*.MKV support !

Reaction score
0
H TIMH EINAI 399,-

XORIS DISKO

XORIS WIFI (GIA WI FI XREIAZETAI APLA USB ADAPTOR) KOSTOS ~ 25 EURO

Wi-Fi / Wireless: At this point we cannot confirm that any Wireless-N adapter will work, but we do know the 54g USB adapter of Linksys (WUSB54G) works on all TViX players.

METAFORIKA ME ELTA (DHL GERMANIAS = ELTA ) 17 EURO

399 + 17 ,- = 416,- telikh not bad:smoking: :smoking: :smoking:

Reaction score
2
Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για συγχρονισμο υποτιτλων με το dvico ( σε high definition files mpeg, avi, ts ,mkv or m2ts.?
Ξερω οτι πατωντας CH+/- μπορεις να κανεις καποιο suβtitle syncronisation αλλα μηπως υπαρχει κατι καλυτερο.
ευχαριστω.

Reaction score
2
προς κατοχους dvico
Επειδη εχω το dvico για να βλεπω ελληνικους υποτιτλους τους μετατρεπω με το subtitle cretator σε sub/idx υποτιτλους. Πως γινεται ο συγχρονισμος των sub/idx υποτιτλων.

Reaction score
4.906
Εγω συγχρονίζω τους .srt υπότιτλους με το subtitle workshop και μετά τους μετατρέπω σε sub/idx με το subtitle crator

Reaction score
2
Εγω συγχρονίζω τους .srt υπότιτλους με το subtitle workshop και μετά τους μετατρέπω σε sub/idx με το subtitle crator
σε ευχαριστω .
ξερεις εαν γινεται να αλλαξεις το size /position των sub/idx ελληνικων υποτιτλων? Σε srt αγγλικους υποτιτλους γινεται .

Reaction score
2
σε ευχαριστω .
ξερεις εαν γινεται να αλλαξεις το size /position των sub/idx ελληνικων υποτιτλων? Σε srt αγγλικους υποτιτλους γινεται .

Reaction score
2
σε ευχαριστω .

Reaction score
2
σε ευχαριστω .

Reaction score
0
Έχω το 6500 και όποιον sub/idx πάω να φορτώσω, αυτομάτως κολλάει το μηχάνημα και θέλει reboot.

Για να τους φτιάξω, ανοίγω το Subtitle Creator, φορτώνω το .srt και μετά File->Save Vobsub as. Σαν γλώσσα στο τέλος της μετατροπής επιλέγω el Greek. Μήπως κάνω κάτι λάθος και γιαυτό δε παίζουν;

Είναι εύκολο να γίνει κάποιο upload από sub/idx υπότιτλους που σας παίζουν σωστά στα tvix σας, ώστε να το δοκιμάσω κι εγώ;

Thanks!

Reaction score
1
Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για συγχρονισμο υποτιτλων με το dvico ( σε high definition files mpeg, avi, ts ,mkv or m2ts.?
Ξερω οτι πατωντας CH+/- μπορεις να κανεις καποιο suβtitle syncronisation αλλα μηπως υπαρχει κατι καλυτερο.
ευχαριστω.
http://www.ireksoftware.com/ta/

Reaction score
4.906
Έχω το 6500 και όποιον sub/idx πάω να φορτώσω, αυτομάτως κολλάει το μηχάνημα και θέλει reboot.

Για να τους φτιάξω, ανοίγω το Subtitle Creator, φορτώνω το .srt και μετά File->Save Vobsub as. Σαν γλώσσα στο τέλος της μετατροπής επιλέγω el Greek. Μήπως κάνω κάτι λάθος και γιαυτό δε παίζουν;

Είναι εύκολο να γίνει κάποιο upload από sub/idx υπότιτλους που σας παίζουν σωστά στα tvix σας, ώστε να το δοκιμάσω κι εγώ;

Thanks!
Πολύ σωστά τους φτιάχνεις αν και εγω παταω το σκέτο save vob sub για να παρουν απο μόνοι τους το ίδιο ονομα με τους .srt (στους οποίους εδωσα απο πριν ίδιο με τον τιτλο της ταινίας). Φαντάζομαι ότι το 6500 έχει ακόμη ατέλειες στο λογισμικό, στο 4100 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Reaction score
0

Thanks!
Μου το εκανε και εμενα σε καποιες ταινιες και βρηκα λυση με το mkvmerge GUI οπου του βγαζω τους υπολιτλους (εαν εχει!) και εαν δεν εχει, με το MKVextractGUI.exe βγαζω σε 2 αρχεια τον ηχο και την εικονα και με το mkvmerge ξαναφτιαχνω το mkv μου!
Παιζει θαυμασια!!

Reaction score
0
Μου το εκανε και εμενα σε καποιες ταινιες και βρηκα λυση με το mkvmerge GUI οπου του βγαζω τους υπολιτλους (εαν εχει!) και εαν δεν εχει, με το MKVextractGUI.exe βγαζω σε 2 αρχεια τον ηχο και την εικονα και με το mkvmerge ξαναφτιαχνω το mkv μου!
Παιζει θαυμασια!!
Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!

Reaction score
2
Καλημερα
Δοκιμασα ελληνικους υποτιτλουε (sub/idx) σε διαφορες ταινιες χωρις κανενα προβλημα. Δοκιμασα σε mkv ,ts, mpg, avi (1080p, x264) και οι ελληνικοι υποτιτλοι παιζουνε μια χαρα (firmware 1.1. 32).

Reaction score
1
Απάντηση: *.MKV support !

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΣΤΟ Μ-6500Α Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ SHARE ΔΗΛ. ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ PC?
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ LANIEL

Reaction score
0
Σαν νέος κάτοχος του 6500 θα ήθελα αφ’ ενός να πω ότι μέχρι στιγμής δεν βλέπω κανένα πρόβλημα μιας και παίζει , με πολύ καλή εικόνα, το 95 % των αρχείων και αφετέρου , για τυχόν ενδιαφερόμενους , ότι παίζει τα stream αρχεία των blue ray (από ιντερνετ προερχόμενα) ενώ δεν παίζει τα evo των hd. Εντάξει δεν είναι και πολλά ούτε θα υπάρξουν άλλα απ’ ότι φαίνεται αλλά αν ξέρει κανείς κάποια μέθοδο να τα δούμε πολύ θα εκτιμούσα μια βοήθεια σε αυτόν τον τομέα.

Reaction score
5

Γιατι να μπλεξει κανεις με ενα τετοιο μηχανημα και να μην φτιαξει ενα micro HTPC με 400ευρω να κανει ολα τα παραπανω χωρις προβληματα και ασυμβατοτητες... και με μελλοντικη επεκτασιμοτητα σε Bluray player?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: *.MKV support !

Γιατι να μπλεξει κανεις με ενα τετοιο μηχανημα και να μην φτιαξει ενα micro HTPC με 400ευρω να κανει ολα τα παραπανω χωρις προβληματα και ασυμβατοτητες... και με μελλοντικη επεκτασιμοτητα σε Bluray player?
συμφωνώ και επαυξάνω

http://i253.photobucket.com/albums/hh41/naxiand/htpc.jpg

Reaction score
5

Σκεψου οτι στα 400-500ευρω που εχει το μηχανακι tvix 6500 ειναι χωρις σκληρο δισκο...

HTPC με μικρο system disk ετοιμο να του "κοτσαρεις" οτιδηποτε εξωτερικο ή εσωτερικο μεσο χωρις ασυμβατοτητες και προβληματα...
Αθορυβο, οικονομικο στη χρηση και πληρως αναβαθμισιμο...

290ευρω +130 ενα bluray player της pioneer, συνολο 420ευρω...

Με αυτα τα λιγοστα χρηματα εχεις κατι που δε μπορει ουτε να φανταστει το tvix να κανει...

Αντιστοιχες λυσεις στα ιδια χρηματα με hdmi 1.3, LPCM 7.1, κλπ θα βγουν και απο το intel στρατοπεδο με το νεο G45 και καποιον μικρο νεο core2duo σε 1-2 μηνες...

Μη πετατε υπερβολικα χρηματα σε λυσεις προσωρινες και μη επεκτασιμες... :121:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Kατα ποσο μπορει να κανει την ιδια δουλεια με το αυτονομο player? Τι ποιοτητα μπορει να αποδωσει στην οθονη ενα "μικρο" HTPC? Γιατι, αν οντως μπορει να δωσει καλυτερη ποιοτητα απο το tivx, τοτε οντως αξιζει να παμε εκει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος