*.MKV support !

Reaction score
0
Απάντηση: *.MKV support !

διορθωστεμε αν κανω λαθος..
το TViX HD M-4100SH και το TViX HD M-5100SH η μονη διαφορα τους
ειναι το σχημα και η τιμη...

Reaction score
14
Πήγα από Αθήνα-Θεσ/νίκη μέσω Κρήτης.. Το έκανε αλλά όχι μέσω του δικού του σκληρού..

Το πρόβλημα είναι πως όταν το συνδέω στο pc μου λέει "new hardware found , usb mass storage Hitachi , your harware it is ready to use"..
Έλα που όμως όταν πάω στο my computer δεν έχει εμφανίσει κάτι...σαν να μην υπάρχει...
Πάει το μυαλό σας τί πρόβλημα μπορεί να είναι...??
Δεν μπορώ να έχω καμιά πρόσβαση στον 500άρη εσωτερικό σκληρό έτσι..

Reaction score
225
@giorgio-n
το φόρμαρες τον δίσκο
Control Panel-->Administrative Tools-->Computer Management Κλπ.
Αν δεν είναι φορμαρισμένος δεν θα τον δει.
Το upgrade στο firmware γίνεται πολύ απλά. Τοποθετείς το file που κατέβασες στο root και bootάρεις. Μετά επιλέγεις το file (όπως επιλέγεις και ένα οποιοδήποτε αρχείο για να το παίξεις) και αυτό ήταν. Η διαδικασία κρατάει περίπου 10 λεπτά (αυτόματα)

Πάντως το 5100 (που πήρα) μου φαίνεται πιο ωραίο σε σχήμα. Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Reaction score
14
@giorgio-n
το φόρμαρες τον δίσκο
Το upgrade στο firmware γίνεται πολύ απλά. Τοποθετείς το file που κατέβασες στο root και bootάρεις. Μετά επιλέγεις το file (όπως επιλέγεις και ένα οποιοδήποτε αρχείο για να το παίξεις) και αυτό ήταν. Η διαδικασία κρατάει περίπου 10 λεπτά (αυτόματα)

Πάντως το 5100 (που πήρα) μου φαίνεται πιο ωραίο σε σχήμα. Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Thanks man ! Αυτό ήταν..
Πήγα στο Fnac ,μου το άλλαξαν (Να 'ναι καλά οι άνθρωποι..πολύ ευγενικοί..) όμως γιατί είχε και ένα θέμα με τις εξόδους του..
Άλλαζε από την hdmi σε component χωρίς δική μου παρέμβαση..
Σε mkv πετάει το μηχάνημα..!

Reaction score
0
Φίλε giorgio-n ποιο μοντέλο πήρες από το FNAC εάν επιτρέπετε ; Ρωτάω για να δω ποια μοντέλα φέρνει γιατί ενδιαφέρομαι και εγω.

Reaction score
0
Θα γινει κανενα power buy προς τα χριστουγεννα μερια για το συγκεκριμενο 4100 ????

ΑΝ και απο την αλλη μερια του ατλαντικου ηδη συζητιεται ενα νεο μηχανημα ονοματος Popcorn Hour A-100 με το νεο τσιπ που φορα kai το 6500 και ειναι πιο φτηνο.Πολλοι ομως μενουν σταθεροι στην DVICO λογω του ανεπαναληπτου costumer support που τους πρosφερει

Reaction score
0
@N Kanellopoulos

Αφού ανοίξεις το srt file με το File-->"Open Text Subtitles"

πας κατευθείαν File-->Save VobSub as

και μόνο του θα σε ρωτήσει για τη γλώσσα του stream (θα πεταχτεί pop-up παραθυράκι). Επιλέγεις el Greek και τέλος.
το εκανα οπως λες, και δημιουργει 2 αρχεια. ενα .vob και ενα .idx
Ποιο απο τα 2 βαζεις στο φακελο που εχεις την ταινια? μαλλον και τα 2 εε?

Προσπαθω μετα να ανοιξω μεσω του SubtitleCreator το VOB που εφτιαξα και σκαει λεγοντας οτι δεν μπορει να διαβασει την πρωτη σειρα...

Reaction score
0
@jimdamian Μια χαρά τα παίζει τα ελληνικά, αρκεί να κάνεις το conversion που αναφέρω πιο πάνω. Απλά δεν πάιζει κατευθείαν τα srt files που συνήθως βρίσκεις..Ναι αυτό είναι το μοντέλο. Το πήρα από pixmania και με UPS που ήρθς την επόμενη ημέρα. Πήρα αυτό με τον 500άρη γιατί στην ουσία δεν ήταν ακριβότερο. Απλά λόγω μεγαλύτερου δίσκου πήγε παραπάνω. Με βλέπω πάντως σύντομα να του καρφώνω 1TB.

@toxotis70 Πες μου ένα link να κατεβάσω για να σου πω αν παίζει. Μέχρι τώρα ότι και αν του έβαλα το έπαιξε αδιαμαρτήρητα. Το μόνο θέμα που έχει΄είναι το rewind, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι σημαντικό (το pause άντως αν θες να κάνεις παύση, παίζει μια χαρά). Θέλω και εγώ μια χάρη. Είδα πολλά HD κλιπάκια (νομίζω το member Σωτήρης Οικονόμου τα είχε ανεβάσει) τα οποία έχουν λήξει. Μπορούμε να τα βρούμε; Σωτήρη; Κανείς άλλος;

@Georgema. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το LAN. Ήθελα πρώτα να λύσω το θέμα των ελληνικών. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

@everybody Ό,τι θέλετε να δω μου λέτε. Χρόνο να βρω --> Ζητείται ελέύθερος χρόνος σε καλή τιμή...
Time Search έχει για τα Xvid/DivX ?

Reaction score
0
Τελικά το βλέπεις κανονικά μέσω δικτύου? Μπορείς να του κατεβάσεις ταινία στο σκληρό του έτσι ή μόνο από USB?

Reaction score
14
@N Kanellopoulos

Αφού ανοίξεις το srt file με το File-->"Open Text Subtitles"

πας κατευθείαν File-->Save VobSub as

και μόνο του θα σε ρωτήσει για τη γλώσσα του stream (θα πεταχτεί pop-up παραθυράκι). Επιλέγεις el Greek και τέλος.
Σου λειτουργεί πάντα??
Εμένα λειτούργησε μία μόνο φορά και είδε κανονικά τα ελληνικά αλλά σε 2-3 άλλες περιπτώσεις ενώ κάνω την ίδια διαδικασία τα βγάζει ακαταλαβίστικα...

Reaction score
14
@giorgio-n
το φόρμαρες τον δίσκο

Υπάρχει εκτός του subtitle creator κάτι αντίστοιχο για την μετατροπή των srt ?
Μία φορά μου λειτούργησε μόνο και μετά άλλες 20 δεν βλέπει τους ελληνικούς υπότιτλους..

Reaction score
225
...αφού κάνεις το conversion, επιλέγεις greek stream? Δηλαδή στο pop-up παραθυράκι που βγάζει επιλέγεις stream --> "el Greek"?

Reaction score
14
...αφού κάνεις το conversion, επιλέγεις greek stream? Δηλαδή στο pop-up παραθυράκι που βγάζει επιλέγεις stream --> "el Greek"?
Nαι , ναι..κανονικά.. Και ενώ δούλεψε και δουλεύει σε ένα αρχείο , από εκεί και πέρα τίποτα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.261
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111