MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡΟΥΣΙ

ok geofak θα τα πούμε...

Λοιπόν απο τα στατιστικά στοιχεία toy ustream.tv server...

Συνολικά 1.336 ατομα παρακολούθησαν το event... Είπατε τίποτα ?:109:

Επίσης πέρα απο την Ελλάδα που ήταν και οι περισσότεροι, ξέρετε ποια ήταν η δευτερη χώρα ???

Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ...!!!!
μετά η Αγγλία, Κύπρος, USA, Σουηδία, Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Κίνα, Λετονία, Γαλλία, Δανία, Αυστρία , Ιταλία, Ισπανία , Ελβετία, Τσεχία, Αλβανία, κλπ...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡΟΥΣΙ

Λοιπον τα βιντεο απο την χθεσινη εκδήλωση ετοιμάζονται.
4 ωρες βιντεο, βεβαια θελει επεξεργασία.
Να περαστούν να ετοιμαστούν κλπ.
Δεν πιστεύω να είναι ετοιμα σήμερα. Προσπαθώ πάντως. Βλέπετε μετά την χθεσινή εκδήλωση , υπήρχε και "άλλη" μέχρι στις 5 τα ξημερώματα...:109:
Πάντως υπάρχει ήδη ενα απόσπασμα 1:30 ώρας, ηδη απο τη χθεσινή εκδήλωση on-line. Στην αρχή ο ήχος βεβαια δεν ηταν ο καταλληλότερος, αλλά στο βιντεο που θα ανεβάσω εκει ειναι οκ.

Αργότερα και οι εντυπώσεις απο την εκδήλωση, όπως και για το τι θα ακολουθήσει...:126:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

"MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Νο 2..."

Φίλοι μου προετοιμαστείτε για την συνέχεια της παρουσίασης η οποία δεν ολοκληρώθηκε λόγω του όγκου των μηχανημάτων...
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τη συνέχεια...:126:

Reaction score
4

Πολυ καλη προσπαθεια, μπραβο σε ολα τα παιδια.

Reaction score
7.618
Re: Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡ

"MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Νο 2..."

Φίλοι μου προετοιμαστείτε για την συνέχεια της παρουσίασης η οποία δεν ολοκληρώθηκε λόγω του όγκου των μηχανημάτων...
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τη συνέχεια...:126:
μια θεση στον εξωστη για μενα παρακαλω:138:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

λοιπον να πούμε και μερικά πράγματα για το συγκριτικο...

Ηταν μια πραγματική πανδαισία συσκευών. Ποτέ αλλοτε φαντάζομαι τετοιο συγκριτικό δεν ξαναγινε.:126:

θελω κατ'αρχήν να ευχαριστήσω τα μέλη που ήταν παρόντα, αλλά και τα 1.336 που μας παρακολουθησαν ζωντανα μέσω internet...

Ευχαριστώ την εταιρία Αφοι Καλέμη που διέθεσε τον xωρο και τον χρόνο για όλη αυτη τη διαδικασία, καθώς και την απαραίτητη "υποδομή" τεχνική και "γευστικη" για να καλύψει τις 6 ωρες του συγκριτικού...
Επίσης τις εταιρίες που συμμετείχαν στο συγκριτικό και ήταν ούκ ολίγες, 10 τον αριθμό...
Ευχαριστώ επισης και την εταιρία PANASONIC για την τηλεόραση Full HD G10 Plasma, που μας διέθεσε... Ενα ολοφρεσκο και πρωτοποριακό μοντέλο...:109:

Επίσης ευχαριστώ τον Γιώργο Μοσχίδη και το Sdtv.gr, to satplanet.net και το chris40sat.com που στήριξαν αυτη την προσπάθεια...

Να τις αναφέρω καθώς και τις συσκευές που διέθεσαν :

1) ΑΦΟΙ ΚΑΛΕΜΗ www.kalemisbros.gr

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
TECHNOMATE TM 6900 SUPER combo
TECHNOMATE TM 7100 SUPER combo
AB IPBOX 9000 HD (Special mod)
OCTAGON SF-1008HD INTELLIGENCE
ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
APOLLON HD
GENERAL 9010
MEDIA PLAYERS
ELLION HMR-600H DVB-T HD
POPCORN HOUR C-200
MARKUS PRO
MARKUS 750
AINOL 8000

2) SAT-SONIX www.satsonix.gr

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
DREAMBOX 8000 HD combo full
DREAMBOX 800 HD
COMMANDER 8600 HD
ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
GEMINI 4 HD

3) SAT-CENTER www.sat-center.gr

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
QBOX HD combo
SAB Ultimedia 8000 HD
LYNGBOX HD
VIZYON 10000

4) MAJAR www.majar.gr

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
HUMAX 5000 HD
HUMAX i-Cord HD
ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
STRONG 8100
DIGIPLUS 3000
DIGIPLUS 5000
DIGIPLUS 8000
MEDIA PLAYERS
NOVATRON IAMM NTR 83 DVB-T HD

5) ZOTRONICS www.zotos.biz

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
MVISION HD 300 combo Net
ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
MVISION HD 300-T

6) AXSAT www.axsat.gr

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
OPTICUM 9600 HD PVR combo

7) NECO GROUP www.necogroup.com

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
DREAMBOX 8000 HD combo full
DREAMBOX 800 HD

8) PROJECTING AND SOUNDING ART www.projecting-art.com

MEDIA PLAYERS
DUNE BD PRIME 3.0

9) TWINDIGITAL www.twindigital.gr

MEDIA PLAYERS
Mede8er MED500X

10) ΜΕΛΗ (τα οποία διέθεσαν τους ιδιόκτητους δέκτες τους για τις αναγκες του συγκριτικού)

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
SPIDERBOX 9000 HD
EDISION ARGUS V.IP2 combo

ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΔΕΚΤΕΣ
POWERPLUS HT 1700
EDISION MINI

MEDIA PLAYERS
WD HD Live
PLAY_ON ACRYAN

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Αντίστοιχα η γυναικεία παρουσία ήταν και αυτη αισθητη στο χώρο, αν μετρησα καλά παρούσες ήταν 5 γυναίκες... Χρόνια τους πολλά παρεπιμπτοντως για σήμερα, "ημέρα της γυναίκας"...

για να δούμε τι είδαμε...

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ HD & COMBO ΔΕΚΤΕΣ Mpeg-4

1) AZBOX HD ELITE
δυστυχώς τον ξεχασα σπίτι, όμως την επόμενη φορά δεν θα συμβεί αυτό... :121:

2) COMMANDER 8600 HD
Δεκτης με όνομα και προιστορία στον χωρο των δορυφορικών. Καλή εικόνα σε HD αλλα και στο upscaling, χωρίς όμως δυνατοτητες δικτυωσης και PVR. Το μενου του θύμιζε Windows98... στην γρήγορη εκδοση όμως...:109:

3) DREAMBOX 800 HD
Μας τρόμαξε στην αρχή με τον δέκτη να μην μπορεί να λάβει το Eins Festival HD, αλλα τελικά ηταν θεμα μπρίζας. Τωρα για τον DM800 επαιζε όπως όλοι οι δέκτες με original firmware, πολύ καλή εικόνα και δυνατότητες. Ξερουμε όλοι τι γίνεται όταν μπαίνει κάποιο αλλο firmware...

4) DREAMBOX 8000 HD combo full
Υποκλινόμαστε στον βασιλια...
Ταχε όλα, με Nabilo και συμφερε (?) . Παιδια ναι ηταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού , ναι και τι δεν εκανε, αλλα 1200 + ευρώ μαζί με τα παρελκόμενα , πολλά δεν είναι ?
Θα μου πείτε ότι δίνεις παίρνεις, αλλά είναι πάντα έτσι...???
ps... τον έχω εδώ στο σπίτι και τον δοκιμάζω... :109:

5) EDISION ARGUS V.IP 2 combo
Τι εγινε ρε παιδιά... που έλεγε και ο Παπαδόπουλος στους "Απαραδεκτους"... Ο δέκτης μόλις πήρε την original κάρτα NOVA ... έσβησε!!! :111: Κάτι έγινε και ο δεκτης δεν επανήλθε ποτέ...!!!
Τωρα τι συμπέρασμα να βγάλω ? Ας τον αφήσουμε...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

6) AB IPBOX 9000 HD (Special mod)
Λοιπόν αυτος ο δέκτης ήταν κάτι το εξαιρετικό...
ηταν μια ειδική "πολεμικη" εκδοση απο ενα μέλος των φορουμ, με SIF firmware...
Αυτος ο Special Edition δέκτης με τα ειδικά εφε, εξωτερικούς ανεμιστήρες και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ με 1080p...!!! επεσε κατα την μεταφορά του στο πεδίο της μάχης ... εεε...σορυ απο το μηχανάκι.
Επεζησε όμως και μας έδειξε τις πολύ σπεσιαλ δυνατότητες του.
Μπράβο στον φίλο και μπράβο στον δέκτη για την αντοχή του ...στα πεσίματα...!!! :109:

7) HUMAX 5000 HD
Α, ρε αθάνατη HUMAX... πολύ καλός δέκτης με πολλές δυνατότητες , όχι όμως τις υπόλοιπες, (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό) αλλά αυτές που του δίνουν το δικαίωμα να είναι HUMAX.
Γρήγορο και όμορφο μενού, εξυπηρετικότατο, δυνατό και αναλυτικό. Η ποιότητα εικόνας πολύ καλή καθώς και οι PVR δυνατότητες του. Αξιος αντικαταστάτης του HUMAX HDCI-2000 που με κράτησε συντροφιά αρκετό καιρό...

8) HUMAX i-Cord HD
ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ, το HD σε όλο του το μεγαλείο. Ειναι HUMAX και το δείχνει, εχει ενσωματωμένο σκληρό 500 GB, η εκδοση που είχαμε και απο ...φωνή, αψογη εικόνα .
Ηταν απιστευτη η εικόνα που εβγαζε και πράγματι αξίζει τα διθυραμβικά σχόλια που έχουν γραφτεί κατα καιρούς.
Γραφει επίσης απο ενα tuner μέχρι και 4 καναλια ταυτόχρονα απο τον ίδιο δορυφόρο, με απλή διαδικασία.
Θα θελα εναν στο σαλόνι μου, παρεπιμπτόντως είναι και όμορφος...
κε Ματζαρίδη, 520 χλμ μας χωρίζουν απο την Θεσσαλονίκη, ταχω κάνει πολλές φορές... Ακόμη μια δεν με πειράζει... :126:

9) VIZYON 10000
Ειναι μικρός και τριανταφυλένιος ο δέκτης της VIZYON με εκπληκτικά ευχρηστο ελληνικό μενού, δυνατοτητες PVR και media player. Αναγνωρισε χωρίς δισταγμό το USB Stick των 16GB και επαιξε χωρίς φοβο και πάθος απο NTFS φορματ αρχεία...
Ακόμη και την ματρόσκα (MKV) των 32GB επαιζε, ασχετα εαν τα επαιζε απο τα σπασίματα λόγω ισχύος.
Αξιος και ειλικρινής δεκτης με 150 ευρώ...

10) MVISION HD 300 combo
Για τον MVision , ενα μεγάλο μπράβο στην εικόνα του, στις combo δυανατότητες και στις λειτουργίες PVR. Πολύ καλός...

11) OCTAGON SF-1008HD
To εντυπωσιακότερο μενού μακράν .... space design , με πολύ καλή εικόνα και δυνατότητες. Ενας δέκτης για όλα...

12) OPTICUM 9600 HD PVR combo
Ο ολοκαίνουργιος Opticum εκανε εντυπωσιακή την παρουσία του στο συγκριτικό χάρη στις ικανότητες που τον διέπουν. Ειναι ενας δέκτης combo με ΠΑΡΑ πολλές δυνατότητες (και κρυφές) και με πάρα πολύ καλή απεικόνιση, ωραια μενού και ΜΟΝΟ 216 ευρώ....
ΣΠΕΥΣΑΤΕ , δεν γνωρίζω βεβαια εαν εχει εισαχθεί ακόμη ή ηταν το πρώτο κομμάτι που μας διέθεσε ο εισαγωγέας...

13) QBOX HD combo
Μεγάλος πόνος ο συγκεκριμένος αλλά και αυτός που έχω εγώ στο σπίτι. Ο δικός μου δεν λεει με τίποτα να καταλάβει το τηλεχειριστήριο. Το χει χάσει και το αγνοεί , ότι και να του έκανα...
Στην Duolabs που επικοινώνησα ...δεν ...ουδεν σχόλιο.:108:

Οσον αφορά αυτον του συγκριτικού 3 φορες κόλλησε και τον ξανανοίξαμε απο τον διακόπτη, αλλα και αλλες τόσες να το κάναμε πάλι το ίδιο πρόβλημα θα είχε... Τον προσπεράσαμε και αυτόν...

14) SAB Ultimedia 8000 HD
Η εκπληξη του συγκριτικού. Ενας παρα πολύ καλός δέκτης, με ποιότητα κατασκευής μεγάλες δυνατότητες και εκπληκτική εικόνα. Θα επικοινωνήσω με την εταιρία για ενα πιο ενδελεχες τεστ... Πράγματι με εντυπωσίασε. :109:

15) SPIDERBOX 9000 HD
Απλώς τον απολαμβάνω στο σπίτι.- Τιποτα αλλο . Αψογος και φοβερός δέκτης στα HD αλλά και SD καναλια με τελειο upscaling. Eπιτέλους η NOVA όπως θα την ήθελα...

16) TECHNOMATE TM 6900 SUPER combo (δεν προλάβαμε)

17) TECHNOMATE TM 7100 SUPER combo (δεν προλάβαμε)

18) LYNGBOX HD (δεν προλάβαμε)

Ετσι καπου εδώ τελειωσε το πρώτο μέρος του συγκριτικού, Οτι δεν εγινε θα συνεχιστεί στην δευτερη φάση όπως και οι κληρώσεις για τα δώρα που θα είναι πολύ περισσότερες...
Χάρηκα πολύ που τα είπαμε και γνωριστήκαμε με πολλούς νέους φίλους, όπως τον nakata που ήρθε ειδικά για το event απο Ορεστιάδα, αλλά και τον Φίλλιπο Voreios που ήρθε απο Καστοριά, αλλά και πολλούς άλλους που συμμετείχαν...

Ευχαριστώ επίσης όσους συμμετείχαν, αλλά και όσους βοήθησαν και θα σας περιμένω την επόμενη φορά, (σύντομα θα είναι...!!!) για να ολοκληρώσουμε το MEGA Συγκριτικό, το μεγαλύτερο τεστ παρουσία θεατών και On-Line Τηλεοπτικής μεταδοσης μέσω Internet που εγινε ποτε....!!!

Reaction score
84

Σίγουρα πάλι θα είμαι πάλι εκεί. Το δήλώνω από τώρα. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους και αυτούς που το έστησαν όλο αυτό και αυτούς που βοήθησαν και αυτούς που συμμετείχαν σε αυτό. Το καλό σε όλο αυτό ήταν ότι γνώρησα καινούργιους φίλους με την ίδια ¨τρέλλα¨

Reaction score
0

Πολύ καλή παρουσίαση, αν και δεν κατάφερα να έρθω.... δεν είδα και τον Φίλιππα που έκανε τόσα χλμ....

Σας διαβάζω πολύ καιρό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ποστάρει.

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά όμως και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : είναι γνωστό ότι Mvision HD 300 και Spiderbox 9000 HD είναι ίδιοι δέκτες (ίσως ο 2ος να είναι ο πρώτος κλώνος της mvision....)

Που οφείλεται η διαφορά στα σχόλια για τους δύο δέκτες ??????

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

φίλε hugo καλως ήρθες στο AVSite και ως επίσημο μέλος...:126:

Διαφορά ?

10) MVISION HD 300 combo
Για τον MVision , ενα μεγάλο μπράβο στην εικόνα του, στις combo δυνατότητες και στις λειτουργίες PVR. Πολύ καλός...
15) SPIDERBOX 9000 HD
Απλώς τον απολαμβάνω στο σπίτι.- Τιποτα αλλο . Αψογος και φοβερός δέκτης στα HD αλλά και SD καναλια με τελειο upscaling. Eπιτέλους η NOVA όπως θα την ήθελα...
Μα νομίζω ότι αναφέρω αρκετά καλά σχόλια, και οι δύο έχουν δυνατότητες, διαφέρουν κάπως στα μενού, αλλά στην ζωντανη παρουσίαση είπα ότι και οι δυο είναι ίδιοι...Φαινεται εξάλλου.:109:
Τωρα οσον αφορά τα σχόλια, την άποψη μου εκφράζω με διαφορετικά λόγια... Εκεί εξάλλου ήταν παρόντα 35 ατομα, μπορούν να κρίνουν...:126: και αυτοί αλλά και οι υπόλοιποι που μας εβλεπαν On-Line...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Πολλά συγχαρητήρια για την σκέψη και υλοποίηση του εν λόγω MEGA συγκριτικού, στον άνθρωπο που διέθεσε τον χώρο, στις εταιρίες που διέθεσαν τα προιόντα τους, στον συντονιστή Πάνο που διεύθηνε για το τι και πως γίνεται ώστε να γίνουν όλα τέλεια και τα κατάφερε, καθώς και σε εκείνους που αξιολογούσαν θέτοντας σωστές και τεκμηριωμένες απόψεις για το πως το αξιολογούν.
Σίγουρα θα προσπαθήσω να είμαι παρών και στην επόμενη συνάντηση.

Reaction score
114

Πολύ καλή παρουσίαση, αν και δεν κατάφερα να έρθω.... δεν είδα και τον Φίλιππα που έκανε τόσα χλμ....

Σας διαβάζω πολύ καιρό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ποστάρει.

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά όμως και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : είναι γνωστό ότι Mvision HD 300 και Spiderbox 9000 HD είναι ίδιοι δέκτες (ίσως ο 2ος να είναι ο πρώτος κλώνος της mvision....)

Που οφείλεται η διαφορά στα σχόλια για τους δύο δέκτες ??????
Αυτο δεν ισχυει καθολου.Μαλλον δεν εχεις διαβασει το σχετικο θεμα για Spiderbox 9000HD στο παρων φορουμ.
Παιρνουν διαφορετικο software ,και το software του Spiderbox 9000HD ειναι κατα πολυ καλυτερο.
Παντως για να μην χαλασεις τον Mvision μην βαλεις software Spiderbox ,ουτε το αντιστροφο.
Ολα τα επομενα software του Spiderbox 9000HD θα ειναι ' after customer's request '.
Προσωπικη αποψη :
O Spiderbox 9000HD υπερεχει ολων των αλλων δεκτων σχεδον σε ολα.

Reaction score
0

φίλε hugo καλως ήρθες στο AVSite και ως επίσημο μέλος...:126:

Διαφορά ?

Μα νομίζω ότι αναφέρω αρκετά καλά σχόλια, και οι δύο έχουν δυνατότητες, διαφέρουν κάπως στα μενού, αλλά στην ζωντανη παρουσίαση είπα ότι και οι δυο είναι ίδιοι...Φαινεται εξάλλου.:109:
Τωρα οσον αφορά τα σχόλια, την άποψη μου εκφράζω με διαφορετικά λόγια... Εκεί εξάλλου ήταν παρόντα 35 ατομα, μπορούν να κρίνουν...:126: και αυτοί αλλά και οι υπόλοιποι που μας εβλεπαν On-Line...
Ευχαριστώ....:126:

Reaction score
0

Αυτο δεν ισχυει καθολου.Μαλλον δεν εχεις διαβασει το σχετικο θεμα για Spiderbox 9000HD στο παρων φορουμ.
Παιρνουν διαφορετικο software ,και το software του Spiderbox 9000HD ειναι κατα πολυ καλυτερο.
Παντως για να μην χαλασεις τον Mvision μην βαλεις software Spiderbox ,ουτε το αντιστροφο.
Ολα τα επομενα software του Spiderbox 9000HD θα ειναι ' after customer's request '.
Προσωπικη αποψη :
O Spiderbox 9000HD υπερεχει ολων των αλλων δεκτων σχεδον σε ολα.
Δεν πρόκειται να βάλω άλλο firmware γιατί δεν έχω κανένα από τους 2 δέκτες οπότε τσάμπα το σχόλιο......

Πάντως μετά από ψάξιμο και θέαση και των δύο δεκτών εγώ δεν είδα διαφορές, εκτός από το firmware που αναφέρεις όπου δίνω προβάδισμα στον παλιό..... και αυτό λόγω υποστήριξης εδώ και χρόνια....

Όσο για την υπεροχή άστο καλύτερα.... ο Spiderbox είναι νέος ακόμα και η διαδρομή του θα δείξει...

Reaction score
114

Δεν πρόκειται να βάλω άλλο firmware γιατί δεν έχω κανένα από τους 2 δέκτες οπότε τσάμπα το σχόλιο......

Πάντως μετά από ψάξιμο και θέαση και των δύο δεκτών εγώ δεν είδα διαφορές, εκτός από το firmware που αναφέρεις όπου δίνω προβάδισμα στον παλιό..... και αυτό λόγω υποστήριξης εδώ και χρόνια....

Όσο για την υπεροχή άστο καλύτερα.... ο Spiderbox είναι νέος ακόμα και η διαδρομή του θα δείξει...

Aφου δεν εχεις εστω εναν απο τους δυο δεκτες ,αρα σωστα δεν ξερεις......

Reaction score
0
Re: Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡ

5) EDISION ARGUS V.IP 2 combo
Τι εγινε ρε παιδιά... που έλεγε και ο Παπαδόπουλος στους "Απαραδεκτους"... Ο δέκτης μόλις πήρε την original κάρτα NOVA ... έσβησε!!! :111: Κάτι έγινε και ο δεκτης δεν επανήλθε ποτέ...!!!
Τωρα τι συμπέρασμα να βγάλω ? Ας τον αφήσουμε...

Ένα μπράβο σε όλους όσουν βοήθησαν στην οργάνωση
του συγκριτικού αυτού, που εγώ προσωπικά θα αποκαλούσα
παρουσίαση μιάς και απουσίαζαν μετρήσεις σε οριακό σήμα,
χρόνοι ανίχνευσης καναλιών κτλ κτλ κτλ

Όσον αφορά το δέκτη τον V.IP2 θα ήθελα απλά να ρωτήσω
ΠΟΙΑ εταιρία τον προμήθευσε. Διότι εάν τον προμήθευσε η
εταιρία κατασκευής ο δέκτης είναι σίγουρα χωρίς αναβάθμιση
δηλαδή όπως βγαίνει απο το εργοστάσιο. Βέβαια το γεγονός
αυτό, δεν δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά του δέκτη επ ουδενί
λογο και με κάνει να σκεφτώ έαν ο δέκτης έχει κάποιο πρόβλημα.
Αναφέρομαι στο δέκτη αυτό μιας και είμαι επαγγελματίας και
μαλιστα ο μοναδικός ειδικός συνεργάτης της EDISION στην Ελλάδα.

Δεν θα αναφερθώ καθόλου στην απουσία τον υπολοίπων HD και
Mpeg4 Combo δεκτων από το "συγκριτικό", αλλά θα σταθώ στα
εξης:
Με ποιά κριτήρια έγινε η επιλογή των εταιριών που διέθεσαν
δέκτες για το σύγκριτικό αυτό;
Ενημερώθηκαν οι εταιρίες αυτές από κάποιον διοργανωτή;
Αν ναι, τότε κακώς δεν ενημερώθηκαν και μικρότερες εταιρίες
που πιστέψτε με έχουν πολύ σοβαρούς δέκτες.
Αν όχι, τότε απλά θα σας πω πως με τον όγκο εργασίας, μας
είναι αδύνατο να παρακολουθούμε όλα τα Forums καθημερινά
και να γνωρίζουμε τέτοια events.

Συχαρητήρια και πάλι στους δοργανωτές
και ελπίζω την επόμενη φορά να ενημερωθούμε
και εμείς για να μπορέσουμε να λάβουμε μέρος.

Δημήτριος Πάλλης
Ηλεκτρονικός Μηχανικός
SAT-ELiTE

Reaction score
0

Aφου δεν εχεις εστω εναν απο τους δυο δεκτες ,αρα σωστα δεν ξερεις......
Έχασες ολόκληρη παράγραφο στο διάβασμα του ποστ μου.

Μην διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω με λάθος συμπεράσματα !!!!

Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις ποιος είμαι. Το έχεις κάνει επανειλημμένα αυτό...

Reaction score
114

Έχασες ολόκληρη παράγραφο στο διάβασμα του ποστ μου.

Μην διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω με λάθος συμπεράσματα !!!!

Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις ποιος είμαι. Το έχεις κάνει επανειλημμένα αυτό...
Εσυ φιλε διαστρεβλωνεις την αληθεια και να μην γραφεις πραγματα για δεκτες που δεν ξερεις......

Reaction score
0

Ότι πεις κε διαχειριστά !!!!!!!!!!:135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound