Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Καλα δε μου λετε βρε μεντειτορχτυπημενοι.....:116:

λαγανα, ταραμοσαλατα, βολβους, φαβα, γαριδες, καλαμαρια, φασολια, μαρουλια, κρεμυδακια, χαλβα, κρασακι και τα λοιπα σαρακοστιανα δεν ?
Αητο δε πεταξατε ?
Με το μενετειερ αγκαλια εισαστε ?

Η διορθωμενη εκδοση 4.0.4 για τους εσπιντιεφαδες βγηκε, τρεχατε....

Και κατι ακομα για τους γκουρου του βιντεο γουολ και του γιαμτζει.
Γινεται να ανεβασετε καπου αυτα τα καλουδια που εχετε φιαξει για καθε ταινια, να τα παρουμε και μεις οι τεμπελχαναδες :138:

πι-ες : δε γραφω και αγγλικα γιατι ακομα δε τελειωσα το κρασακι...και με κουραζει να αλλαξω...

Καλη σαρακοστη και καλη ανασταση....:619:

Reaction score
49
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Μεβαλες στο τρυπακι. Καλα τα παμε με τις εικονες, αλλα πες μου κατι, το videowall ειναι κατι απλο η να τα αφησουμε για καποια αλλη φορα (πχ Πασχα!). Τα αγγλικα μου ειναι πολυ χαλια για να ακολουθησω τις οδηγιες απο την εταιρια.

Billy, αν δεν βιάζεσαι, θα στα γράψω αναλυτικά.
Απλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ και θέλω να το έχω δοκιμάσει πριν γράψω τα βήματα.
Ποτέ δεν λέω συμβουλές αν δεν είμαι 100% σίγουρος ή αν δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος :126:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Καλα δε μου λετε βρε μεντειτορχτυπημενοι.....:116:

λαγανα, ταραμοσαλατα, βολβους, φαβα, γαριδες, καλαμαρια, φασολια, μαρουλια, κρεμυδακια, χαλβα, κρασακι και τα λοιπα σαρακοστιανα δεν ?
Αητο δε πεταξατε ?
Με το μενετειερ αγκαλια εισαστε ?

Η διορθωμενη εκδοση 4.0.4 για τους εσπιντιεφαδες βγηκε, τρεχατε....

Και κατι ακομα για τους γκουρου του βιντεο γουολ και του γιαμτζει.
Γινεται να ανεβασετε καπου αυτα τα καλουδια που εχετε φιαξει για καθε ταινια, να τα παρουμε και μεις οι τεμπελχαναδες :138:

πι-ες : δε γραφω και αγγλικα γιατι ακομα δε τελειωσα το κρασακι...και με κουραζει να αλλαξω...

Καλη σαρακοστη και καλη ανασταση....:619:

Καλή Σαρακοστή σε όλους παιδιά!!

Όχι Τόλη...
Δεν γίνεται να σου ανεβάσουμε κάποια αρχεία για να τα αντιγράψεις.
Η διαδικασία είναι απλή (θα στην επιβεβαιώσουν τα παιδιά) και χρειάζεσαι απλά ένα pc, το πρόγραμμα, το εξωτερικό σου σκληρό και σύνδεση internet στο pc
Όλα γίνονται σχεδόν αυτόματα.....

Αν δεν βιάζεσαι, θα φτιάξω εικονογραφημένο οδηγό αλλά όχι άμεσα γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω

Reaction score
4.250

Billy, αν δεν βιάζεσαι, θα στα γράψω αναλυτικά.
Απλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ και θέλω να το έχω δοκιμάσει πριν γράψω τα βήματα.
Ποτέ δεν λέω συμβουλές αν δεν είμαι 100% σίγουρος ή αν δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος :126:
Δεν βιαζομαι καθολου. Ουτως η αλλως εχει γινει ενα σημαντικο βημα οσον αφορα τις ταινιες. Και να φανταστεις οτι το συγκεκριμενο μηχανημα το πηρα αποκλειστικα και μονο για μουσικη.

Reaction score
4.250

Περα απο τις ταινιες εχω κατι παραπανω απο 2 τερα σε μουσικα DVD SD & HD (ροκ, τζαζ,κλασικη). Οταν ξεκινησα την αναζητηση λεω απο μεσα "σιγα μην βρει". Μια χαρα τα πηγε. Πανω απο 70% βρηκε εικονες! Ολα καλα λοιπον.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Καλή Σαρακοστή σε όλους παιδιά!!

Όχι Τόλη...
Δεν γίνεται να σου ανεβάσουμε κάποια αρχεία για να τα αντιγράψεις.
Η διαδικασία είναι απλή (θα στην επιβεβαιώσουν τα παιδιά) και χρειάζεσαι απλά ένα pc, το πρόγραμμα, το εξωτερικό σου σκληρό και σύνδεση internet στο pc
Όλα γίνονται σχεδόν αυτόματα.....

Αν δεν βιάζεσαι, θα φτιάξω εικονογραφημένο οδηγό αλλά όχι άμεσα γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω
Γινεται, αλλα αμα σου πω πως, θα με παρεις με τις:618::618:
:116:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Περα απο τις ταινιες εχω κατι παραπανω απο 2 τερα σε μουσικα DVD SD & HD (ροκ, τζαζ)
Εμεις οι δυο πρεπει να βρεθουμε καποια στιγμη...:126:

Reaction score
4.250

Εμεις οι δυο πρεπει να βρεθουμε καποια στιγμη...:126:
Να κραταω στο χερι κανα σκληρο για να με γνωρισεις?:116:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Να κραταω στο χερι κανα σκληρο για να με γνωρισεις?:116:
Θα κραταω και γω εναν, να κανουμε αλλαξο-σκληρια...:135:

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Μηπως να το κανουμε ακομη πιο ενδιαφερον? Να μαζευτουμε 4-5?:105:

Reaction score
32
Για χαρά σε όλους σας.

Εχω τα ακόλουθα:
MEDE8ER που το System Info λέει τα ακόλουθα:
Software: 3.0.4
Compiled at: June 13 13:47:27 2010
Boot Loader: 0000.0202.0017L
HWaddr (eth0): 00:CE:39:20:ED:57
HWaddr (Wlan0): unknown
Board: 1073DD
HDD Model: Hitachi HDS72202
HDD Capacity : 2.0 TB
HDD Free Space: 222.3 GB

Ερώτηση .......
Αν θελήσω να κάνω αναβάθμιση σε Firmware 4.0.4, μπορώ να το κάνω κατευθείαν από 3.0.4 σε 4.0.4 (οπως γραφει και ο Αποστόλης), η επειδή έχω bootloader 0000.0202.0017L, πρέπει να κάνω αναβάθμηση πρώτα σε ένα βέτα (4.0.0 βετα 5) να γίνει κάποια αλλαγή στο bootloader version, και μετά να αναβαθμίσω σε Firmware 4.0.4 ;;;;;;;;;

Ευχαριστώ και θα περιμένω συμβουλές ......... για να μην κάνω κάτι λάθος και πεθάνω το μηχάνημα ......

Reaction score
0

Λογικά αν περάσεις το τελευταίο 4.0.4 το bootloader θα φτιάξει, αλλά ας απαντήσει και ο Αποστόλης για πιο σίγουρα...

Reaction score
207

Κι εγώ αυτό πιστεύω,αν θα χρειαζόταν κάτι διαφορετικό θα το έλεγε εδώ http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,4793.0.html που είναι και η επίσημη υποστήριξη του player.
Το μόνο που αναφέρει είναι πως αν υπάρξει πρόβλημα με το bootloader θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες που έχει με κόκκινα γράμματα.

Reaction score
10
Για χαρά σε όλους σας.

Εχω τα ακόλουθα:
MEDE8ER που το System Info λέει τα ακόλουθα:
Software: 3.0.4
Compiled at: June 13 13:47:27 2010
Boot Loader: 0000.0202.0017L
HWaddr (eth0): 00:CE:39:20:ED:57
HWaddr (Wlan0): unknown
Board: 1073DD
HDD Model: Hitachi HDS72202
HDD Capacity : 2.0 TB
HDD Free Space: 222.3 GB

Ερώτηση .......
Αν θελήσω να κάνω αναβάθμιση σε Firmware 4.0.4, μπορώ να το κάνω κατευθείαν από 3.0.4 σε 4.0.4 (οπως γραφει και ο Αποστόλης), η επειδή έχω bootloader 0000.0202.0017L, πρέπει να κάνω αναβάθμηση πρώτα σε ένα βέτα (4.0.0 βετα 5) να γίνει κάποια αλλαγή στο bootloader version, και μετά να αναβαθμίσω σε Firmware 4.0.4 ;;;;;;;;;

Ευχαριστώ και θα περιμένω συμβουλές ......... για να μην κάνω κάτι λάθος και πεθάνω το μηχάνημα ......
Περνας το 4.0.4 κανονικα.
Καλο ειναι να φορμαρεις το στικακι σου με το προγραμματακι που μας δινουν.
Το εχω τεσταρει και ειναι πολυ καλο και το χρησιμοποιω πλεον μονιμα.

Reaction score
110
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Ερώτηση .......
Αν θελήσω να κάνω αναβάθμιση σε Firmware 4.0.4, μπορώ να το κάνω κατευθείαν από 3.0.4 σε 4.0.4
Εγώ τό 'κανα αναβάθμιση χωρίς τη δεσποινίδα Βέτα και είναι ΟΚ.

Reaction score
4.250

Θα ηθελα οι κατοχοι του μηχανηματος που εχουν αρχεια ηχου 24/96 και στελνουν ηχο σε ντακ να δοκιμαζουν ανα διαστηματα αν το μηχανημα δινει σταθερα 24/96. Για μενα σας εγραψα χτες οτι ενω αρχικα εδινε στην πορεια δεν το εκανε.

Σημερα απο την αρχη της ημερας αρνειται πεισματικα να παιξει σαν 24/96 παρολο που το εχω στο passthrow. Ολα μου τα εμφανιζει στα 48HZ. Η εχω προβλημα εγω (δεν αποκλειω καθολου την περιπτωση ξαφνικα να αρχιζει να παιζει, ωστοσο η συνεχεις ασταθεια δεν ειναι κατι το φυσιολογικο) η ειναι κατι γενικο που ενδεχομενως αν το επισημανουμε σε μια μελλοντικη αναβαθμιση θα λυθει.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Το προβλημα μου το ελυσα επιτελους οριστικα.
Μια λυση αναπαντεχη.
Παμε ομως απο την αρχη

Για να δω τα περιεχομενα του σκληρου εχω συνδεμενη μια οθονη μονιτορ στον mede8er η οποια ομως δεχεται μονο DVI. Ετσι λοιπον το HDMI των 2 πλαυιερ φτανει σε ενα ανταπτορα DVI.
Στις δοκιμες οταν κανω αλλαζω το καλωδιο HDMI και βαζω τον Dune (παιζει κανονικα 24/96) και αλλαζω στο Mede8er. Σε καποια φαση λοιπον που εχω το στικακι στον Mede8er και παιζει αρχειο 24/96 αλλα μου το εμφανιζει στο ντακ σαν 48 βγαζω το hdmi για να βαλω αυτο του Dune, πριν προλαβω να βαλω του Dune αυτοματα το λεντακι του ντακ παει στο 96!!. Το καλωδιο εικονας επηρεαζει τον ηχο, απιστευτο κι ομως αληθινο. Μονο συμπτωματικα θα μπορουσα να το ανακαλυψω.

Δοκιμασα 2-3 καλωδια hdmi και παλι τα ιδια. Δηλαδη το Mede8er για να παιξει αρχεια 24/96 θα πρεπει στην εικονα να δινουμε μονο με HDMI (στην μετατροπη απο hdmi σε dvi κατι γινεται και υποβαθμιζει το αρχειο ηχου)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.112
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

!!!!!!! τρελλα τα ψηφιακα!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads