Movies News

Reaction score
6
Danny Elfman out

Τσατισμένος δείχνει ο Danny Elfman καθως δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστει με τον Sam Raimi εκτός και αν τον υποχρεώσουν.
Elfman:
"Δεν υπάρχει ποσό χρημάτων που θα με πείσει να γράψω τη μουσική για το Spiderman 3".
Κρίμα .
Είναι απώλεια για την ταινια η μη συμμετοχή του.

Reaction score
6
Antonio Banderas - Walk Of Fame

Το δικό του αστέρι στο Walk Of Fame εχει πλεον ο Antonio Banderas.
Μετά από 16 χρονια στο Hollywood και έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές ταινιες, αξιώνετε βλέποντας το όνομα του μαζί με άλλων διασήμων.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν η σύζυγος του Melanie Griffith με τις δυο τους κόρες.
Ο Banderas παρέλαβε το αστέρι του και δήλωσε "πως είναι μεγάλη μου τιμή όλο αυτό, αν αναλογιστεί κανείς πως έφτασα σ' αυτή τη χώρα πριν από 16 χρόνια, χωρίς να έχω δραχμή στην τσέπη μου".

Reaction score
41
Re: Antonio Banderas - Walk Of Fame

Για να κάνω και λίγη πλάκα φιλαράκι.........

Ο Banderas παρέλαβε το αστέρι του και δήλωσε "πως  είναι μεγάλη μου τιμή όλο αυτό, αν αναλογιστεί κανείς πως έφτασα σ' αυτή τη χώρα πριν από 16 χρόνια, χωρίς να έχω δραχμή στην τσέπη μου".
Από ποιά περιοχή της Ελλάδας έφυγε για να πάει στην Αμερική????? :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(μη βαράς φίλε....Πλάκα κάνω!!! :mrgreen: :mrgreen: )

Reaction score
6
:D Και που θελεις να ξερω τι νομισμα εχει στην πατριδα του και μαλιστα της ιδιας ευτελης αξιας που ειχε η δραχμη μας.
Με περασες για νομισματολογο; (αν υπαρχει κατι τετοιο) :)
Εεελααα
Σχολαστικε :lol:

Reaction score
7
Ήμαρτον.Μα καλά τι πάθανε όλοι με τον Daniel Craig???Απότι κατάφερω να βγάλω απο τα μικρά γράμματα της αφίσας θα παίζει στο Μόναχο.Ρε παιδιά επειδή εγώ τον είχα δει μόνο στο Tomb Raider εσείς που τον έχετε δει και αλλού είναι καλός?

Reaction score
6
Μαριε και γω μονο εκει τον εχω δει.
Το θεμα βεβαια δεν ειναι αν ειναι καλος η κακος ηθοποιος.
Απλως η επιλογη ως 007 τσατισε πολλους φιλους των ταινιων του ειδους

Reaction score
6

"Δεν έχω τίποτα να χάσω! Είμαι 56 χρονών, έχω κάνει 170 ταινίες και δε μου έχει μείνει τίποτε άλλο να αποδείξω. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να επιμένω σαν ανόήτος!". Με αυτή τη δήλωση, ο Gerard Depardieu ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς πως λίαν συντόμως έχει σκοπό να αποσυρθεί από την ενεργό κινηματογραφική δράση...

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας "Michou D' Auber", ο γάλλος ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα "Le Parisien" και αποκάλυψε την πρόθεση του να τερματίσει την κινηματογραφική του καριέρα. "Είμαι πλέον στη διαδικασία να σταματήσω να γυρίζω ταινίες. Αυτή θα είναι μία από τις τελευταίες μου δουλειές και ειλικρινά μου αρέσει που θα αποχωρήσω με στυλ, αφού έχω την τύχη να συνεργάζομαι με το σκηνοθέτη Thomas Gilou που είναι δημιουργός πολλών επιτυχιών. Είναι υπέροχο που θα τελειώσω την κινηματογραφική μου καριέρα με αυτό τον τρόπο!", είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος ηθοποιός.

Reaction score
6
Ο Ed Harris θα υποδυθεί τον καταραμμένο συνθέτη στο επερχόμενο Copying Beethoven της Agnieszka Holland (The Secret Garden). Η ταινία θα πραγματεύεται τα τελευταία, δύσκολα χρόνια του κορυφαίου μουσικού, όπου πάλευε με την κώφωση και την παράνοια... Η ταινία ναμένεται μεσα στο 2006.

Reaction score
6
O Michael Mann ετοιμάζεται να γυρίσει και τρίτη ταινία με τον πρόσφατα βραβευμένο με το αγαλματίδιο της Αμέρικάνικης Ακαδημίας Jaime Foxx. Το επερχόμενο (μέσα το 2007 θα είναι στις αίθουσες) project, θα ονομάζεται Damage Control και θα πραγματεύεται τα προβλήματα ενός νεαρού δικηγόρου που εργάζεται στο χώρο του αθλητισμού.

Reaction score
6
Εμεις ακομα δεν χουμε δει το δυο και αυτοί ετοιμάζονται για το τρια.
Ο λογος για το Saw που μετα απο την μεγάλη επιτυχία που εκανε οπου και αν παίχτηκε ετοιμάζετε και τριτη συνέχεια.
Βεβαια αυτο θα αργήσει λίγο... :wink:

Reaction score
6
The Fountain

Μέσα στο 2003 ήταν όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η παραγωγή της καινούριας ταινίας του Darren Aronofsky (π, Requiem for a Dream) με τίτλο «The Fountain». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντήσαμε τα ονόματα των Brad Pitt, Cate Blanchett και Ellen Burstyn, ενώ στην υπόθεση της ταινίας θα παρακολουθούσαμε την ιστορία ενός ανθρώπου που ταξιδεύει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σε μια αναζήτηση της αλήθειας γύρω από τη ζωή, την αγάπη και την αθανασία.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι η εταιρία παραγωγής να αποφασίσει να χρηματοδοτήσει τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Aronofsky πέρασε αρκετός καιρός... Ετσι, όλο το project κόλλησε και οι Brad Pitt και Cate Blanchett αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και αποχώρησαν από την παραγωγή.

Ετσι, τη θέση του Pitt πήρε ο Hugh Jackman, στο καστ παρέμεινε η Ellen Burstyn, ενώ τη θέση της Blanchett πήρε η Rachel Weisz.
Οσον αφορά την κυκλοφορία της ταινίας, η οποία έχει προϋπολογισμό 35 εκατομμυρίων δολαρίων, παραμένει ακόμα άγνωστη (πάντως θα είναι κάπου μέσα στο 2006)

Πηγη pathfinder

Trailer εδω
http://www.apple.com/trailers/wb/thefountain/small.html

Reaction score
6
Miami Vice

28 Ιουλιου του 2006 είναι η ημερομηνία που εχει δωσει η Universal για την πρεμιέρα στην μεγαλη οθονη της γνωστής από παλια σειρας Miami Vice.
Στους πρωταγωνιστικούς ρολους θα δουμε τους Jamie Foxx και Colin Farell , ενώ την σκηνοθεσία θα εχει ο Michael Man.

Reaction score
6
Bond Girl

Αν δεν είσαι ωραίος, οι γυναίκες σε φτύνουν, και γενικά η μεγαλύτερη σου επιτυχία σου στο γυναικείο φύλο ήταν η Βασιλειαδου στα νιάτα της τοτε γίνε Bond.
James Bond.
Ούτε στα ονειρα του ο Γκρεκ , καθως φημολογείται πως το νεο Bond Girl θα είναι η εικονιζόμενη.

Το όνομα της Billie Piper και δηλωνει μοντέλο-ηθοποιός και τραγουδίστρια.
Από φωνή φωνάρα και από….

Reaction score
6
Και ενα νεο από το μέτωπο των remake.

Το RoboCop αλλά και το Predator υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναδούμε.
Για το Predator ακούγεται το ονομα του παλαιστή John Cena

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.499
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$