- Reaction score
- 0
Κι εγώ μέσα για 6500 (και τα μυαλά στα κάγκελα...)
Εγώ πήρα το 4100 απο hardshop πριν 10 μέρες σε τιμή σαφώς καλύτερη απο fnac (403 ευρώ+5 τα μεταφορικά+ 97 ευρώ 500αρης sata2 WD απο Πλαίσιο, σύνολο 505 ευρώ αντι 599). Απο hardshop έκανε 8 μέρες να μου έρθει. Νομίζω ότι μέχρι να βγει το 6500 και να υποστηριχθεί όπως το 4100 θα περάσει κανένα εξάμηνο και τότε...μπορεί να υπάρχουν και άλλες επιλογές. Όποιος θέλει τώρα (άμεσα) αυτά που κάνει το 4100 (και το 5100) νομίζω δεν έχει λόγο να περιμένει...Καλημέρα.
Ρώτησα στο FNAC πριν 10 μέρες περίπου και μου είπαν ότι εξαντλήθηκε και δεν ξέρουν εάν θα ξαναφέρουν, πότε θα ξαναφέρουν, και σε τι τιμή...
Δεν το καταλαβαίνω αυτό....Νομίζω ότι μέχρι να βγει το 6500 και να υποστηριχθεί όπως το 4100 θα περάσει κανένα εξάμηνο και τότε...μπορεί να υπάρχουν και άλλες επιλογές...
Λάρισα!!!!Κι εγώ μέσα για 6500 (και τα μυαλά στα κάγκελα...)
Για καινούργιο επεξεργαστή δεν πρέπει να γραφτει καινούργιο λογισμικό; Κανω τον παραλληλισμό με τα δορυφορικά που γνωρίζω καλά, απο όταν βγήκε ο ντρημποξ 7025 έχει περάσει ενάμισυς τουλάχιστον χρόνος και ακόμη είναι πολύ πίσω σε δυνατότητες σε σχέση με τον 7020 και τους παλαιότερους, καθώς χρειάστηκε να φτιαχτούν όλα απο την αρχή. Ισως να κάνω και λάθος και να ειναι πιο απλά τα πράγματα, αυτό θα δείξει στην πορείαΔεν το καταλαβαίνω αυτό.
Τι κάνει σήμερα το 4100/5100, που δεν θα μπορεί να κάνει το 6500,
με νεότερο και πιο γρήγορο επεξεργαστή Sigma;
Το πολύ-πολύ να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε το 4100 και να βελτιώνεται.
Κάνω λάθος;
n view of overwhelming response to the first batch of available units and to be fair to those who signed up early, we will provide registered members the opportunity to make their pre-orders on a "first register, first serve" basis.Παιδια, αν δεν κανω λαθος, και το Popcorn Hour εχει το ιδιο τσιπακι sigma με το 6500. Και 180$??? Μηπως να κοιταξουμε προς τα κει??
Όποτε θες. Ειδικά τώρα που έχω και άδεια. Στείλε pm.Λάρισα!!!!
Λέω να βρεθούμε με άλλους συντοπίτες για κανένα καφεδάκι εκεί ταχυδρομείου και να τα πούμε.
Να κάνουμε και καμιά ανταλλαγή υλικού.
Τι λες;
To Η.264 είναι πρωτόκολλο συμπίεσης. Το x264 είναι είναι μια δωρεάν βιβλιοθήκη για συμπίεση κατά Η.264 (και η πλεον διεδομένη).Παίζει κάποιο από τα 2 x264 ???
Άλλο το Η264 και άλλο το Χ264... ορθόν...?
Λευτέρη πάμε για το μεγάλο. Το 6500.Παιδια το βρηκαμε στις 395 λιρες Αγγλιας. Ειστε για powerbuy?