Mr President strikes again!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Mr President strikes again!!

Εγώ σαν ποιόν γράφω ρε παιδιά? Να το κοιτάξω τώρα που είναι νωρίς!

Επίσης το "Διαχειριστής Τηλεοράσεις" τι σημαίνει? Mάλλον έμεινα πολύ καιρό Αγγλία και...πώς το λένε...my Greek is a bit rusty... :mrgreen:

Kαι τελικά εκείνο το περιστέρι που με κουτσούλισε πριν κάτι μήνες ήταν το Άγιο Πνεύμα? Χωρίς παρεξήγηση βρε Άγιό μου Πνεύμα, και ευχαριστώ για την επιφοίτηση δηλαδής, αλλά ένα πιο...sic τρόπο δε μπορούσες να βρεις?!

Εγώ πάντως ψηφίζω τον President for...President!

Reaction score
14

εμένα ο Τσουρεκάς μου έχει κάνει επικουρική ασφάλση εσένα?

Reaction score
14
Σκοπός αυτού, η προστασία των παρ΄αυτώ ησφαλισμένων κατά των κινδύνων, ασθενείας, αναπηρίας, ατυχήματος, γήρατος κλπ...

Είσαι εκτεθιμένος ενευ ΙΚΑ και φυσικά ακάλυπτος από πάσα κατάρα, βουντού και αρνητική σκέψη!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Την πάτησα.
Με τόσες κατάρες από τον προεδράρα, θα μου καεί το DVD. :cool_11:

Reaction score
14
και το transport και μετά θα πηγαίνεις με τα πόδια στην δουλειά!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
:king: :crazy_10:

- Πάντως, έστω και στην Ηχοέκφραση, εσύ βρήκες μια δουλίτσα να κάνεις...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Eπειδη ΠΡΟΕΔΡΕ(απορω γιατι σε φωναζουν ετσι) ειμαι σιγουρος οτι παρακολουθεις γελωντας το τι γραφεται αυτη την στιγμη σε αυτο το φορουμ ενα πραγμα θα σου πω........Απλα ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελεις να το παιξεις μαγκακι στους δικου σου και με φτηνεια και χαμερπεια διαβαλλεις,προσβαλλεις και μειωνεις ανθρωπους που μπορει να ειναι καλλιτεροι απο σενα.............Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιες φορες μπαινεις σε αυτο το φορουμ και απαντας και εκθετεις αποψεις αφου τοσο πολυ απεχθανεσαι και υποτιμας!!!!!!!!!
Μπραβο σου......για αλλη μια φορα εκανες αυτους που....τοσο υποτιμας να γελανε με την παρτη σου.Αν τελικα αυτο ηθελες δεν μπορω να πω το πετυχες και επαξια σου εχει παραδοθει ο τιτλος του......ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιες φορες μπαινεις σε αυτο το φορουμ και απαντας και εκθετεις αποψεις αφου τοσο πολυ απεχθανεσαι και υποτιμας!!!!!!!!!
Απλό είναι. Προσπαθεί να μαζέψει κανένα γίδι στην στάνη. :cool_4:
Κατά τα άλλα, ότι και να πεις, (που λίγο είναι), δεν ιδρώνει το αυτί του. Είναι καρα-χαϊεντάδικο, που να ξέρεις εσύ τώρα απ' αυτά...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν μπορείς.
Πρέπει να έχεις την έγκριση του προέδρου και από ότι βλέπεις δεν σε αναφέρει καν. Αν σου πέσει το τζόκερ ή χωρίσεις αυτή που έχεις για να παντρευτείς καμιά πλούσια, κάτι γίνεται. :happy_9:

Reaction score
7
Δηλαδή εμένα που με αναφέρει θα μου κάνουν και συμβόλαιο???

Ερώτηση...Εγώ που ακούω καμμιά φορά κασσέτες είμαι του αναλογικού?

...ίσως γιατί το πολύ το ΑΚΑ-άκα... κάνει το "παιδί"....
Μάστορα πάλι κέντησες:crazy_3: :cool_4:

Reaction score
5
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πρόεδρο, για τα 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας που μου χάρισε, βάζοντας το όνομά μου στο
- διεθνώς αναγνωρισμένο (μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Χαϊεντάδων),
- παγκοσμίου φήμης (μέχρι ντοκιμανταίρ-κωμωδία γυρίστηκε για την πάρτη του) και
- απύθμενου κάλους (το resizing στο browser είναι τόοοοοοσο 1995)
διαδικτυακό τόπο του εν λόγω club.

Πάντα τέτοια βρε!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εμένα που δεν με έχει λέτε να με απέλυσε ο Τσουρεκάς και να μην το ξέρω ακόμα;;;;

Θέλω αποζημίωση γιατί θα του φέρω την επιθεώρηση εργασίας!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άστα αυτά κύριε Γενικέ, έμαθα ότι σου καλύπτει τα έξοδα της σχολής χορού. :happy_9:

Reaction score
298
Διαμαρτύρομαι! Κανείς δεν γράφει με το ύφος μου, διότι κανείς δεν είναι ικανός να γράφει με το ύφος μου. Παρακαλώ να μεταφερθεί στο σκαλουμπακισμένο η απαρέσκειά μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μεσα σε αυτα τα 7 χρονια που ασχολουμαι με φορα γνωρισα την κακια και την ηλιθιοτητα των ανθρωπων απο ολες τις πλευρες.
Προσπαθησα, πραγματικα προσπαθησα, να φαινομαι αυτο που ειμαι γιατι οπως πολυ καλα γνωριζετε δεν φτανει μονο να εισαι πρεπει και να φαινεσαι.
Και παντα εμφανιζοντουσαν κατι τυποι οι οποιοι αμφισβητουσαν τις προθεσεις μου.
Και τι δεν εχω ακουσει...
Ο χρονος εχει χοντρυνει το πετσι μου πια.

Αυτο που με στεναχωρει ειναι πως ξεχναμε ευκολα.
Ξεχασαμε ευκολα πολλα πραγματα στα οποια δεν υπαρχει λογος να αναφερθω επι του παροντος.
Θα ηθελα ομως να αναφερθω σε κατι αλλο, κατι μελλοντικο.
Την ημερα που θα αποχωρησω απο τον χωρο εργασιας μου, δεν εχω σκοπο να δουλευω για πολυ ακομα, ποσοι θα το βουλωσουν και ποσοι θα εχουν ξεχασει οσα εχουν ειπωθει?
Η μεγαλη μου διαφορα με αυτους ειναι οτι αν και εγω μπορει να ανηκω στην φατρια των "ευνοημενων"(ειτε απο πατερα ειτε απο προικα ) εγω εστρωσα τον κωλο μου κατω και ΔΟΥΛΕΨΑ.Και αυτο ειναι που δεν μπορουν να χωνεψουν.
Αντε ρε Χρηστο, αντε ρε κοιμησου το βραδυ.
Με καθαρο μυαλο ρε σε φιλε.
Καθαριο, πως δεν εβλαψες και δεν συκοφαντησες κανενα.
Και την ημερα που θα σταματησω(και ξαναλεω μπορει να ειναι και κοντα, αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα και κανενος αλλου) θα βγεις και θα φας το καπελο σου?Το AVSite θα συνεχιζει ακαθεκτο και εσυ τι θα κανεις?
Θα ομολογησεις τις συκοφαντιες?
Η θα το βουλωσεις κι εσυ σαν κατι αλλους που ξερω?
Εεεε μαγκα?

Πω πω, τι πηγα να παθω.
Ξεχασα!
Στην Ελλαδα ζουμε ρε γμτ
Για ολα καποιος πρεπει να φταιει παντα.
Τον κακο μας τον εαυτο τον ειδαμε ποτε?
Ελα, ελατε, παμε ρε σεις.
Λιγη προσπαθεια μονο...
Ο καθρεφτης δεν ειναι παρα λιγα μετρα μακρια.
Μπορειτε να περασετε το τεστ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525