Movies News

Reaction score
6

Οι Nerds επιστρεφουν.
Ο Kyle Newman βρίσκεται σε συζητήσεις για το remake της ταινίας Revenge of the Nerds.
Το Casting δεν εχει ολοκληρωθεί ακομα αλλα λέγετε ότι κάποιοι από τους παλιους ηθοποιούς θα εμφανιστούν ξανα ως guest και σε αυτήν.
Τα γυρίσματα θα ξεκινησουν το προσεχές καλοκαίρι

Reaction score
7
Cinemusic - Ανδρεας said:

Stargate 2;
Διόλου απιθανο μιας και η MGM 10 χρονια μετα βλεπει με πολυ θετικο ματι ένα επερχόμενο sequel .
Από την άλλη οι βασικοί πρωταγωνιστές της πρωτης ταινιας φαίνονται αμφίβολοι να συμμετάσχουν και σε αυτή
Ας παιζει ο Richard και θα ειναι καλη επιλογη...

Reaction score
2
Sony Eyeing Da Vinci Code Follow-Up

With Sony Pictures' The Da Vinci Code earning a massive $224 million worldwide its first weekend, Times Online is reporting that the studio is already looking towards a possible follow-up.

According to Jeff Blake, vice chairman of Sony Pictures, the studio is hoping to bring another novel by Dan Brown, Angels and Demons, to the big screen:

Tom Hanks could return to star as the Harvard symbologist Robert Langdon, who appeared in the book and will be the hero of Brown's next novel. Mr Blake said: "We are very interested in filming Angels and Demons. We hope that the relationship with Dan Brown will be a long one. That could be the next project."

Angels and Demons was the reclusive author's third novel after he gave up his job as an English teacher. It tells the story of Langdon's brush with a shadowy secret society, the Illuminati, and his frantic quest for the world's most powerful energy source, in the company of a beautiful Italian physicist whose father, a brilliant physicist, has been murdered.

"The Da Vinci Code" was Brown's fourth book.

Reaction score
6
Bρε Χρυσόστομε τα γραφεις που τα γράφεις δεν τα κανείς και μια μικρη μετάφραση για του "δυστυχείς" που δεν γνωρίζουν την Αγγλική. :wink:

Reaction score
0
Συνονοματε Mod , με λιγα λογια η Sony κατουρηθηκε απ΄την επιτυχια του Κωδικα και θελουν να γυρισουν σε ταινια το προηγουμενο βιβλιο του Dan με τον ιδιο ηρωα .Δηλ. το Illuminati παλι μετον Langdon-Hanks
Ειπαν του τρελλου να παει να ..... 8)

Reaction score
2
Χμμμ επειδή δεν τα ξέρω τα βιβλία του Braun, Illuminati το λένε ή Angels and Demons όπως λέει στο άρθρο;

Όσο για τα αγγλικα, δεν έχω πάντα τον χρόνο να τα μεταφράζω. Θα προσπαθήσω όμως απο εδώ και πέρα να τα βάζω στα ελληνικά.

Reaction score
164
Χρυσόστομος Μ. said:
Χμμμ επειδή δεν τα ξέρω τα βιβλία του Braun, Illuminati το λένε ή Angels and Demons όπως λέει στο άρθρο;
Illuminati λέγεται. Ή στα ελληνικά "οι πεφωτισμένοι"

Reaction score
2
Χμμ πάντως στο επίσημο site του συγγραφέα το αναφέρει σαν Angels and Demons. Μήπως άλλαξαν τον τίτλο για την ελληνική έκδοση;

Reaction score
6
Andrew said:
Συνονοματε Mod , με λιγα λογια η Sony κατουρηθηκε απ΄την επιτυχια του Κωδικα και θελουν  να γυρισουν σε ταινια το προηγουμενο βιβλιο του Dan με τον ιδιο ηρωα .Δηλ. το Illuminati παλι μετον Langdon-Hanks
Ειπαν του τρελλου να παει να ..... 8)
Ε καλα δεν ειμαι και τοσο σκραπας στα Αγγλικα .
Σκαμπαζω τοσο ωστε να καταλαβαινω πανω κατω.

Αλλα σε Greek foroum καλυτερα ειναι να γραφουμε ελληνικα

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.404
Μάριος Λαζάρου said:
Απόσω ξέρω το Illuminati είναι το ίδιο με το Angels & Demons
Ναι ειναι το ιδιο σιγουρα......

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Απόσω ξέρω το Illuminati είναι το ίδιο με το Angels & Demons
Το ιδιο ειναι απλα εχει να κανει με τον εκδοτικο οικο που βγαζει το βιβλιο.

minas

Πισιά
Reaction score
4.305
Χεχε, μετά τον James Bond και τοn Jack Ryan, θα απολαμβάνουμε σε σειρά ταινιών και τον Langdon?
A, ξέχασα και τον Harry Potter, αλλά αυτός δε μετράει γιατί δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο! :mrgreen:

Reaction score
6

Το πρωτο x Files θεωρήθηκε από πολλούς αποτυχία και τελικώς η εισπρακτική του πορεία δεν φανέρωνε μια πιθανή συνεχεία
Παρολα αυτά μετα από 4 χρόνια ο δημιουργός του , Chris Carter και οι David Duchovny, και Gillian Anderson εχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στο X-Files 2.

Reaction score
6
Ως σκηνοθέτη του αδερφού του (Casey Affleck) θα συναντήσουμε τον Ben Affleck στην ταινια Gone Baby στην οποια υπογραφει και το σεναριο.
Το cast συμπληρωνουν οι Μorgan Freeman Michelle Monaghan και Ed Harris.
O Freeman θα υποδυθεί τον αρχηγό σε ένα αστυνομικό τμήμα που ερευνά μια υπόθεση εξαφάνισης, όπου βρίσκονται μπλεγμένοι και οι δύο ιδιωτικοί ντετέκτιβ πρωταγωνιστές του φιλμ.

Reaction score
6
Άλλη μια τηλεοπτική σειρα ξεθάβεται με σκοπο την δημιουργίας της ως ταινια πλεον.
Ο λογος αυτή την φορα για το Kung Fu.
Τον θυμαστε τον μοναχικο Shaolin που εφυγε από την κίνα για την άγρια δυση;
Η Warner Bros και η Legendary Pictures συμφώνησαν να μεταφέρουν την πασίγνωστη 70's σειρά στην μεγάλη οθόνη.

Reaction score
7
Χμμ.Είμαι περίεργος για τον ποιόν θα βάλουν στην θέση του Ντέιβιντ Κάρανταιν...Αν υποψιαστώ ότι θα είναι ο Jet Li... :shock: :shock:

minas

Πισιά
Reaction score
4.305
Μάριος Λαζάρου said:
Χμμ.Είμαι περίεργος για τον ποιόν θα βάλουν στην θέση του Ντέιβιντ Κάρανταιν...Αν υποψιαστώ ότι θα είναι ο Jet Li... :shock: :shock:
Patience, Grasshopper... :wink:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale