- Reaction score
- 3
τα επεισοδια στη σειρά χωρις να παρεμβαλονtαι φακελοι με τα seasons?
Παιδιά υπάρχει κι εδώ http://www.mede8er.com/mede8er_y2m_user_guide.html ο οδηγός χρήσης για το J2M και μάλιστα σε όλες τις γλώσσες.:615:
Αυτό πάντως το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ακόμα,είναι το πως γίνεται όταν περνάς μια νέα ταινία να μην ξανά σκανάρει όλο το φάκελλο με τις υπόλοιπες.:101:
Σε κάθε φάκελο ταινίας ρίχνει 2 φωτό & ένα ακόμα αρχείο.Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά δεν τις προσπέρασε.
Όταν λες συγχρονισμό τι εννοείς;
Βάλε και κάνα ουισκάκι...λόγω της ημέρας!Πριν απο λιγο ξεκινησα την διαδικασια και μου πανε ολα καλα. Ειναι εντυπωσιακο. Μπραβο σας παιδια! Εχω 5 σκληρους διτερατους!!
Προβλεπω ξενυχτι
Βασικα μεσα στον σκληρο δημιουργησα ενα φακελο Yamj και ενας ακομη υπαρχει με τις ταινιες. Απ οτι προσεξα μεσα στον Jamj εχουν μπει οι φωτο. Μηπως πρεπει στην συνεχεια να τις ριξω ξεχωριστα στην καθε ταινια? Να φανταστω οτι θα μπορουσα με καποιο τροπο να γινοταν αυτο αυτοματα. Επειδη γραφεις απο το κινητο αστο. Θα το ξαναδουμε οταν θα εχεις ανεση, ειναι και μερες τωρα που δεν χρειαζεται να το πιεζουμε. Ηδη για μενα εχει ενα μεγαλο βημα. Θα το βελτιωσω σιγουρα. Απ οτι διαπιστωσα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.Βασίλη λογικά «Click yes to create them by running Yamj now»
Είχες κάνει όλη τη διαδικασία που είχα αναφέρει?
Νομίζω (έχω την αίσθηση) πως πριν κάνεις την δουλειά δεν είχες ρίξει στον σκληρό τον φάκελο YAMJ (δηλαδή θα είναι F:\YAMJ)
Βασικα μεσα στον σκληρο δημιουργησα ενα φακελο Yamj και ενας ακομη υπαρχει με τις ταινιες. Απ οτι προσεξα μεσα στον Jamj εχουν μπει οι φωτο. Μηπως πρεπει στην συνεχεια να τις ριξω ξεχωριστα στην καθε ταινια? Να φανταστω οτι θα μπορουσα με καποιο τροπο να γινοταν αυτο αυτοματα. Επειδη γραφεις απο το κινητο αστο. Θα το ξαναδουμε οταν θα εχεις ανεση, ειναι και μερες τωρα που δεν χρειαζεται να το πιεζουμε. Ηδη για μενα εχει ενα μεγαλο βημα. Θα το βελτιωσω σιγουρα. Απ οτι διαπιστωσα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.
Βασικα μεσα στον σκληρο δημιουργησα ενα φακελο Yamj και ενας ακομη υπαρχει με τις ταινιες.
Μεσα στον σκληρο οι ταινιες δεν ειναι χυμα. Υπαρχει ενας φακελος με χ ονομα που του εχω δωσει εγω. Κι εκει μεσα υπαρχουν ολες οι ταινιες. Εκανα λοιπον κι εναν δευτερο που τον βαφτησα Yamj. Κι εκανα την διαδικασια κατα τα λεγομενα σου. Στον τελευταιο δισκο ομως, που μαλλον καταλαβα τι επρεπε να κανω, ονομασα ολο τον σκληρο Yamj και στην συνεχεια προχωρησα στην διαδικασια. Ελπιζω να τα παω καλλυτεραΤι εννοείς όταν λες πως «ένας ακόμα υπάρχει με τις ταινίες»?