Media player για αναπαραγωγή BD ISO με το μενού

Reaction score
39
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή έχω χάσει λίγο την επαφή με τις εξελίξεις, θα ήθελα λίγη βοήθεια. Όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω media player για αναπαραγωγή BD ISO/folder με το μενού. Να παίζει επίσης hd audio 7.1. Το 3D σχετικά αδιάφορο. Το αν παίρνει εσωτερικό σκληρό ή όχι, επίσης αδιάφορο.

Θα ήθελα κάτι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο για να το κρατήσω για αρκετό διάστημα.

Budget γύρω στα 200 ευρώ

Thanks!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Απάντηση: Media player για αναπαραγωγή BD ISO με το μενού

Σαν μια πρώτη ιδέα, τα Dune κάνουν άψογα αυτή τη δουλειά. Μειονέκτημά τους το ότι δεν παίζουν εξωτερικούς υπότιτλους.

Αναλυτικότερα, ή για άλλες επιλογές, καταφθάνουν οι ειδήμονες. :)

Reaction score
39
Σαν μια πρώτη ιδέα, τα Dune κάνουν άψογα αυτή τη δουλειά. Μειονέκτημά τους το ότι δεν παίζουν εξωτερικούς υπότιτλους.

Αναλυτικότερα, ή για άλλες επιλογές, καταφθάνουν οι ειδήμονες. :)
Ευχαριστω Γιαννη! Ωστοσο οι εξ. υποτιτλοι ειναι must!

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Reaction score
1.458

To popcorn A-300 καθώς και τα Mede8er x2 (όλη η σειρά) παίζουν bd iso με μενού και με εξωτερικούς υπότιτλους.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Media player για αναπαραγωγή BD ISO με το μενού

Το A-300 εδώ
Το Mede8er εδώ
Ευχαριστώ! Τι να πω, άψογος και ταχύτατος.

Και κάτι πιο ενδιαφέρον: Τι θα μου πρότεινες από τα δύο;:116:

Reaction score
1.458

Το A-300 είναι πιο καινούριο μοντέλο.Το Mede8er σε 3-4 μήνες θα αντικατασταθεί από νεώτερο μοντέλο μάλλον.Αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω χρήματα που ζητάει προτίμησε το Α-300.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Media player για αναπαραγωγή BD ISO με το μενού

Το A-300 είναι πιο καινούριο μοντέλο.Το Mede8er σε 3-4 μήνες θα αντικατασταθεί από νεώτερο μοντέλο μάλλον.Αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω χρήματα που ζητάει προτίμησε το Α-300.
Thanks again. Αναμένεται όμως στο e-shop... Για να πάρουμε κανένα τηλέφωνο και βλέπουμε...

Reaction score
39
Λεωνίδα, ελαφρώς άσχετο, αλλά επειδή σκέφτομαι και τα περί 3D και κυρίως επειδή δεν έχω τίποτα να γράφω τηλεοπτικό προγραμμα, τι λέει το LG HR550; Σε έχει βολέψει; Το δουλεύεις και σαν media player; Και στα βασικά μου ζητούμενα: παίζει bd iso/folder; ελληνικούς υπότιτλους; Sorry για το πρήξιμο αλλά τώρα είδα ότι είχες γράψει για το συγκεκριμένο μηχάνημα...:121: Την παρουσίαση που έλεγες την έκανες τελικά;

Reaction score
1.458

BD iso/Bd folder δεν παίζει καθόλου.Κατά τ'άλλα σαν media player παίζει mkv,mp4,avi κλπ.Ελληνικούς υπότιτλους srt κανονικά. Δεν παίζει m4v αρχεία αλλά σε τέτοια αρχεία απλά αλλάζεις container και παίζουν μετά.Εικόνα έχει πολύ καλή και πολύ εύκολο μενού.Για τα του 3D του δεν ξέρω γιατί δεν έχω 3D tv.Αρκετά καλό μηχανάκι που τα κάνει όλα σχεδόν.Στα + ότι έχει ψηφιακό δέκτη και εσωτερικό σκληρό δίσκο για εγγραφές τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Media player για αναπαραγωγή BD ISO με το μενού

Nα ρωτήσω κάτι γενικά για όλα τα mp.
Υπάρχει κάποιο που να έχει (στο λογισμικό του, στο πληκτρολόγιο, στη...φιλοσοφία του, όπου θέλετε) έναν άμεσο τρόπο για file management των σκληρών δίσκων? Πχ με ένα πλήκτρο κατευθείαν στο πληκτρολογιο, αφού έχω επιλέξει-αναπαράγει το αρχείο.
Ρωτάω γιατί έχω μπλέξει με καναδυο mp όπου πρέπει να πας σε ξεχωριστό μενου όπου δεν υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής, όπου μπορείς να διαγραψεις-μετακινήσεις αρχεία. Που σημαινει οτι πρέπει να θυμάσαι απο πριν ποια αρχεία θέλεις να πειράξεις!
Έτσι δουλεύουν όλα ή εγώ ήμουν ο άτυχος?

Reaction score
1.458

Στο Dune γίνεται κατευθείαν από το Pop up menu του remote control.Σε άλλα media players που ξέρω πας σε διαφορετικό μενού.Θα πρέπει να υπάρχουν και άλλα players που γίνεται κατευθείαν αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς ποια είναι!

Reaction score
0

Για τα μενου των MED που νομίζω τα ξέρεις τι παίζει?

Reaction score
1.458

Στα Med πρέπει να κάνεις 3-4 κλικ στο remote για να πας στη διαχείρηση αρχείων και να διαγράψεις όσα δε θες.Εχει βέβαια μια επιλογή στα settings που αν είναι ενεργή,σου δείχνει 2 ματάκια στις ταινίες που έχεις δει και είναι έυκολο να κάνεις μαζικές διαγραφές αρχείων κάποια στιγμή χωρίς να υπάρχει ο φόβος μήπως διαγράψεις κάτι που δεν έχεις δει.

Reaction score
0

Kι αν τις έχεις δει όλες, δεν μπορείς με αυτό σύστημα να μαρκάρεις αυτές που θες?

Reaction score
1.458

Μπορείς να επιλέξεις ποιες θα διαγραφούν και ποιες όχι.

Reaction score
119

Όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω media player για αναπαραγωγή BD ISO/folder με το μενού. Να παίζει επίσης hd audio 7.1. Το 3D σχετικά αδιάφορο. Το αν παίρνει εσωτερικό σκληρό ή όχι, επίσης αδιάφορο.
Netgear 550 στα 85 περιπου ευρω απο Amazon.fr

Για τα συν και πλην του συγκεκριμενου, κοιτα στο "διπλανο" φορουμ οπου εχει αρκετες πληροφοριες απο κατοχους.

Reaction score
0

Netgear 550 στα 85 περιπου ευρω απο Amazon.fr

Για τα συν και πλην του συγκεκριμενου, κοιτα στο "διπλανο" φορουμ οπου εχει αρκετες πληροφοριες απο κατοχους.
Παντως αυτό ασχέτως αν καποιος θα ασχοληθεί και φτάσει στο σημείο να το χαρακτηρίσει,
δεν μπορεί να μην το έχετε τουλάχιστον παρατηρήσει όλοι.
Μέχρι και "ύποπτο" μπορεί να το πει κάποιος.
Και φυσικά συμβαίνει σε πολλά sites, με ότι ασχολούνται, κι όχι μόνο στα sites που ασχολούνται
με την τεχνολογία.
Φανταστείτε οτι πηγαίνετε σε ένα μαγαζί και ζητάτε ένα συγκεκριμένο προιόν Α.
Μπορεί να σου απαντήσουν "εμείς δεν ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο Α, ή απλά δεν το φέρνουμε".
Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να φτάσουν στο σημείο να σου πουν "βγαίνουν ελλατωματικά,
γι αυτό δεν τα φέρνουμε"... Και θα τους δεις φυσικά να σου πουλάνε το προιόν Β.
Αν πας στο διπλανό μαγαζί θα σου πουν αντίστοιχα για το Α.
Βέβαια εδώ μέσα δεν είναι μαγαζί αλλά μια παρέα που συζητάει γνώμες,
που βέβαια έστω και λίγο επηρεάζουν υποψήφιους αγοραστές...
Γι αυτό και ο καθένας μπορεί βγάλει τα συμπεράσματά του, αφού δεν του επιβάλει κανένας πωλητής την άποψή του. Αφήστε που παίρνει κι απο πρώτο χέρι-απο χρήστες πληροφορίες...

L

LLLEFTERIS

Guest

Φυσικα μην παρεις Media Player που να λεει ο κατασκευαστης οτι ΘΑ βαλουμε αυτο, ΘΑ βαλουμε και το αλλο στο μελλον. Αν δεν τα εχει πανω μην περιμενεις και ΑΝ θα τα βαλουν θα το κανουν πολυ αργα κσι τοτε θα ειναι ξεπερασμενο το μηχανημα που εχεις παρει.

Παραδειγμα Dune MAX εχει βγει εδω και δυο χρονια και ακομα δεκτες βγαζουν δορυφορικους και επιγειους για τις θυρες που εχει απο πισω.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514