*.MKV support !

Reaction score
0
Επειδή χρειάζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα τέτοιο μηχανάκι για το οποίο αναφέρεστε, θελω να κάνω μερικές ερωτήσεις.Κατ'αρχήν σας λέω πως σκοπεύω να πάρω το ΤVix M3100u ώστε να αποθηκεύω DVD που κατασκευάζω εγώ και θέλω να προβάλλονται εκεί που εργάζομαι.Ρωτώ και σας θερμοπαρακαλώ να μου απαντήσετε:

1) Μπορεί εύκολα κ γρήγορα να περάσει μέσα στον σκληρό του δίσκο dvds μη κωδικοποιημένα?

2) Μπορεί κανείς εύκολα να κάνει Playlist απο ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα dvd που έχει περάσει στον σκληρό δίσκο?

3) Εχει γενικό repeat, ώστε όταν θα τελειώσει η προβολή των 10 dvd ας πούμε να ξαναγυρίσει στο πρώτο?

4) Έχει κάποια καθυστέρηση ή άλλο πρόβλημα απο την μεταγωγή απο το ένα dvd στο άλλο?

5) Έχει καλή ποιότητα εικόνας?

Περιμένω εναγωνίως απάντησή σας γιατι το πενταπλό dvd carousel που έχω τα έφτυσε!!!!!!

Reaction score
5
ξεκινωντας απο αγγελια φιλου απο το forum για το MediaBox 200, εμπλεξα στον κυκεωνα των μηχανηματων αυτου του ειδους!

Εψαξα, διαβασα, συγκρινα, κοιταξα και την τσεπη μου τι εχει και μη μπορωντας να ξεφυγω απο το μοιραιο και αφου με κτυπησε ο καταναλωτισμος στο κεφαλι το Σαββατοκυριακο, παρηγγειλα το TVix 4100 της Dvico.....

Pixmania: 437 ευρωπουλα με 320 GB σκληρο και τα μεταφορικα

Περιμενω να δω τι ψαρια επισα!!

Reaction score
4.906
ξεκινωντας απο αγγελια φιλου απο το forum για το MediaBox 200, εμπλεξα στον κυκεωνα των μηχανηματων αυτου του ειδους!

Εψαξα, διαβασα, συγκρινα, κοιταξα και την τσεπη μου τι εχει και μη μπορωντας να ξεφυγω απο το μοιραιο και αφου με κτυπησε ο καταναλωτισμος στο κεφαλι το Σαββατοκυριακο, παρηγγειλα το TVix 4100 της Dvico.....

Pixmania: 437 ευρωπουλα με 320 GB σκληρο και τα μεταφορικα

Περιμενω να δω τι ψαρια επισα!!
Επιασες πολύ καλό ψαρι!
Προσεξε μόνο μην βαλεις αρχεια με ελληνικά ονόματα γιατι όχι μόνο δεν τα βλέπει καθόλου, αλλά θα έχεις πιθανόν και προβλήματα στην διαγραφή τους. Οτι βαζεις (ειτε audio είτε video) να έχει ονομασία με λατινική γραφή

Reaction score
5
Επιασες πολύ καλό ψαρι!
Προσεξε μόνο μην βαλεις αρχεια με ελληνικά ονόματα γιατι όχι μόνο δεν τα βλέπει καθόλου, αλλά θα έχεις πιθανόν και προβλήματα στην διαγραφή τους. Οτι βαζεις (ειτε audio είτε video) να έχει ονομασία με λατινική γραφή
Ευχαριστω για τις οδηγιες!
Ειναι βεβαιο οτι θα χρειαστω και αλλες οταν αφιχθει το μηχανημα.....

Reaction score
173
Απάντηση: Re: *.MKV support !

Να και η πρωτη ερωτηση:
Εχει καποια σημασια πως φορμαρεται ο σκληρος ενος τετοιου μηχανηματος;
NTFS η FAT32;
To mediabox 200 το δισκο τον βλεπει μονο σε FAT32.
Αυτο το καταλαβα οταν του εβαλα στην αρχη εναν μικρο που ηταν σε NTFS και δεν τον εβλεπε.Οταν τον εκανα fat32 τον ειδε αμεσως κι απο τοτε εχει λιωσει στο γραφε σβηνε.

Reaction score
5
Το Pixmania χτυπα ξανα!

Το παρηγγειλα Κυριακη βραδυ στις 10 (ουσιαστικα δηλαδη Δευτερα πρωι) και εφτασε σημερα στις 3,30!!!!

Το ιδιο ειχε συμβει και με μια φωτογραφικη μηχανη που την παρελαβα σε 1 μερα!

Οι ανθρωποι απλα δεν παιζονται!!!!

Reaction score
77
Απάντηση: *.MKV support !

Ναι, γιατί όχι.
Ενδιαφέρεται κανείς άλλος;

Θα προτιμούσα σκέτο χωρίς δίσκο, για να βάλω 1 τέρα(ς) μέσα του.

Reaction score
0
Ελπίζω ότι βλέπει τα shared folders μέσω του guest account. Χρησιμοποιώ τον Windows Home Server και από ότι έχω ψάξει μπορεί να διαβάσει από τον σκληρό απευθείας.

Ίσως μια αντίστοιχα καλή λύση να είναι και το Popcorn Hour στη μισή τιμή αλλά έχει μεγάλες λίστες αναμονής σε όλη την Ευρώπη (τέλος Μαρτίου). Όσο αφορά τα Firmware updates βλέπω ότι ασχολούνται και με το PCH.

http://shop.strato.de/epages/612380...th=/Shops/61238048/Categories/Komplettsysteme

http://www.syabas.de/Shop/product_i...0---sold-out---new-delivery--March-April.html

Reaction score
5
neutron παρακαλώ η αγγελία να μπει στην κατάλληλη κατηγορία του Avsite και να μπει ένα link εδώ αν θες.

ο συνΣυντονιστής

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος