- Reaction score
- 5.100
Μέχρι συγκριτικου είναι υποδεέστερο προϊόν ο Γάλλος μιας και είναι pcΔιαφορές με trinnov ?

Μέχρι συγκριτικου είναι υποδεέστερο προϊόν ο Γάλλος μιας και είναι pcΔιαφορές με trinnov ?
Αμα σε περιλάβει ο εαρ θα σου πω εγώ/.Μέχρι συγκριτικου είναι υποδεέστερο προϊόν ο Γάλλος μιας και είναι pc![]()
Ανήσυχω σε βλέπω..πως τα παει αραγε απεναντι στον anthem avm 70 που κοστιζει περιπου 4κ στην ελλαδα;
οχι... καλα ειμαι οπως ειμαι. για εγκυκλοπαιδικους λογους ρωτησα.Ανήσυχω σε βλέπω..
Γιατι?
![]()
![]()
Διορθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά,Ως μια ζωή γραφικός, χωρίς hdmi 2.1 ή χωρίς συγκεκριμένο πλάνο για αναβάθμιση σε 2.1 αμφότεροι είναι failed products για το 2022
Βρε να τα δώσει τέτοιος που είναι ! Το ζήτημα είναι να μην δώσει 5k τώρα + 5k για το μοντέλο του 23 που θα το έχει ...Διορθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά,
Το 2.1 προς το παρόν αφορά τους gamers, σωστά δεν έχω καταλάβει?
Αν ναι ποιος gamer θα χώσει 5K για ένα τέτοιο μηχάνημα?
από τη μία το δέχομαι......από την άλλη όμως πρέπει να κοιτάμε και τον ανταγωνισμόΩς μια ζωή γραφικός, χωρίς hdmi 2.1 ή χωρίς συγκεκριμένο πλάνο για αναβάθμιση σε 2.1 αμφότεροι είναι failed products για το 2022
Ο Anthem θα πάρει 2.1. Τώρα το πότε μη ρωτάς.δεν θα δέχεται αναβάθμιση σε 2.1 γιατί είναι εντελώς άλλη πλακέτα όπως είπαμε (όπως και όλα τα μοντέλα αυτής της κατηγορίας τιμής).
Ο Anthem έχει ARC ενώ ο Monoprice Dirac. Κάτι θα πρέπει να πληρώσεις στο Dirac σίγουρα συν το μικρόφωνο ενώ στον Anthem είναι όλα μέσα στην τιμή.
+ μια 500άρα για το multisub control της dirac
στο υπάρχων μοντέλο?!Ο Anthem θα πάρει 2.1. Τώρα το πότε μη ρωτάς.
Μόλις χθες πήρε Spotify Connect.
Ναι. Το είχαν ανακοινώσει όταν τα έβγαλαν στην αγορά.στο υπάρχων μοντέλο?!
δηλαδή θα πληρώσει ο κάτοχος 500 ευρώ για την αναβάθμιση με firmware?Ναι. Το είχαν ανακοινώσει όταν τα έβγαλαν στην αγορά.
Οι dealers στο εξωτερικό γράφουν για κανένα 500αρικο extra.
Όχι. Αλλαγή πλακέτας. Τουλάχιστον αυτό έχουν πει.δηλαδή θα πληρώσει ο κάτοχος 500 ευρώ για την αναβάθμιση με firmware?
περίεργο..... εκτός κ αν κάνω λάθος ως προς το αν χρειάζεται νέα πλακέτα για 2.1
αν λύνεται το ζήτημα του 2.1 με firmware update....τότε πιθανότατα να γίνεται έτσι κ σε άλλα μοντέλα![]()