Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
10
Φωτογραφιες απο το interface καθως και πολλα αλλα θα βρειτε στο manual. Το μενου του θεωρειται απο τα πιο φιλικα που υπαρχουν και το interface High Difinition.

Αυτη ειναι η κεντρικη οθονη του player.

Επισης, reviews και videos στα ακολουθα link :Οντως ο εσωτερικος σκληρος ειναι ενα μεγαλο πλεονεκτημα. Σε αυτον προφανως οφειλεται και η μεγαλη ταχυτητα. ( SATA II )
Επισης ειναι ισως το μοναδικο που υποστηριζει σκληρο εως 2ΤΒ.

Θορυβος ανυπαρκτος. Στη συσκευασια υπαρχουν, εκτος απο αυτα που εχει το μηχανημα, και αλλα 4 αυτοκολλητα ποδαρακια απο Neoprene που λειτουργουν ως αντικραδασμικα.
Αυτα δεν χρειαστηκε να τα βαλω με το συγκεκριμενο δισκο που εχω στο demo.

Θερμοκρασια, σαν ενα μηχανημα που δουλευει. Δεν το ζορισα να δω τι μπορει να συμβει.

Τι περιμενουμε στο νεο Firmware v.1.3

a) Folder Password Lock
b) Bookmark
c) Library Search
d) YouTube and Internet streaming
e) BD ISO
e) SDK improvements
codec
subtitles
f) ftp access
g) Will also concentrate on the audio player gui and functionality

Reaction score
10
Νεο firmware v.1.2.2a καθως και Ελληνικες οδηγιες αναβαθμισης στο Support & Downloads της TwinDigital.

Change Log :
1) Fixed Internet Radio Shoutcast IP change
2) Added "search function" Internet Radio
3) Fixed DVD subtitle problem
4) Fixed some spelling mistakes
5) Fixed Hard Drive size reading error on setup Info screen
6) Fixed video info information (video and audio were swopped)
7) Fixed File Copy Network Login screen

Reaction score
0
Καλημερα ,σημερα παρελαβα και εγω απο τον Αποστολη(http://www.twindigital.gr) το Med500X,περιμενω να παω σπιτι να το δουλεψω!Πρωτες εντυπωσεις οπως το εβγαλα απο την συσκευασια πολυ καλες,στιβαρη κατασκευη,δειχνει αρκετα προσεγμενο και ακριβο μηχανημα.Το πηρα με σκληρο δισκο Samsung 1TB.Θα προσπαθησω να ενημερωσω σημερα για τις πρωτες εντυπωσεις με ταινιες.

Reaction score
0
Λοιπον προλαβα να ασχοληθω λιγο χτες με το μηχανημα.Πρωτον εχει απλο και εντυπωσιακο σε αναλυση μενου,ειναι αθορυβο,ωραιο για τα γουστα μου design,και ενα διακριτικο μπλε λαμπακι στην προσοψη.Εκανα δικτυο με τον ΗΥ ενσυρματο και βλεπει ολους τους κοινοχρηστους φακελους,παιζει ανετα βιντεο απο τον ΗΥ,και λειτουργουν κανονικα τα flashforward,-rewind.Τον εχω συνδεμενο σε μια Samsung LED 46"B7000 με HDMI,δοκιμασα λοιπον μερικες ταινιες για πολυ λιγο και μου αρεσε παρα πολυ η εικονα,εβαλα G.I.Joe 1080 mkv,επαιξε χωρις κανενα προβλημα ή κολληματα.Εχει καλη ταχητυτα στην μεταφορα αρχειων μεσω δικτυου και ειναι λιγο πιο γρηγορο οταν μετεφερα αρχεια απο εξωτ.σκληρο δισκο.Αυτα για την ωρα,ειναι πολυ καλο μηχανημα,με πολυ καλη εικονα,το συνιστω ανεπιφυλακτα :107:.

Reaction score
800
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

αν μπορεις καποια στιγμη, δοκιμασε το ιδιο αρχειο και απο δικτυο.
Καλοριζικο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

αν μπορεις καποια στιγμη, δοκιμασε το ιδιο αρχειο και απο δικτυο.
Καλοριζικο.
Ευχαριστω πολυ,δοκιμασα και μεσω δικτυου το G.I.Joe,δουλευε αψογα.Δοκιμασα και το NFS,και βλεπω απευθειας τον δισκο C του Mede8er απο τον HY,σαν εναλλακτικη λυση μεταφορας αρχειων.

Reaction score
800

Nα κανω μια ερωτηση...

Οταν του δωσεις ts με dolby true hd η και dts hd τι θα παιξει σε καθεμια περιπτωση?

Reaction score
786

Απ'οτι καταλαβα, δεν υπαρχει αυτοματη εναλλαγη σε 24 - 50 - 60 Hz αναλογα με τα frames του υλικου που παιζει, σωστα?

Και αλλη μια ερωτηση, αν βαλουμε εσωτερικο σκληρο και συνδεσουμε το μηχανακι στο δικτυο, αποκταμε προσβαση στον δισκο απο Windows PC ?

Reaction score
10
Nα κανω μια ερωτηση...

Οταν του δωσεις ts με dolby true hd η και dts hd τι θα παιξει σε καθεμια περιπτωση?
Απο το firmware 1.3 και μετα, περιμενουμε την ενεργοποιηση των HD φορματ, καθως και του BD-ISO. Μεχρι στιγμης δεν εχω δοκιμασει να δω τι παιζει.

Απ'οτι καταλαβα, δεν υπαρχει αυτοματη εναλλαγη σε 24 - 50 - 60 Hz αναλογα με τα frames του υλικου που παιζει, σωστα?

Και αλλη μια ερωτηση, αν βαλουμε εσωτερικο σκληρο και συνδεσουμε το μηχανακι στο δικτυο, αποκταμε προσβαση στον δισκο απο Windows PC ?
Στο μενου υπαρχει η επιλογη HDMI AUTO. Ετσι το 50/60 ειναι αυτοματο. Η επιλογη 24 επισης ειναι on/off.

Ο εσωτερικος δισκος και μαλιστα φορμαρισμενος απο το MED500X, δινει μεγαλυτερη ταχυτητα και ολες τις δυνατοτητες στο player. Μπορουμε να φορμαρουμε το δισκο και στο pc αλλα κοβουμε μερικες δυνατοτητες απο το player.
Περισσοτερα για αυτο στο Mede8er Official Forum
Αφου με εσωτερικο σκληρο γινεται server, ενσυρματος η ασυρματος, λογικα θα πρεπει να τον βλεπει το pc.
Διαβασε το manual.
Mede8er Quick Start Manual V4 ( PDF )

Reaction score
10
Σημερα δοκιμασα το Spiderman 3 ειναι σε wmv,δυστυχως το παιζει με σπασιματα.
Ολα αυτα τα μικρο-προβληματακια, αν τα αναφερετε στο φορουμ της Mede8er, νομιζω οτι θα ειναι για καλο.
Mede8er Support Forum

Εκτος του οτι θα παρετε συμβουλες απο τους ειδικους, θα κοιταξουν το προβλημα και θα το φιαξουν στην επομeνη εκδοση firmware.

Reaction score
0

Με 2 τροπους εχω κανει μεταφορα αρχειων μεσω δικτυου.Πρωτα βεβαια παμε στις ρυθμισεις του IP,οπου με τον αυτοματο εντοπισμο ειχα συνδεση με το pc και τους φακελους που θετω κοινοχρηστους.Ο δευτερος τροπος ειναι ο εξης:στις ρυθμισεις δικτυου θετω το NAS -->on,μετα παμε στην εναρξη-->εκτελεση και γραφουμε \\mede8er\c και ανοιγει ενα νεο παραθυρο με εναν φακελο c ,ο οποιος ειναι ο σκληρος του med500x.
Μεταφορες ταινιων εκανα και με τους 2 τροπους,αλλα μεσω Samba δεν μου εβλεπε τα αρχεια που ειχα μεταφερει :101:,οποτε προσοχη στη διαγραφη αρχειων απο τον ΗΥ.

Reaction score
10

Με 2 τροπους εχω κανει μεταφορα αρχειων μεσω δικτυου.Πρωτα βεβαια παμε στις ρυθμισεις του IP,οπου με τον αυτοματο εντοπισμο ειχα συνδεση με το pc και τους φακελους που θετω κοινοχρηστους.Ο δευτερος τροπος ειναι ο εξης:στις ρυθμισεις δικτυου θετω το NAS -->on,μετα παμε στην εναρξη-->εκτελεση και γραφουμε \\mede8er\c και ανοιγει ενα νεο παραθυρο με εναν φακελο c ,ο οποιος ειναι ο σκληρος του med500x.
Μεταφορες ταινιων εκανα και με τους 2 τροπους,αλλα μεσω Samba δεν μου εβλεπε τα αρχεια που ειχα μεταφερει :101:,οποτε προσοχη στη διαγραφη αρχειων απο τον ΗΥ.
Γραφω mail σχετικα με το προβλημα.
Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Δημιουργεις ενα φακελλο στο MED.
Μεσω SAMBA στελνεις ενα αρχειο ( πες μου τι αρχειο )
το στελνει αλλα μετα δεν το βλεπει.
Σωστα ?
ερωτηση : χωρις δικτυο, απο μονο του, βλεπει το φακελλο και το αρχειο ?

Αναμενω.....

Reaction score
0

Γραφω mail σχετικα με το προβλημα.
Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Δημιουργεις ενα φακελλο στο MED.
Μεσω SAMBA στελνεις ενα αρχειο ( πες μου τι αρχειο )
το στελνει αλλα μετα δεν το βλεπει.
Σωστα ?
ερωτηση : χωρις δικτυο, απο μονο του, βλεπει το φακελλο και το αρχειο ?

Αναμενω.....
Αποστολη,δοκιμασα παλι σημερα συνδεση μεσω Samba,δημιουργησα φακελους,αλλαξα ονοματα σε φακελους(παρεπιπτοντως αναγνωριζει φακελους με ελληνικη γραμματοσειρα,τελεια!),και μετεφερα αρχεια,για την ωρα δεν ειχα προβλημα ξανα,θα το τσεκαρω αργοτερα.

Reaction score
10
Μπορει να ηταν τυχαιο, εκτος αν βρεχει....:137:

Εγω παντως το mail το εστειλα. Ας εχουν το νου τους.

Σ ευχαριστουμε ολοι για την ενημερωση, ειδικα σε οτι εχει να κανει με το δικτυο. Εγω αυτο καιρο πνιγομαι, εχω και ενα pc ρημαδι που θελει σεταπ, και δε μπορω να κανω τιποτα.

Reaction score
0
Ελπιζω ναταν τυχαιο το προβλημα.Οπως εμαθα σε οτι αφορα στο θεμα δικτυου στο επομενο firmware θα υπαρχει μαλλον και η δυνατοτητα FTP συνδεσης,με προγραμματα οπως το Total Commander,που αν γινει αυτο θα μας λυσει τα χερια στην ευκολια ανταλλαγης αρχειων μεταξυ PC-Mede8er.

Reaction score
0
Δοκιμασα σημερα αρχεια απο DVD,δηλαδη μετεφερα τους 2 φακελους Audio_TS και Video_TS και παιζει κανονικα το DVD!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama