Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
@giorgio-n
το φόρμαρες τον δίσκο
Control Panel-->Administrative Tools-->Computer Management Κλπ.
Αν δεν είναι φορμαρισμένος δεν θα τον δει.
Το upgrade στο firmware γίνεται πολύ απλά. Τοποθετείς το file που κατέβασες στο root και bootάρεις. Μετά επιλέγεις το file (όπως επιλέγεις και ένα οποιοδήποτε αρχείο για να το παίξεις) και αυτό ήταν. Η διαδικασία κρατάει περίπου 10 λεπτά (αυτόματα)
Πάντως το 5100 (που πήρα) μου φαίνεται πιο ωραίο σε σχήμα. Γούστα είναι αυτά βέβαια.
Εδω ομως ???και με τον εκτελωνισμό τα διπλά. (εκτός και ξέρεις κάτι που εμείς όχι)
το εκανα οπως λες, και δημιουργει 2 αρχεια. ενα .vob και ενα .idx@N Kanellopoulos
Αφού ανοίξεις το srt file με το File-->"Open Text Subtitles"
πας κατευθείαν File-->Save VobSub as
και μόνο του θα σε ρωτήσει για τη γλώσσα του stream (θα πεταχτεί pop-up παραθυράκι). Επιλέγεις el Greek και τέλος.
Time Search έχει για τα Xvid/DivX ?@jimdamian Μια χαρά τα παίζει τα ελληνικά, αρκεί να κάνεις το conversion που αναφέρω πιο πάνω. Απλά δεν πάιζει κατευθείαν τα srt files που συνήθως βρίσκεις..Ναι αυτό είναι το μοντέλο. Το πήρα από pixmania και με UPS που ήρθς την επόμενη ημέρα. Πήρα αυτό με τον 500άρη γιατί στην ουσία δεν ήταν ακριβότερο. Απλά λόγω μεγαλύτερου δίσκου πήγε παραπάνω. Με βλέπω πάντως σύντομα να του καρφώνω 1TB.
@toxotis70 Πες μου ένα link να κατεβάσω για να σου πω αν παίζει. Μέχρι τώρα ότι και αν του έβαλα το έπαιξε αδιαμαρτήρητα. Το μόνο θέμα που έχει΄είναι το rewind, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι σημαντικό (το pause άντως αν θες να κάνεις παύση, παίζει μια χαρά). Θέλω και εγώ μια χάρη. Είδα πολλά HD κλιπάκια (νομίζω το member Σωτήρης Οικονόμου τα είχε ανεβάσει) τα οποία έχουν λήξει. Μπορούμε να τα βρούμε; Σωτήρη; Κανείς άλλος;
@Georgema. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το LAN. Ήθελα πρώτα να λύσω το θέμα των ελληνικών. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
@everybody Ό,τι θέλετε να δω μου λέτε. Χρόνο να βρω --> Ζητείται ελέύθερος χρόνος σε καλή τιμή...
Σου λειτουργεί πάντα??@N Kanellopoulos
Αφού ανοίξεις το srt file με το File-->"Open Text Subtitles"
πας κατευθείαν File-->Save VobSub as
και μόνο του θα σε ρωτήσει για τη γλώσσα του stream (θα πεταχτεί pop-up παραθυράκι). Επιλέγεις el Greek και τέλος.
Υπάρχει εκτός του subtitle creator κάτι αντίστοιχο για την μετατροπή των srt ?@giorgio-n
το φόρμαρες τον δίσκο
Control Panel-->Administrative Tools-->Computer Management Κλπ.
Αν δεν είναι φορμαρισμένος δεν θα τον δει.
Το upgrade στο firmware γίνεται πολύ απλά. Τοποθετείς το file που κατέβασες στο root και bootάρεις. Μετά επιλέγεις το file (όπως επιλέγεις και ένα οποιοδήποτε αρχείο για να το παίξεις) και αυτό ήταν. Η διαδικασία κρατάει περίπου 10 λεπτά (αυτόματα)
Πάντως το 5100 (που πήρα) μου φαίνεται πιο ωραίο σε σχήμα. Γούστα είναι αυτά βέβαια.
Nαι , ναι..κανονικά.. Και ενώ δούλεψε και δουλεύει σε ένα αρχείο , από εκεί και πέρα τίποτα......αφού κάνεις το conversion, επιλέγεις greek stream? Δηλαδή στο pop-up παραθυράκι που βγάζει επιλέγεις stream --> "el Greek"?