Micro hi-fi Denon

Reaction score
0
Σκεφτομαι για την αγορα ενος hi-fi για το δωματιο μου και συγκεκριμενα τα ηχεια θα τα βαλω στο γραφειο και θα συνδεθουν με τον υπολογιστη ,αλλα θα βαζω και τα ακουστικα. Δεν θελω να αγορασω ηχεια υπολογιστη(logitech z5500 κ.τ.λ), γιατι θελω να βαζω που και που κανα cd ,να ακουω ραδιο,αλλα κυριοτερα πιστευω οτι τα ηχεια και οι πηγες για υπολογιστες δεν εχουν αντιστοιχη ποιοτητα με τα hi-fi

Διαβασα εδω http://whathifi.com/Review/Denon-D-M37DAB/ για το νεο denon Denon D-M37DAB. Γραφουν τα καλυτερα λογια. Στην Ελλαδα το βρισκω απο 400 εως 450 ευρο.

Ποια ειναι η αποψη σας?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Micro hi-fi Denon

Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο, αλλά κάποιον από τους προγόνους του. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία μεγάλη κινητικότητα στον χώρο των mini-micro hi-fi συστημάτων. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές έχουν αξιόλογα τέτοια μηχανήματα και με μικρό κόστος.

Κατά την άποψή μου όμως το πιο ενδιαφέρον ηχοσύστημα στην κατηγορία είναι το Philips MCD908. Προενίσχυση με λυχνίες, τελικά στάδια ενισχυτή σε τάξη Δ, dvd-player με hdmi έξοδο, ηχεία με tweeter ταινίας κλπ κλπ.

Άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις τα JVC Της σειράς EX kαι το Advance Acoustic Rcd-9.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Micro hi-fi Denon

Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο, αλλά κάποιον από τους προγόνους του. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία μεγάλη κινητικότητα στον χώρο των mini-micro hi-fi συστημάτων. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές έχουν αξιόλογα τέτοια μηχανήματα και με μικρό κόστος.

Κατά την άποψή μου όμως το πιο ενδιαφέρον ηχοσύστημα στην κατηγορία είναι το Philips MCD908. Προενίσχυση με λυχνίες, τελικά στάδια ενισχυτή σε τάξη Δ, dvd-player με hdmi έξοδο, ηχεία με tweeter ταινίας κλπ κλπ.

Άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις τα JVC Της σειράς EX kαι το Advance Acoustic Rcd-9.
Σε καποια reviews που διαβασα δεν το εβγαλαν πολυ καλο το Philips. Αυτο που μου προτειναν ειναι Denon M37DAB με 2 ηχεια
TANNOY Mercury F1 custom

Εσυ πιστευεις οτι αυτα θα ειναι καλυτερα απο το να βαλω logitech z5500?

Y.Γ Επισης τι καλωδιο θελω και τι εξοδο πρεπει να εχει η καρτα ηχου του υπολογιστη για να γινεται η επεξεργασια ηχου απο το hi-fi και οχι απο την καρτα ηχου?

Reaction score
7.067
MARANTZ M-CR502 και καποιο μικρο ζευγαρι ηχειων της κατηγοριας 150-180 ευρω. Πλησιαζεις τα 600 ευρω βεβαια αλλα αξιζει το κοπο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab