media player με multichannel pcm over HDMI

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.646
Εδώ και λίγο καιρο.
Έχει ακριβώς την ίδια απόδοση και firmware με τα x8/x9s
Άντε, βρες αν βγάζει όντως multi pcm over HDMI!

Πάντως κορυφαίο βρίσκω το Nvidia shield TV, το οποίο όμως δε βγάζει αυτό το ρημαδι που θέλω, κατά τα υπόλοιπα είναι τοπ!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.646
Είδα να υπάρχει επιλογή για PCM multichannel στο 5:18 σε αυτό το βίντεο παρουσίασης - review του Zidoo x9s:

Settings/sound and notification/realtek audio settings/ HDMI output

Όπου υπάρχουν οι εξής 4 επιλογές:

RAW
LPCM 2 Channel
LPCM Multi-Channel
Auto

Όπως φαίνεται εδώ:

Screenshot_20170516-150934.png

Και προφανώς το RAW είναι το passthrough ή bitstream.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Το x-10 που παρελαβα, και το δουλευω 15 μερες περιπου μου αφησε θετικοτατες εντυπωσεις. Και στην αναπαραγωγη ηχου, spotify, tidal, και στη λειτουργια του kodi. Η εικονα του δεν παιζεται, ειδικα σε 1080 p!
Αυτο που δε μου αρεσε, κριμα τα $29, ειναι το πληκτρολογιο v5, καθολου βολικο. Καμια σχεση με ενα trust με το οποιο το δουλευω τωρα.
Δηλωνω ικανοποιημενος απο την αγορα, 185 € επιασαν τοπο!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
...παρελειψα βεβαια να πω οτι αντιμετωπιζω ενα θεμα μονο με το tidal, οχι με το spoti, αυτο δουλευει κανονικα.

Δηλαδη: επιλεγω ενα τραγουδι, ειτε απο τις λιστες, ειτε απο την αναζητηση, και οταν φτανει 20-30 " πριν τελειωσει κοβεται αποτομα, δεν ολοκληρωνεται. Αυτο εχει σαν συνεπεια να μην μπορω να ακουσω ολη τη λιστα, το ενα τραγουδι μετα το αλλο.

Δοκιμασα επανεγκατασταση, για ενα δυο κομματια δουλευει κανονικα, μετα κανει παλι το ιδιο. Στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι σχετικο.

Σε κινητο, laptop, ipod δουλευει αριστα.

Τι στο διαολο δεν κανω καλα;

Επισης netflix, eνω στις προδιαγραφες λεει οτι παιζει, σχετικο application στο google play δεν βρισκω....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.646
https://goo.gl/lxUpZd
The Nvidia Shield TV is now getting the Shield Experience Upgrade 5.2 which adds several new features and firmware upgrades.

Σα το shield δεν έχει..

[DOUBLEPOST=1497100297][/DOUBLEPOST]
Τι στο διαολο δεν κανω καλα;
Τίποτα. Περίμενε το επόμενο upgrade, και για Netflix μέσω Kodi.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
https://goo.gl/lxUpZd
The Nvidia Shield TV is now getting the Shield Experience Upgrade 5.2 which adds several new features and firmware upgrades.

Σα το shield δεν έχει..

[DOUBLEPOST=1497100297][/DOUBLEPOST]
Τίποτα. Περίμενε το επόμενο upgrade, και για Netflix μέσω Kodi.
Προς το παρον Κωνσταντινε περιοριζομαι στην επικοινωνια που εχω με το tidal, η ερωτησης μου ητο αυτη: ,
" Greetings from Greece.I have an account on Tidal and I try to use it in the Zidoo X-10 but I have the following problem : Although it plays the songs that I want when they reache an end (about 40-50 seconds before the end) they suddenly stop have playing.I have downloaded the Tidal app from Google Play Store.I have tried to solve the problem in many ways but I failed. Please I would like your help?.

Η απαντηση που ελαβα:

" Hello Nikos,

Thank you for contacting TIDAL Member Support.

In order to further troubleshoot this issue, can you please answer the following questions?
1. What version of the Android OS do you have?
2. Do you receive any error messages?
3. When this occurs, are you connected via a WiFi connection or a mobile data connection?

Please let me know."

Αντ'απαντησα:

Thank you very much for your response.

- The Android version it uses is 6.0 and the device is this:
Https://www.zidoo.tv/Product/index/model/X10/target/xqwZ8QMj6ZVKKmVViAFMcQ==.cmd.,

- It does not give me any mistakes, just cut the song,

- My connection is VDSL, (50 mbps), and weekly with Ethernet cable from modem-router my house,

- I download the Tidal app from the Google Play store ..

Στη συνεχεια ελαβα:
"
Hello Nikos,

Thank you for the reply.

Does this happen with specific tracks every time or is it random? Also, sometimes the installation of the app does not properly install. When this happens, a "fresh" install is required. Please do the following:

Uninstall the app (Please note that all offline content and configurations will be deleted as well.)
REBOOT device
Install app (tidal.com/download)
Please make sure you are selecting log in and not sign up.
If you still are having trouble please let me know.

Best Regards,"

Ενεργειες που εκανα πριν μου τις επισημανουν, χωρις ομως αποτελεσμα. Δυστυχως επρεπε να λειψω και δεν προλαβα να απαντησω, θα το κανω σημερα καποια ωρα. Θα δουμε τι θα γινει τελικα....

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Ζidoo x-10 συνεχεια: το προβλημα με το Netflix λυθηκε. Εγκατεστησα στο zidoo το apps απο τον συνδεσμο που μου εστειλε, μετα απο επικοινωνια μου μαζι τους, (https://help.netflix.com/en/node/57688), και δουλευει τελεια, 1920χ 1080, 60p.
Πολυ ωραια εικονα.
Σε ερωτηση μου εαν δυναμαι να προσθετω εξωτερικους υποτιτλους στις ταινιες τους, η απαντηση ηταν αρνητικη. Με διαβεβαιωσε ομως οτι εργαζονται για την ενσωματωση ελληνικων υποτιτλων πολυ γρηγορα, και ο καταλογος τους ανανεωνεται συνεχεια.

Μενει τωρα το προβλημα με το Tidal..Εαν υπαρξει εξελιξη, (ελπιζω), θα το αναφερω εδω. Σκοπος μου ειναι να γνωριζουμε ολοι εκ των προτερων τυχον προβληματα που μπορουν να υπαρχουν στις συσκευες που αγορασαμε, η προκειται να αγορασουμε.....

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.168
Απο οτι γνωρίζω το Tidal διαθέτει MQA μόνο στα versions υπολογιστή. Φοβάμαι πως στα media players δεν υποστηρίζεται.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag