγαινε στο setup και βαλε :

Audio :
HDMI : downmix 2ch
SPDIF : passthrough multich

Video :
HDMI auto
24Hz : off ( αν δεν εχεις προβλημα με σπασιματα βαλτο on )

Subtitles : Greek

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ MH KANETE ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ.
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ RESTORE.

Reaction score
207

Παιδιά υπάρχει κι εδώ http://www.mede8er.com/mede8er_y2m_user_guide.html ο οδηγός χρήσης για το J2M και μάλιστα σε όλες τις γλώσσες.:615:

Αυτό πάντως το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ακόμα,είναι το πως γίνεται όταν περνάς μια νέα ταινία να μην ξανά σκανάρει όλο το φάκελλο με τις υπόλοιπες.:101:

Reaction score
49

Παιδιά υπάρχει κι εδώ http://www.mede8er.com/mede8er_y2m_user_guide.html ο οδηγός χρήσης για το J2M και μάλιστα σε όλες τις γλώσσες.:615:

Αυτό πάντως το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ακόμα,είναι το πως γίνεται όταν περνάς μια νέα ταινία να μην ξανά σκανάρει όλο το φάκελλο με τις υπόλοιπες.:101:

Όταν πατας run yamj ελέγχει αν στον φάκελο υπάρχουν νέες ταινίες
Αν υπάρχει πχ μόνο μία νέα ταινία, τις άλλες τις προσπερνάει & δουλεύει μόνο στην νέα.
Δεν ξεχνάμε στο τέλος, κάτω δεξιά, να κάνουμε τον συγχρονισμό

Reaction score
207

Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά δεν τις προσπέρασε.
Όταν λες συγχρονισμό τι εννοείς;

Reaction score
49

Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά δεν τις προσπέρασε.
Όταν λες συγχρονισμό τι εννοείς;
Σε κάθε φάκελο ταινίας ρίχνει 2 φωτό & ένα ακόμα αρχείο.
Αν δεν τα διαγράψεις, δεν ξαναελέγχει την ταινία όταν ξαναβάλεις το πρόγραμμα να τρέξει
Όταν τελειώνει η διαδικασία (το run) και δούμε πως είναι όλα σωστά, πρέπει να πατήσουμε τέρμα κάτω, δεξιά το κουμπάκι που κάνει τον συγχρονισμό για το mede8er

Reaction score
4.250

Πριν απο λιγο ξεκινησα την διαδικασια και μου πανε ολα καλα. Ειναι εντυπωσιακο. Μπραβο σας παιδια! Εχω 5 σκληρους διτερατους!!
Προβλεπω ξενυχτι

Reaction score
1.458

Πριν απο λιγο ξεκινησα την διαδικασια και μου πανε ολα καλα. Ειναι εντυπωσιακο. Μπραβο σας παιδια! Εχω 5 σκληρους διτερατους!!
Προβλεπω ξενυχτι
Βάλε και κάνα ουισκάκι...λόγω της ημέρας!

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Στον ένα τον σκληρο όταν θεωρησα ότι τελειωσε η διαδικασια μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα. Τι να επιλεξω?

The selected jukebox location doesn’t contain the required files
Click yes to create them by running Yamj now
Click no to rum Yamj create manual later
Click cancel to go back

Reaction score
4.250

πατησα το done και μου εβγαλε το μηνυμα που γραφω

Reaction score
49

Βασίλη λογικά «Click yes to create them by running Yamj now»
Είχες κάνει όλη τη διαδικασία που είχα αναφέρει?
Νομίζω (έχω την αίσθηση) πως πριν κάνεις την δουλειά δεν είχες ρίξει στον σκληρό τον φάκελο YAMJ (δηλαδή θα είναι F:\YAMJ)

Reaction score
49

Sorry που δεν μπορώ να είμαι αναλυτικότερος.
Γράφω από το κινητό και δεν έχω το πρόγραμμα μπροστά μου.....

Reaction score
4.250

Βασίλη λογικά «Click yes to create them by running Yamj now»
Είχες κάνει όλη τη διαδικασία που είχα αναφέρει?
Νομίζω (έχω την αίσθηση) πως πριν κάνεις την δουλειά δεν είχες ρίξει στον σκληρό τον φάκελο YAMJ (δηλαδή θα είναι F:\YAMJ)
Βασικα μεσα στον σκληρο δημιουργησα ενα φακελο Yamj και ενας ακομη υπαρχει με τις ταινιες. Απ οτι προσεξα μεσα στον Jamj εχουν μπει οι φωτο. Μηπως πρεπει στην συνεχεια να τις ριξω ξεχωριστα στην καθε ταινια? Να φανταστω οτι θα μπορουσα με καποιο τροπο να γινοταν αυτο αυτοματα. Επειδη γραφεις απο το κινητο αστο. Θα το ξαναδουμε οταν θα εχεις ανεση, ειναι και μερες τωρα που δεν χρειαζεται να το πιεζουμε. Ηδη για μενα εχει ενα μεγαλο βημα. Θα το βελτιωσω σιγουρα. Απ οτι διαπιστωσα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.

Reaction score
49

Βασικα μεσα στον σκληρο δημιουργησα ενα φακελο Yamj και ενας ακομη υπαρχει με τις ταινιες. Απ οτι προσεξα μεσα στον Jamj εχουν μπει οι φωτο. Μηπως πρεπει στην συνεχεια να τις ριξω ξεχωριστα στην καθε ταινια? Να φανταστω οτι θα μπορουσα με καποιο τροπο να γινοταν αυτο αυτοματα. Επειδη γραφεις απο το κινητο αστο. Θα το ξαναδουμε οταν θα εχεις ανεση, ειναι και μερες τωρα που δεν χρειαζεται να το πιεζουμε. Ηδη για μενα εχει ενα μεγαλο βημα. Θα το βελτιωσω σιγουρα. Απ οτι διαπιστωσα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.

Όχι, όχι....
Δεν μετακινείς κάτι!!
Στον Yamj και υποφάκελο jukebox έχει φωτογραφίες κ.α
Επίσης σε κάθε ταινία σου, στους φακέλους της κάθε μίας, βάζει δύο φωτό και ένα αρχειάκι (δεν θυμάμαι τον τύπο του)
Η μια φωτό είναι μικρή και η άλλη οριζόντιας διάταξης και μεγάλη!
Η μικρή υπάρχει για να εμφανίζεται όταν απλά κατεβαίνεις τους φακέλους με τις ταινίες και αν σε μια ταινία που σε ενδιαφέρει πατήσεις το πλήκτρο slow ανοίγει η μεγάλη φωτό με περισσότερες πληροφορίες (πχ τεχνικές πληροφορίες για την ταινία: 1080p, DTS 5.1, aspect ratio κλπ, σενάριο, πρωταγωνιστές και στο backround εμφανίζει μια σκηνή της ταινίας)

Reaction score
49

Βασικα μεσα στον σκληρο δημιουργησα ενα φακελο Yamj και ενας ακομη υπαρχει με τις ταινιες.

Τι εννοείς όταν λες πως «ένας ακόμα υπάρχει με τις ταινίες»?

Reaction score
4.250

Τι εννοείς όταν λες πως «ένας ακόμα υπάρχει με τις ταινίες»?
Μεσα στον σκληρο οι ταινιες δεν ειναι χυμα. Υπαρχει ενας φακελος με χ ονομα που του εχω δωσει εγω. Κι εκει μεσα υπαρχουν ολες οι ταινιες. Εκανα λοιπον κι εναν δευτερο που τον βαφτησα Yamj. Κι εκανα την διαδικασια κατα τα λεγομενα σου. Στον τελευταιο δισκο ομως, που μαλλον καταλαβα τι επρεπε να κανω, ονομασα ολο τον σκληρο Yamj και στην συνεχεια προχωρησα στην διαδικασια. Ελπιζω να τα παω καλλυτερα

Reaction score
49

Εμένα στον σκληρό μου έχω τα εξής (από μνήμης μιλάω......)

Έστω ο σκληρός μου είναι ο F

Μπαίνω στον F και έχω την εξής λίστα:

Documentaries
Games
Movies 720p & 1080p
Music
Resource
YAMJ

(tip: Ο φάκελος resource υπάρχει για να μπορέσει το mede8er να αλλάξει την κλασική γραμματοσειρά υποτίτλων σε comic sans bold
Ουσιαστικά κάνεις copy paste όποια γραμματοσειρά θέλεις μέσα στον φάκελο και την μετονομάζεις σε font.ttf.
Αυτόν τον φάκελο τον ρίχνεις χύμα σε κάθε σκληρό για να έχεις την συγκεκριμένη γραμματοσειρά)

Reaction score
49

Μπαίνω στον F και έχω την εξής λίστα:

Documentaries
Games
Movies 720p & 1080p
Music
Resource
YAMJ

Αν ανοίξω τον YAMJ έχω συνολικά γύρω στα 50-60ΜΒ
Έναν φάκελο Jukebox (με 50-60ΜΒ) και ένα αρχειάκι, δεν θυμάμαι τύπο, νομίζω index.htm, αλλά δεν είμαι σίγουρος 100%
Τα θυμάμαι αρκετά γιατί έκανα σήμερα συγχρονισμό στον HDD....

Μέσα στον Jukebox θα βρεις ένα κάρο αρχεία, βαπτισμένα με τους τίτλους των ταινιών
Ένας φάκελος πάνω πάνω με φωτογραφίες για θέματα στο player και καρτέλες για βαθμολογίες κλπ
Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για τις ταινίες
jpg ή png και xml και html και νομίζω και jsp

Αυτά όλα στον φάκελο jukebox

Reaction score
49

Στον φάκελο με τις ταινίες μου (movies 720p & 1080p) όταν τον ανοίξω, βλέπω μόνο φακέλους με ταινίες
Και τίποτε άλλο.......
Τίποτε που να μαρτυρά επεξεργασία....

Αν μπω σε κάθε φάκελο όμως ταινίας,
πχ στον φάκελο Green Mile
θα βρω τα αρχεία
Green Mile.mkv
Green Mile.srt
Green Mile.xml
folder.jpg
about.jpg

Η φωτό folder.jpg είναι μικρών διαστάσεων και κατακόρυφης διάταξης και την βλέπουμε όταν στο μενού με την λίστα των ταινιών στο mede8er, όταν είναι ο «κέρσορας» πάνω της.
Η φωτό about.jpg είναι η μεγάλη φωτό, οριζόντιας διάταξης, που καλύπτει όλη την οθόνη και έχει κάτω αριστερά το εξώφυλλο του BluRay, στην μέση το σενάριο/υπόθεση της ταινίας και δεξιά τους ηθοποιούς. Χαμηλά έχει τεχνικές πληροφορίες (πχ 1080p, 2.35:1, 5.1 κοκ) και φόντο μια σκηνή της ταινίας

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός