Movies News

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Independence Day Sequel

Tα πραγματα ειναι μπερδεμενα !

Η FOX θελει να γινει αλλα χωρις τον Will Smith.

Ο Emmerich δεν το σκηνοθετει αν δεν παιξει ο Will Smith.

To σεναριο ειναι ετοιμο οποτε μενει να δουμε τι θα γινει τελικα !
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

[IMGl]http://img2.pict.com/9e/4a/03/1762964/0/chrispinejackryan.jpg[/IMGl]

Chris Pine is the new Jack Ryan ?

Σε διαπραγματευσεις βρίσκεται ο ηθοποιος Chris Pine ( star trek) για να αναλαβει τον ρολο του JACK RYAN για το reboot της σειρας ταινιων
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Paranormal Activity - Μία ταινία που αγαπήθηκε χωρίς διαφημιστική καμπάνια

Μέσα από το παραδοσιακό «στόμα σε στόμα» η ταινία Paranormal Activity έκανε σημαντική επιτυχία ισάξια των ταινιών υψηλού προϋπολογισμού

Το νέο θρίλερ «Paranormal Activity» αποτελεί πρωτοπορία για χώρο του μάρκετινγκ, καθώς έκανε επιτυχία με περιορισμένες προβολές και συζήτηση από στόμα σε στόμα, χωρίς συγκεκριμένη προώθηση από εταιρίες μάρκετινγκ.

Η πολύ χαμηλού διαφημιστικού κόστους ταινία, που παίχτηκε σε λιγότερους από 200 κινηματογράφους εμφάνισε έσοδα 7,1 εκατ. δολάρια μέσα σε ένα σαββατοκύριακο, πράγμα που αποτέλεσε ρεκόρ για μία ταινία με τόσο λίγες προβολές. Η ταινία σημείωσε 44.163 δολάρια κέρδη ανά προβολή και κατόρθωσε να μπει στην πρώτη πεντάδα του box office.

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μία ταινία που δεν είχε προώθηση από τμήματα μάρκετινγκ εμφάνισε τόσα κέρδη», δήλωσε ο Κέβιν Καρ, κριτικός κινηματογράφου.

Το «Paranormal Activity», που αγαπήθηκε ήδη από το εναλλακτικό φεστιβάλ του Σλάμντανς το 2008, «γυρίστηκε» δύο χρόνια νωρίτερα από τη Dreamworks της εταιρίας Paramount Pictures. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να ξαναγυριστεί η ταινία με διασημότερους ηθοποιούς, όμως, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και άλλοι ειδικοί, υποστήριξαν πως η ταινία μπορεί να πετύχει και έτσι, όπως και έγινε.

Τα έσοδα της ταινίας αυξήθηκαν σημαντικά, όταν ξεκίνησαν οι μεταμεσονύκτιες προβολές. Τότε, οπαδοί της «ανέβασαν» αποσπάσματα στο Twitter και σε άλλα sites κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η Paramount δημιούργησε ιστοσελίδα για την ταινία. Ο σκηνοθέτης της, Όρεν Πέλι, με ένα βίντεο στο YouTube, ευχαρίστησε τους θεατές και ζήτησε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ταινία του. «Η επιτυχία της ταινίας που διήρκησε τρία χρόνια ήταν αναπάντεχη και γι' αυτό ήθελα να ευχαριστήσω με ένα βίντεο άμεσα τους λάτρεις της», τόνισε ο ίδιος.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι απάντησαν θετικά στον Πέλι. Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι θεατές ήταν ισάξιο των ταινιών πολύ υψηλού προϋπολογισμού. Σημειώνεται πως η ταινία αφορά σε ένα ζευγάρι που πιστεύει ότι το σπίτι του είναι στοιχειωμένο.

kathimerini
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Από τις Ζωές των Άλλων, στη ... Τζολί!

Tο Variety έδωσε στη δημοσιότητα μια είδηση που σε κάθε περίπτωση θα χαροποιήσει τους σινεφίλ. Ο δημιουργός της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Οι ζωές των άλλων», Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ επιστρέφει στον «Τουρίστα». Ακόμα κι αν δε θυμόσουν το όνομά του σίγουρα θα έχεις κι εσύ αναρωτηθεί τι απέγινε αυτό το μεγάλο ταλέντο, αφού μετά το εξαιρετικό γερμανικό φιλμ του 2007 δεν έχουμε ακούσει τίποτα για κάποια τρέχουσα ή μελλοντική δουλειά του.

Μάλιστα, το «ναι» του Γερμανού (βάσει του άρθρου δεν έχει κλείσει ακόμα το deal) μάλλον θα «κλειδώσει» και τη συμμετοχή της Αντζελίνα, αφού η σταρ (σύμφωνα πάντα με το Variety), μπορεί να εμφανίζεται επισήμως ως αντικαταστάτρια της Θέρον στο γυναικείο lead, αλλά έχει θέσει ως όρο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές να την ικανοποιεί η επιλογή του σκηνοθέτη!

Λογικό, βέβαια, αφού η ηθοποιός, μετά από αρκετή κινηματογραφική εμπειρία σε πρακτορικές καταδιώξεις, όπλα και έντονη δράση, προφανώς δε θα ήθελε να δεσμευτεί σε κάτι που διαφαινόταν «μια από τα ίδια».

Υπενθυμίζουμε ότι το φιλμ είναι remake του γαλλικού θρίλερ «Anthony Zimmer» όπου δύο πρώην εραστές ο ένας από τη θέση του πράκτορα και ο άλλος από αυτήν του καταζητούμενου, παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

cinemag
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Devil - Άσε το Κακό να ... βγει!

Η ενημέρωσή μας για τη βασισμένη σε ιστορία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν ταινία «Devil» με πρωταγωνιστή τον Κρις Μεσίνα ήταν περιορισμένη, μέχρι που το κινηματογραφικό χωριό του internet φρόντισε να μας κατατοπίσει. Εφόσον, όπως διαβάζουμε, αυτά που πρόκειται να αποκαλύψουμε θα φανεί στο πρώτο teaser trailer, θεωρούμε ότι δεν παραβιάζουμε το γνωστό σινε-κανόνα περί spoilers. Αν παρόλα αυτά, curiosity killed your cat before, προσπεράστε αυτήν την είδηση.

Να σημειωθεί ότι το σκηνοθετικό τιμόνι θα κρατήσουν οι χωρίς ιδιαίτερα credits Ντρου και Τζον Έρικ Ντόουντλ (The Poughkeepsie Tapes), ενώ το σενάριο προσάρμοσε ο Μπράιαν Νέλσον, βασισμένο στην ομότιτλη ιστορία του Σιάμαλαν (από τη σειρά Night Cronicles), ο οποίος είναι και ο παραγωγός του φιλμ. Το "Devil", όπως δείχνει και ο τίτλος είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ, που όμως εκτυλίσσεται στο εργασιακό περιβάλλον ενός γραφείου. Όταν μια ομάδα ανθρώπων εγκλωβίζεται στο ασανσέρ του κτιρίου, αποκαλύπτεται ότι ένας από αυτούς είναι ο διάβολος!

Ανάμεσα στους χαρακτήρες θα δούμε έναν υπάλληλο της ασφάλειας κι έναν αστυνομικό, όπου ο πρώτος προσπαθεί να πείσει τον δεύτερο ότι είναι ο εκ θεού «εκλεκτός» να σώσει αυτούς τους ανθρώπους. Με ένα τέτοιο concept καταλαβαίνεις ότι είτε το θρίλερ του ασανσέρ θα σου δημιουργήσει ψυχολογικό τραύμα για μια ζωή, είτε θα εξελιχθεί στην απόλυτη παρωδία, εάν οι χειρισμοί δεν επιδέξιοι. Η ταινία, που δε θα βγει στις αίθουσες πριν από το 2011, γυρίζεται στο Τορόντο κάτω από την ομπρέλα της Universal και περιμένουμε να τη δούμε να προωθείται με μια έξυπνη καμπάνια - στιγμιότυπα από κασέτες καμερών ασφαλείας δε θα ήταν άσχημη ιδέα για promo (άσχημη ιδέα θα ήταν να είναι γυρισμένη όλη η ταινία με τέτοια πλάνα!)

Επίσης με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα υποδυθεί την ενσάρκωση του κακού. Κανένα αγγελικό πρόσωπο ίσως; (στο καστ επίσης τα ονόματα των Μπογιάνα Νοβάκοβιτς (Edge of Darkness, Drag me to Hell), Τζέφρι Άρεντ (Trust me, The Ringer), Τζέικομπ Βάργκας, Καρολάιν Νταβέρνας και Λόγκαν Μάρσαλ Γκριν (Across the Universe).

cinemag
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Τρεις σταρ για ένα αιματοβαμμένο νυφικό

Το αιματοβαμμένο νυφικό από τη Σμύρνη του 1922 γίνεται αφορμή για μια διεθνή κινηματογραφική ταινία με την Ολυμπία Δουκάκη, τον Τέρενς Σταμπ και την Όλγα Κιριλένκο (το τελευταίο «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ στο φιλμ «Quantum of Solace»). Και οι τρεις θα έρθουν στην Αθήνα για γυρίσματα.

«Βloodlines» είναι ο τίτλος της ταινίας που βασίζεται στο μυθιστόρημα «Ισμαήλ και Ρόζα» του Γιάννη Γιαννέλη το οποίο κυκλοφόρησε πριν από έξι χρόνια (Εκδ. Πατάκη). Από τον Απρίλιο θα αρχίσει να γυρίζεται η ταινία από την Αμερικανο-ουγγαρέζα σκηνοθέτιδα Τζόαν Στάιν Σίμκε, υποψήφια για Όσκαρ ταινίας μικρού μήκους πριν από οκτώ χρόνια. Μια διεθνής συμπαραγωγή- από την Ελλάδα συμμετέχει η εταιρεία Αργοναύτες, από τη Γαλλία η Shilo Films και από την Αμερική η Dirty Rise LLC- που έχει εξασφαλισμένη διεθνή διανομή, και στην Αμερική. Τα γυρίσματα θα γίνουν εκτός από την Αθήνα και στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

«Ως αισθηματικό δράμα, το "Ισμαήλ και Ρόζα" - θα τους ερμηνεύσουν σε μεγάλη ηλικία η Ολυμπία Δουκάκη και ο Τέρενς Σταμπ, ενώ η Όλγα Κιριλένκο θα παίξει την εγγονή της Ρόζας- μιλά για την ικανότητα να ξεπερνάμε τους εφιάλτες του παρελθόντος και να συνεχίζουμε στο παρόν. Ίσως να μην μπορούμε να κερδίσουμε αυτό που χάσαμε. Μπορούμε όμως πάντα να προσπαθούμε για κάτι καινούργιο» λέει η σκηνοθέτις Τζόαν Στάιν Σίμκε, συμπληρώνοντας πως «αυτό ακριβώς θέλουμε να βγαίνει και στην ταινία "Βloodlines"».

Ένα αιματοβαμμένο νυφικό, λοιπόν, από τη Σμύρνη του 1922 «κρύβει οικογενειακά μυστικά και μια αναπάντεχη ιστορία αγάπης» για τη σκηνοθέτιδα... Και «η ιστορία που ξεδιπλώνεται σαν μυστήριο με πολλά κρυμμένα μυστικά», αρχίζει στην Αθήνα του 1986. Με έναν Έλληνα συλλέκτη (Γκόραν Βίσνιτς) να ανακαλύπτει το αιματοβαμμένο νυφικό ταξιδεύοντας στη Σμύρνη και αναζητώντας το κεντρικό έκθεμα σε μια έκθεση με θέμα τη ζωή των Ελλήνων στην Ανατολία. Ακολουθώντας τα στοιχεία από την επιστολή που βρίσκει στις ραφές του νυφικού, προσπαθεί με πάθος να ενώσει μια οικογένεια που πιστεύει ότι χωρίστηκε στη δίνη της καταστροφής της Σμύρνης το 1922. Όμως οι σκιές του παρελθόντος του και η ισχυρογνωμοσύνη του τον οδηγούν στη λανθασμένη ερμηνεία μιας οικογενειακής ιστορίας, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται μια τραγική ερωτική ιστορία...

Τι ήταν αυτό που σας τράβηξε το ενδιαφέρον στο βιβλίο;

«Η συνάντηση δύο ανθρώπων με εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις για τη ζωή, για την αντιμετώπιση του πόνου και της απώλειας. Με ελκύουν χαρακτήρες που έχουν ψεγάδια και προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στον κόσμο. Με ενδιαφέρουν χαρακτήρες που πιστεύουν ότι κάνουν το σωστό και είναι θυμωμένοι με τον κόσμο, με τους άλλους, με τον εαυτό τους. Το "Ισμαήλ και Ρόζα" θα είναι μια ταινία για τον τρόπο με τον οποίο οι σκιές του πολέμου και το μίσος επηρεάζουν διαφορετικές γενιές αλλά και για τη βαθιά ανθρώπινη ανάγκη για κατανόηση, αγάπη και συγχώρεση. Μια ταινία που θα είναι πάντα επίκαιρη όσο υπάρχει πόλεμος, προκατάληψη, αλλά και η βαθιά ανάγκη για κατανόηση, συγχώρεση και αγάπη» λέει η σκηνοθέτις, ενώ το σενάριο το έχει γράψει η Χριστίνα Λαζαρίδη.


Πρώτη φορά στην Ελλάδα

Για τα γυρίσματα μιας ταινίας έρχεται πρώτη φορά η Ολυμπία Δουκάκη στην Ελλάδα. Κόρη Ελλήνων μεταναστών, πολυβραβευμένη ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ έχει και στο ενεργητικό της Όσκαρ για την ταινία «Κάτω απ΄ τη λάμψη του φεγγαριού» (1987), ενώ έχει προταθεί πολλές φορές για Χρυσές Σφαίρες, βρετανικά βραβεία ΒΑFΤΑ και τηλεοπτικά ΕΜΜΥ. Έχει γυρίσει πάνω 40 κινηματογραφικές ταινίες, ανάμεσά τους: «Ανθισμένες μανόλιες», «Κοίτα ποιος μιλάει», «Το υστερόγραφο μιας σχέσης», «Εύθυμες μοναχικές γυναίκες», «Ο δρόμος του εγκλήματος».

Τα Νεα
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Laeta Kalogridis Writing DreamWorks' Ghost in the Shell 3D

Variety is reporting that DreamWorks has hired screenwriter Laeta Kalogridis to adapt the Ghost in the Shell manga into a futuristic live-action 3D police thriller.

It was first discovered that DreamWorks, under Steven Spielberg's supervision, would be bringing this anime to life on the big screen in 3D more than a year ago. Jamie Moss (Street Kings) was originally hired to write the first draft, but now Kalogridis is taking over.

Avi Arad, Ari Arad and Steven Paul of Seaside Entertainment are attached to produce, but Spielberg isn't named any more.
 


Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Η Ντανστ πηγαίνει κόντρα στη φυσική

Η Κίρστεν Ντανστ αφήνει αραχνούφαντους ιστούς και σουπερήρωες κι ετοιμάζει ταξίδι σε δύο παράξενους κόσμους σ ένα παράλληλο σύμπαν όπου επικρατεί ένας άλλος νόμος βαρύτητας κι η φυσική έχει άλλους κανόνες. Εκεί, πόλεις, δάση και ωκεανοί αιωρούνται και αποτελούν μια εναλλακτική πραγματικότητα με τ’ όνομα "Upside down" και ο δημιουργός της είναι ο Χουάν Ντιέγκο Σολάνα. Δεν είναι μόνη της, μαζί έχει τον τζογαδόρο του 21, Τζιμ Στάρτζες με τον οποίο είναι ένα κινηματογραφικό ζευγάρι που μπορεί να μη σου φαίνεται και πολύ ταιριαστό.

Ο Στάρτζες θα είναι ο Άνταμ, ένας πολύ συνηθισμένος τύπος που ζει σ’ ένα συναρπαστικό σύμπαν αλλά δεν το ‘χει καταλάβει. Είναι βουτηγμένος μέσα σε μια ρουτίνα αλλά επειδή τον διακρίνει ένα ρομαντικό πνεύμα δεν μπορεί να ξεχάσει μια κοπέλα την Εύα που είχε γνωρίσει μια φορά κι έναν καιρό σ’ έναν άλλο κόσμο κι είχαν ερωτευτεί. Τώρα μόλις την βλέπει τυχαία στην τηλεόραση θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να τη συναντήσει. Η ιστορία του Αδάμ και της Εύας σε σύγχρονη έκδοση; Ό,τι και να ναι για κάποιο λόγο μας φάινεται ενδιαφέρον...

cinemag
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Ντε Νίρο και Τζουντ Λο στο "Thor";

Μερικές φορές απλώς δεν μπορείς να αντισταθείς στις φήμες. Δεν ξέρουμε πόσοι θα ενδιαφέρονταν να διαβάσουν μια συνέντευξη του Ματίας Σβάιγκεφερ (έπαιζε στη Βαλκυρία), αλλά όταν από αυτήν βγαίνει «λαβράκι» αλλάζουν τα πράγματα. Ο Γερμανός ηθοποιός, μιλώντας στο GQ, αποκάλυψε ότι δύο μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Τζουντ Λο «έχουν ήδη δεσμευτεί στην παραγωγή του Thor»! Το ερώτημα βεβαίως είναι σε ποιους ρόλους, αφού στην έμπνευσης Κένεθ Μπράνα κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ της Μάρβελ έχουν ήδη «κλείσει» οι Κρις Χέμσγουορθ (Θορ), Τομ Χίντλστον (Λόκι) και Νάταλι Πόρτμαν (Τζέιν), αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε ντε Νίρο και Λο - τα ονόματα που αν επιβεβαιωθούν θα είναι και οι αστέρες της ταινίας- να μην αναδεικνύονται.

Σε μια προσπάθεια να τους εντάξουμε στην ιστορία, ο ντε Νίρο θα μπορούσε να προορίζεται για τον Οντιν, πατέρα του Θορ από το Άσγκαρντ, το μαγικό καταφύγιο των θεών, εφόσον ο Μπράνα μοιράσει και το χρόνο της ταινίας ανάμεσα στις δυο φύσεις του Θορ, τη θεϊκή και την ανθρώπινη.

Όσο για το δόκτορα Γουάτσον του επερχόμενου Σέρλοκ Χολμς, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε δεδομένου μάλιστα ότι πάντα οι δεύτεροι ρόλοι στα κόμικ της Μάρβελ μπορεί να σε εκπλήξουν (μην αποκλείουμε και την προοπτική δυο αναπάντεχων cameo εμφανίσεων).

Σε κάθε περίπτωση - πρωταγωνιστές ή guests- οι δυο σταρ, αν επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους μάλλον θα κάνουν την Paramount ευτυχισμένη, αφού θα τραβήξουν στις αίθουσες και το κοινό που δεν είναι μυημένο στο "σύμπαν" του Θορ. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα περισσότερα πράγματα να πούμε γι' αυτό.

Και για να σας φρεσκάρουμε λίγο την πλοκή, ο Θορ, είναι ένας εκπεσών θεός επί της γης, όπου τον έριξε ο βασιλιάς πατέρας του για να τον τιμωρήσει εξαιτίας του αλαζονικού χαρακτήρα του. Εκεί ως ταπεινός φοιτητής ιατρικής, θα ολοκληρώσει τις σπουδές του και ως γιατρός Μπλέικ, εντελώς αδαής περί της θεϊκής του φύσης, θα αλλάξει σταδιακά νοοτροπία και στάση ζωής, ακόμα κι όταν μάθει ποιος πραγματικά είναι και επιστρέψει στο μυθικό βασίλειο του Άσγκραντ για να αντιμετωπίσει ένα μοχθηρό και πανίσχυρο αντίπαλο που απειλεί να αφανίσει τη γη.

cinemag
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Την τέταρτη συνέχεια του «Mad Max» ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ

Τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας του «Mad Max» θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2010 ο Αυστραλός σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του πριν 30 χρόνια με την συγκεκριμένη ταινία.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην ίδια τοποθεσία του Αουτμπακ, όπου ο διάσημος ηθοποιός Μελ Γκίμπσον καθιερώθηκε στο κινηματογραφικό στερέωμα, ερμηνεύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του μαχητή των δρόμων.

«Βρίσκομαι στα μέσα περίπου της διαμόρφωσης του καταλόγου του επιτελείου των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ταινία και η προσπάθεια συνεχίζεται» δήλωσε ο Μίλερ σε συνέντευξη Τύπου στο Σίδνεϊ και πρόσθεσε: «Ακόμα δεν ξέρω ποιο θα είναι το τελικό καστ».

Ο Μελ Γκίμπσον δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην τέταρτη συνέχεια του Mad Max «The Funny Road», η οποία θα γυριστεί στην πόλη των ορυχείων Μπρόουκεν Χιλ της Νέας Νότιας Ουαλίας και στο Σίδνεϊ.

Για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει επιλεγεί η Σαρλίζ Θέρον και για τον ανδρικό ο Bρετανός ηθοποιός Τομ Χάρντι.

Ο Τζορτζ Μίλερ γνώρισε τεράστια επιτυχία με την ταινία των κινουμένων σχεδίων «Happy Feet», αλλά ήταν και ο ουσιαστικός δημιουργός, καθώς σε δική του ιδέα βασίστηκε η επιτυχημένη ταινία «Μπέιμπ το γουρουνάκι».

in.gr
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Re: Movies News



MORTIS REX



Ετοιμαστητε για την νεα ταινια φαντασιας η οποια θα εχει οπτικη οπως το 300.

MORTIS REX" is an Ancient Rome monster movie.

In 123 AD, a disgraced Roman war hero is sent to defend a Roman garrison stationed in remote Scotland from a spate of mysterious killings. The hero reclaims his rightful warrior status by uniting with the local Druids and vanquishing a terrifying supernatural beast.

A terrifying, fantastical action movie in the vein of BROTHERHOOD OF THE WOLF & 300.

The film will be written and directed by Hellboy co-writer Peter Briggs and go into development sometime in 2009.



Tα γυρισματα αρχιζουν την Ανοιξη με σκηνοθέτη τον Peter Briggs.

http://www.firstshowing.net/2009/10...s-to-direct-supernatural-thriller-mortis-rex/
 




Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

[IMGl]http://img2.pict.com/0b/71/cc/1875719/0/alchemistsiegelmcgehee.jpg[/IMGl]

ComingSoon.net has learned from filmmakers Scott McGehee and Dave Siegel (The Deep End, Bee Season) that they are currently working on an adaptation of The Alchemist, Paulo Coelho's bestselling adventure novel about an Andalusian shepherd boy who travels the world looking for treasures, for the Weinstein Company.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Gerard Butler Cast in Ralph Fiennes' Shakespeare Film Coriolanus

Ο Σέξπιρ «φοριέται» τελευταία στο Χόλιγουντ, αφού μετά τους Πατσίνο και Χόπκινς που πέρυσι φλέρταραν με το βασιλιά Λιρ (άδηλο το μέλλον των συγκεκριμένων σχεδίων), ακόμα ένας διάσημος πρωταγωνιστής καταπιάστηκε με σεξπιρικό έργο και μάλιστα στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Ο λόγος για τον Ρέιφ Φάινς, που άλλωστε έχει επανειλημμένως ερμηνεύσει σεξπιρικούς χαρακτήρες στο σανίδι με χαρακτηριστική άνεση στο αξάν. Ο ηθοποιός, με τελευταίο σινε-χιτ τη συμμετοχή του στο πλευρό της Κέιτ Γουίνσλετ στα «Σφραγισμένα Χείλη», ξεκινά στη Σερβία τα γυρίσματα του «Κοριολανού».

Τελευταία προσθήκη στο καστ ο Τζέραλντ Μπάτλερ, που μετά το Leonidas, όταν ακούει για ιστορικο-μυθολογική ταινία, ξεκινά εντατικό πρόγραμμα κοιλιακών μήπως και χτυπήσει το τηλέφωνο και ξανασπάσουν τα ταμεία (καλά το Centurion, το Clash of the Titans -όπου παίζει και ο Φάινς- πώς του ξέφυγε;)

Το έργο του Σέξπιρ αφηγείται την ιστορία του χαρισματικού όσο και αλαζονικού Ρωμαίου στρατηγού (Γάιους Μάρτιους), που παρακινημένος από την υπέρμετρα φιλόδοξη μητέρα του επιχειρεί να κατεβεί στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσει μια θέση στη ρωμαϊκή Σύγκλητο. Τελικά όμως, η πολιτική γίνεται η πολεμική μηχανή που εξοντώνει τον ατρόμητο πολεμιστή, αφού η ενασχόλησή του με τα κοινά σηματοδοτεί την απαρχή της πτώσης του.

Ο Φάινς θα ενσαρκώσει ο ίδιος τον αυτοκαταστροφικό ήρωα της ομώνυμης σεξπιρικής τραγωδίας, που -μεταξύ άλλων- θεωρείται κλασική πραγματεία επάνω στον τρόπο που η εξουσία σταδιακά διαφθείρει αυτούς που την ασκούν, ενώ για το ρόλο της μητέρας του, Βολούμιας, προορίζεται η Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Όσο για τον Μπάτλερ, θα κρατήσει το ρόλο του βασικού αντιπάλου του Γάιους Μάρτιους, ηγέτη των Βολσικανών, που προκαλεί τον ήρωα σε μονομαχία. Μάλλον θα ζήσουμε και πάλι ιστορικές στιγμές με ημίγυμνο Τζέραλντ να «φέρει» το αστραφτερό του κράνος ανά χείρας (σαν οδηγός βέσπας στη Μεσογείων) ώστε να μην τον μπερδέψουμε με κανέναν από τους «πρησμένους» κομπάρσους της παραγωγής.

cinemag
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Alfonso Cuaron Might Direct The Tourist with Johnny Depp!

The Tourist, the Hollywood remake of the 2005 French spy thriller Anthony Zimmer, for more than a year now. Originally Charlize Theron and Tom Cruise were attached to star, but both eventually dropped out. As of a few weeks ago, Angelina Jolie was attached to star along with Sam Worthington. However, there's been yet another change, as THR is reporting that Worthington is now off the project, being replaced by Johnny Depp. But best of all, they're saying Alfonso Cuaron (of Y Tu Mamá También) may end up directing.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Danny Boyle Confirmed for '127 Hours' Mountaineer Project Next

Variety has finally confirmed today that the next film from Danny Boyle will be 127 Hours, the story about the mountaineer Aron Ralston who had to amputate his own arm back in 2003. The title obviously pertains to how long he was stuck pinned beneath a boulder in Utah. I think the title actually ups the intensity, too, even just a little bit, because now we know this guy was sitting there hanging on to life for that long. Fellow Oscar winner Simon Beaufoy, who wrote the Slumdog Millionaire script, is in talks to write the script for 127 Hours.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Movies News

Sony Adapting the Classic Board Game Risk as a Feature Film

What the? How the hell are they going to do this? Sony Pictures has announced today that they've acquired the rights to the classic board game Risk, which was first invented in 1957 by French filmmaker Albert Lamorisse as "La Conquête du Monde" (Conquest of the World). Two years later, in 1959, Parker Brothers published the game we all came to know as Risk. Since then, nearly a dozen different variations of Risk have mapped out epic battles in the Star Wars universe, Middle Earth, Narnia, the moon, and various periods in world history. And now Sony is planning to bring the game itself, maybe the entire world, to the big screen.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.652
Μηνύματα
2.870.970
Members
37.929
Νεότερο μέλος
axil
Top