MEGA Συγκριτικό PART II, η ώρα της Ψηφιακής Τηλεόρασης...Τα αποτελέσματα.

Reaction score
114
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό PART II, η ώρα της Ψηφιακής Τηλεόρασης...Τα αποτελέσματα.

Δυστηχως παιδια ,τις τελευταιες μερες που βλεπω καποιους επιγειους δεκτες,δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο αυτο που λεμε αποδοση-τιμη.
Οι sd επιγειοι ειναι αρκετα ' φτωχοι ' σε ολα τους.
Με το ιδιο software.
' Φτωχα ' remote, κατασκευαστικα οχι τιποτα το ιδιαιτερο.
Για να βλεπεις μονο τα καναλια ειναι.
Πολλοι δεν δεχονται,ουτε να αλλαξεις τη θεση των καναλιων,δεν γραφουν σε usb αλλα μονο σε σκληρο και αναγνωριζουν μονο .jpeg
Οι HD ειναι λιγο καλυτεροι αλλα επρεπε να ειναι φτηνοτεροι.
Με το ιδιο λογισμικο καποιοι HD,που ειναι και λιγο καλυτεροι απο τους αλλους.
Λιγο καλυτερα remote, γραφουν και σε usb,σε αφηνουν να δεις κατα την εγγραφη και αλλο καναλι,διαβαζουν διαφορα αρχεια ταινιων.
Powerplus,Digitalworld,lemm.
Δεν εχω δει ολους τους HD.Σιγουρα υπαρχουν και αλλοι σαν και αυτους.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό PART II, η ώρα της Ψηφιακής Τηλεόρασης...Τα αποτελέσματα.

θα αναφέρω τα αποτελέσματα του τεστ κατα την προσωπική μου άποψη, θα ηθελα όμως να ενημερώσω ότι μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010, όποιοι φίλοι μέλη του AVSite γράψουν κάτω απο εδώ, σε αυτο το θέμα την γνωμη τους για το συγκριτικό ή συμμετάσχουν γράφοντας οτιδήποτε που να έχει σχέση με το γεγονός που έγινε, ή απλώς ενα "συμμετέχω" θα συμμετάσχουν αυτομάτως στην κλήρωση.

Η κλήρωση περιλαμβανει :

- 6 ετήσιες συνδρομές του περιοδικού "Digital TV info" προσφορά του ιδίου του περιοδικου.

- 1 δέκτη APOLLON HD με HDMI, επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης Mpeg-4, προσφορά του καταστηματος Kalemis Bros

Σε αυτο θα συμμετέχουν όλοι, συμπεριλαμβανομένων και αυτων που συμμετείχαν στο πρώτο συγκριτικό...

Reaction score
89
Αντε με το καλο Πανο αναμενουμε τα μαντατα!!! Πρωι πρωι ομως εεε για να τα διαβασουμε πριν φυγουμε για σαβ/κο!!!!

Για να εχουμε την ευκαιρια να πεισουμε τη γυναικα οταν θα μαστε στη θαλασσα!!!!!

Reaction score
68

θα αναφέρω τα αποτελέσματα του τεστ κατα την προσωπική μου άποψη, θα ηθελα όμως να ενημερώσω ότι μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010, όποιοι φίλοι μέλη του AVSite γράψουν κάτω απο εδώ, σε αυτο το θέμα την γνωμη τους για το συγκριτικό ή συμμετάσχουν γράφοντας οτιδήποτε που να έχει σχέση με το γεγονός που έγινε, ή απλώς ενα "συμμετέχω" θα συμμετάσχουν αυτομάτως στην κλήρωση.
Μπορούν να λάβουν μέρος και όσοι δεν παρέστησαν στη δοκιμή;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναι Σεραφείμ, μπορούν να λάβουν μέρος και όλοι οσοι γραψουν κάτι σε αυτο εδώ το θέμα, πέρα απο αυτούς που παρέστησαν στο συγκριτικό... :126:

Να αναφέρω ότι τα δώρα για την κλήρωση θα αυξηθούν, οπότε θα μεταφέρουμε την ημερομηνία λήξης της κληρωσης το Σαββατο 31 Ιουλίου στις 12:00 τα μεσάνυχτα. :109:

Η κλήρωση περιλαμβανει μέχρι στιγμής :

- 6 ετήσιες συνδρομές του περιοδικού "Digital TV info" προσφορά του ιδίου του περιοδικου.

- 1 δέκτη APOLLON HD με HDMI, επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης Mpeg-4, προσφορά του καταστηματος Kalemis Bros

Reaction score
68

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα ήθελα να συμμετάσχω.

Reaction score
1

Περιμένουμε να ακούσουμε την άποψή σου Πάνο για το συγκριτικό.
Θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ...

Reaction score
0
Κάτι τέτοιες κινήσεις μεγαλώνουν ένα φόρουμ.

Πολλά μπράβο!:107:

Reaction score
3

Μια απορία έχω μιας και είμαι άσχετος σε δορυφορικά:
Οι δέκτες που είναι και HD, σημαίνει ότι θα μπορούν να μεταδώσουν και HD σήμα, ή αυτό αναφέρεται μόνο για όσους είναι και δορυφορικοί δέκτες;

Reaction score
0

το ξερω οτι ειναι δυσκολοι καιροι...αλλα μηπως καποια στιγμη θα επρεπε να ξεφυγουμε απο την σχεση αποδοσης-τιμης και να δουμε ποιοι ειναι οι τοπ δεκτες ανεξαρτητου τιμης?εχουμε δωσει οι περισοτεροι απο εμας φανταζομαι ενα καρο λεφτα σε tv dvd-rec κτλ.Πανο και johnny78 ειστε πολυ ενημερωτικοι σε ολα τα θεματα...καλη συνεχεια και ενα μεγαλο μπραβο

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Με την ευγενική συμμετοχή του Δημήτρη Τσιοπάνο απο την εταιρία SATplus, ενός δορυφορικού δεκτη Edision Trojan, αυξάνονται τα δώρα πρός εσάς.
Ευχαριστούμε Δημήτρη.

Μην ξεχνάτε ότι για τη συμμετοχή σας αρκεί να γράψετε απλά ότι συμμετέχετε , σε αυτο εδώ το θέμα....
Επίσης, υπενθυμίζω ότι η ημερομηνία λήξης της κληρωσης είναι το Σαββατο 31 Ιουλίου στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Η κλήρωση περιλαμβανει μέχρι στιγμής :

- 6 ετήσιες συνδρομές του περιοδικού "Digital TV info" προσφορά του ιδίου του περιοδικου. http://www.digitaltvinfo.gr/

- 1 δέκτη APOLLON HD με HDMI, επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης Mpeg-4, προσφορά του καταστηματος Kalemis Bros. http://www.kalemisbros.gr

- 1 Δορυφορικό δέκτη Edision Trojan, προσφορά του καταστηματος SATplus. www.SATplus.gr

και θα προστεθούν και άλλα...!!!

Reaction score
0

ειμαι τυχερος γιατι πανω που γραφτηκα στο forum για ενα αντικειμενο που ηθελα εγινε
ολοκληρο συγκριτικο!!! ευγε!!!! οτι αλλο και να πω ειναι λιγο να ειστε καλα και βαλτε με στην κληρωση

Reaction score
0

Ένα μπράβο κι από εμένα :444:

Και επίσης, να δηλώσω συμμετοχή για την κλήρωση :)

Reaction score
0

Συγχαρητήρια και από μένα σε όλους! Και να ευχηθώ να γίνει ένα ανάλογο event και στην Κύπρο στο προσεχές μέλλον!

Reaction score
3
Γράψτε και την άποψή σας,τα αποτελέσματα όπως λέει κι ο τίτλος,όσοι παραβρεθήκατε παρακαλώ...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Νέα προσθήκη δώρου, αυτη τη φορά απο την εταιρία MAJAR ΑΕΒΕ και τον Αντώνη Ματζαρίδη και τον ευχαριστούμε γι'αυτο.
Πρόκειται για ενα επίγειο ψηφιακό δέκτη HD DVB-T Mpeg-4, τον DIGIPLUS DHD-5500 , δέκτης που είχε λάβει μέρος και στο συγκριτικό.

Ετσι τα δώρα αυξάνονται :

- 6 ετήσιες συνδρομές του περιοδικού "Digital TV info" προσφορά του ιδίου του περιοδικου. http://www.digitaltvinfo.gr/

- 1 δέκτη APOLLON HD με HDMI, επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης Mpeg-4, προσφορά του καταστηματος Kalemis Bros. http://www.kalemisbros.gr

- 1 Δορυφορικό δέκτη Edision Trojan, προσφορά του καταστηματος SATplus. www.SATplus.gr

- 1 επίγειο ψηφιακό δέκτη HD, DIGIPLUS DHD-5500, προσφορά του καταστηματος MAJAR AEBE www.majar.gr

και θα προστεθούν και άλλα...!!!

Μην ξεχνάτε ότι για τη συμμετοχή σας αρκεί να γράψετε απλά ότι συμμετέχετε , σε αυτο εδώ το θέμα....
Επίσης, υπενθυμίζω ότι η ημερομηνία λήξης της κληρωσης είναι το Σαββατο 31 Ιουλίου στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Reaction score
1
Πάνο, πρέπει να πώ απλά πως έχει γίνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά και στα δυο μέρη του συγκριτικού αλλά και στην επικοινωνία με τα άλλα forums και τους εισαγωγείς.
Η επιθυμία μου για συμμετοχή στην κλήρωση είναι δεδομένη.

Reaction score
10
Nα δηλωσω και εγω με τη σειρα μου συμμετοχη στη κληρωση.
Νεος βεβαια στο χωρο αλλα ελπιζω σε τετοια Event-Συγκριτκα για να μαθαινουμε και εμεις οι αρχαριοι....

Πολυ καλη προσπαθεια. Συγχαρητηρια σε ολους που συνεβαλαν για την ολοκληρωση του και στις εταιρεις για τα δωρα που προσφερουν.

Reaction score
0

θα ηθελα να συμμετασχω και εγω...ευχαριστω.

Reaction score
25.714

τελικα τι δεκτη να παρουμε ρε παλικαρια?
υπαρχει φως η να το αφηκουμε για χριστουγεννα ασουμε?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540