- Reaction score
- 5.844
σε πολυκαναλο μπαινει ?
5.1 εννοω ...
5.1 εννοω ...
yes.σε πολυκαναλο μπαινει ?
5.1 εννοω ...
γιατρε μια βδομαδα ελειψα και μου τα κανατε μπαχαλο...ΙΜΗΟ το μέτρικ είναι μερικές δεκάδες κλάσεις ανώτερο του βάις.
από πλευράς δυνατοτήτων, το βάις είναι δίκτυο 2 πι-σιών και το μέτρικ το ίντερνετ.
Εγώ άλλα μαθαίνω από ανθρώπους που έχουν κάνει άμεση σύγκριση. :126:απο πλευρας αποδoσης σε δικαναλο το weiss ειναι καλυτερο.
μακαρι φιλε, αλλα νομιζω πως το weiss θα το τσακισει...Εγώ άλλα μαθαίνω από ανθρώπους που έχουν κάνει άμεση σύγκριση. :126:
Απλά επιβεβαιώνουν την υποψία μου ότι το Metric είναι άλλου. Συμφωνούν και με αυτά που διέδιδαν οι λίγοι εκλεκτοί επαγγελματίες που είχαν την τύχη να ακούσουν το ULN8 αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσει στην αγορά, δηλ. κάποια κομμάτια προ-παραγωγής όταν ήταν ακόμα στην ανάπτυξη το προϊόν (τότε περίπου άρχισα να γράφω γι'αυτό κι εδώ στο avsite).
Τότε μας διαβάζανε και γελούσαν (το έσκασε το μυστικό ο CostasEAR ενώ του είχα πει να μείνει μεταξύ μας γιατί ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για τέτοια μαραφέτια), μετά το ψάξανε λίγο, τώρα το άκουσαν και στην έκθεση και τους κόπηκαν τα γέλια. Το βλέπω σύντομα σε αρκετά σαλόνια (και μακάρι δηλαδή).
Κι εγώ...και από ότι άκουσα και στην έκθεση με τους όποιους περιορισμούς, τους πιστεύω...Εγώ άλλα μαθαίνω από ανθρώπους που έχουν κάνει άμεση σύγκριση. :126:
δηλαδης δεν σου αρεσε το weiss με τα atc τα 25αρια στην εκθεση?Κι εγώ...και από ότι άκουσα και στην έκθεση με τους όποιους περιορισμούς, τους πιστεύω...
Και σε τελείως ακατάλληλα και ανεπαρκή συστήματα να προσθέσω εγώ, εδώ βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη τα περισσότερα συστήματα και εμείς ασχολούμαστε με το αν είναι καλύτερο το halo ή το weiss, τα λύσαμε τα υπόλοιπα λέμε! :143:Να πω κι εγώ κάτι μιας και αφορά μηχάνημά μου.
Καμμία αντίρρηση οτι και τα 2 μηχανάκια είναι σπουδαία και μπορεί το metric halo να είναι και καλύτερο από το weiss.
Η απορία που έχω είναι πόσο σοβαρό μπορεί να είναι το να καταλήξει κάποιος σε συμπεράσματα ακούγωντας τα σε διαφορετικά και ανόμοια δωμάτια με άλλα ηχεία, άλλα συνοδά και άλλο πρόγραμμα?
τα συγκρινατε ποτε εσεις?Να πω κι εγώ κάτι μιας και αφορά μηχάνημά μου.
Καμμία αντίρρηση οτι και τα 2 μηχανάκια είναι σπουδαία και μπορεί το metric halo να είναι και καλύτερο από το weiss.
Η απορία που έχω είναι πόσο σοβαρό μπορεί να είναι το να καταλήξει κάποιος σε συμπεράσματα ακούγωντας τα σε διαφορετικά και ανόμοια δωμάτια με άλλα ηχεία, άλλα συνοδά και άλλο πρόγραμμα?
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Η ζωη μπορει να ειναι γεματη με εκπληξεις που σκανε απο κει που δε το περιμενεις.....
εδω συγκριναμε (στα πολυ προχειρα) σε καποιο συστημα με φιλο, ενα DAC των 1000 Ευρω με ενα των 10000 Ευρω και δεν ακουσαμε διαφορες....Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Και ξέρεις πότε σκάνε οι μεγαλύτερες εκπλήξεις στο audio ε;
Όταν ανοίγει η κουρτίνα και βλέπεις τι άκουγες και τι επέλεγες ως καλύτερο. :126:
Εννοείται πως έτσι δε βγαίνει κανένα συμπέρασμα.
Σωστα, οσον αφορα το σκελος με το που θ ακουσεις μια πηγη. Θα ελεγα οτι το ηχειο κυριως παιζει καταλυτικο ρολο. Ομως το τελευταιο περι μετρησεων που γραφεις δεν κολαει πουθενα.εδω συγκριναμε (στα πολυ προχειρα) σε καποιο συστημα με φιλο, ενα DAC των 1000 Ευρω με ενα των 10000 Ευρω και δεν ακουσαμε διαφορες....
Τι φταιει το DAC η το συστημα?
Συμφωνα με τον καθε ξερολα κατευθειαν θα λεγαμε οτι το ακριβο DAC δεν αξιζει τα λεφτα του... Ελα που σε αλλα συστηματα η διαφορα ειναι μερα με τη νυχτα...
Σε αλλο μεγαλο συστημα συγκριναμε ενα DAC των 10000 Ευρω με ενα αλλο των 30000 Ευρω και ηταν τεραστια η διαφορα...
Αρα τελικα για να ακουσεις τις διαφορες πρεπει να εχεις ενα συστημα που να σου επιτρεψει να τις ακουσεις... Ολα τα αλλα περι μετρησεων ειναι λιγο δευτερευοντα...
Συμφωνούμε αν και στη λέξη "σύστημα" θεωρώ ότι περιλαμβάνεται και ο χώρος.Αρα τελικα για να ακουσεις τις διαφορες πρεπει να εχεις ενα συστημα που να σου επιτρεψει να τις ακουσεις... Ολα τα αλλα περι μετρησεων ειναι λιγο δευτερευοντα...
και αυτό είναι πολύ σχετικό...υπάρχουν συστήματα τα οποία είναι σταθερά στην όποια αλλαγή.Υπάρχουν συστήματα, λοιπόν, που σου επιτρέπουν να ακούσεις τις όποιες διαφορές
.