- Reaction score
- 0
Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο το θεμα.
Εχεις το MED500X και παρουσιαζει τετοιο προβλημα η μιλας γενικα ?Εχει τις αλλαγες που περιμεναμε απο την Realtek σχετικα με το προβλημα συγχρονισμου της HDMI με Sony κλπ?
Εβαλα και εγώ το νέο firmware ... και όλα εντάξει.
Προσπαθώ να παίξω ενα μουσικό αρχείο που έχει επέκταση .cue και δεν το παίζει, ενώ άλλα αρχεία τύπου .flac & .mp3 τα παίζει. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μας ενημερώσει.
Μαμια ερωτηση δεν ειναι ηλιθια.Να κανω και γω την ηλιθια ερωτηση μου..Αν ενα cd ειναι μιξαρισμενο το παιζει συνεχομενο η κανει διακοπες σε καθε κομματι?:139:
File extension APE description:Απόστολε .... ευχαριστούμε για όλες τις βοήθειες που μας προσφέρεις.
Προσπάθησα να παίξω ενα μουσικό αρχείο που ειχε επέκταση .ape και δεν τα κατάφερε ......... υπάρχει εξηγηση ;;;;
Για ακολουθησε αυτα τα βηματα:Καλησπερα..ειμαι και εγω πλεον κατοχος του mede8er:105:και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος..το θεμα ειναι οτι θελω να το δικτιωσω για να μεταφερω αρχεια απο το pc στο mede8er..μπορει καποιος να μου εξηγησει ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω οσο γινεται πιο αναλυτικα γιατι ειμαι τελειως ασχετος?Πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα στο pc?Εχω windows xp και η συνδεση θα γινεται ενσυρματα..με internet radio ειμαι μια χαρα..Οποιος εχει το κουραγιο και θελει να βοηθησει...