Mr President strikes again!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μεσα σε αυτα τα 7 χρονια που ασχολουμαι με φορα γνωρισα την κακια και την ηλιθιοτητα των ανθρωπων απο ολες τις πλευρες.
Εγώ για να είμαι ειλικρινής κακία δεν γνώρισα.
Ηλιθιότητα όμως... καράβια. :happy_9:

Η συγκεκριμένη περιπτωσάρα είναι όμως μια κατηγορία από μόνος του. Την λένε "Περιορισμένης Ευθύνης".

Θα 'θελα να ήξερα, τα 35 μέλη του ΑΚΑ (τόσοι έμειναν με νύχια και με δόντια), 28 αν βγάλεις τους επαγγελματίες του χώρου... δεν βλέπουν τι γίνεται? Έχει διώξει όποιον προσπάθησε ποτέ να συνεννοηθεί μαζί του. Μια απλή ματιά στο top 10 των users που γράφουν περισσότερο στο AKA, πείθει και τον πιο άπιστο. Τρία user name του προέδρου και μια στρατιά από αποχωρήσαντες, δηλαδή εκδιωχθέντες...

Το άτομο δεν αξίζει την προσοχή μας ή τον χρόνο που σπαταλάμε και αυτό είναι το τελευταίο θέμα που αφορά στα καμώματά του. Επειδή έθιξε θέματα που ενδιαφέρουν όλο το site αλλά και ένα σκασμό μέλη μας, είχα υποχρέωση να σας τα δείξω. Επειδή δε η συμπεριφορά αυτή είναι κατά των κανονισμών του site και επειδή επιπλέον, έχει προβεί σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς, προτείνω την δια παντός αποπομπή του από το AVSite. Αν δεν έχει αντίρρηση ο Γενικός Διαχειριστής θα προχωρήσω στο ban. Όσοι θέλουν να μαθαίνουν νέα του τρελού του χωριού, ξέρουν που θα τον βρούνε, μας έχει πρήξει τα συκώτια με δαύτο... :happy_4:

Reaction score
164
Ούτε και εγώ συμφωνώ στην αποπομπή. Υπάρχουν χειρότεροι, ο πρόεδρας μας χάλασε;
Επειδή δεν ξέρω, θα μου πείτε γιατί (αυτο)αποκαλείται πρόεδρος; Το Τ-ΑΚΑ είναι σύλλογος ή κάτι τέτοιο; Τον έχει ψηφίσει κάποιος σε εκλογές;

Και μία ερώτηση στον Νίκο-Τσαρουχα: Παλιότερα, σε αντίστοιχα προβλήματα που υπήρχαν, η απάντηση ήταν "μην ασχολείσαι, μην δίνεις σημασία, και κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα σταματήσει". Γιατί δεν εφαρμόζεται και εδώ το ίδιο; Άφησέ τον, και θα βαρεθεί. Και να μην βαρεθεί, εκεί τον διαβάζουν 20 άτομα, εδώ χίλια. Μην του δίνουμε βήμα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σωστή η άποψή σου unfo. Επιμένω διότι είναι δοκιμασμένος εδώ και σχεδόν 6 -7 χρόνια και δεν το βάζει κάτω.

Μιλάμε για εγγύηση... wall_1

Reaction score
164
Σωστή η άποψή σου unfo. Επιμένω διότι είναι δοκιμασμένος εδώ και σχεδόν 6 -7 χρόνια και δεν το βάζει κάτω.

Μιλάμε για εγγύηση... wall_1
Νίκο, εκ πείρας, μην τα βάζεις με τον πρόεδρο. ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.

Μήπως πρέπει και τον σΚαφάτο να τον αποκαλούμε κυρ-πρόεδρο;:happy_8:

Reaction score
164
Όπως θα έλεγε και ο Κόγιας, "γνώρισα τους Hi-Endάδες και μίσησα το Hi-End"
Από το τ-ΑΚΑ γνωρίζω προσωπικά έναν και μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για τους υπόλοιπους. Δέκα άτομα είναι, ισχύει το "δείξε μου τον φίλο σου..." ή το "όμοιος τον όμοιον αγαπά, και η κοπριά τα λάχανα":happy_8:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Mr President strikes again!!

Γιατί μας είπε υπαλλήλους του Τσουρεκά.

- Πως σου φαίνεται?
- Δεν ξέρω τι θα έχει να πει ο Τσουρεκάς βέβαια για το θέμα (όταν πάω να ζητήσω τα δεδουλευμένα)... :happy_4:
Τελικά ορισμένοι γίνονται "δικτατορίσκοι" κρυμμένοι πίσω από πληκτρολόγια και "συλλόγους". Όταν κάποια μέρα ξυπνήσουν θα διαπιστώσουν ότι είναι απλά UFO.

Πολλές φορές στο παρελθόν με έχουν πικράνει πράγματα που έγραψε ο Χρήστος αλλά δεν απαντούσα. Περισσότερο κινούμενος συναισθηματικά παρά με την λογική έδινα τόπο στην οργή και δεν απαντούσα στα γραφόμενα του. Σήμερα όμως το ποτήρι ξεχείλισε.

Έμαθα λοιπόν σήμερα ότι είμαι υπάλληλος του Τσουρεκά. Αυτό δεν είναι και τόσο πρωτότυπο μιας που πριν λίγους μήνες ένα άλλο UFO με σκούφο με είχε αναφέρει (μαζί με άλλους), ως υπάλληλο του Καφάτου.

Συμπέρασμα: Ενός UFO μύρια έπονται.

Παρόλα αυτά είμαι κατά του οποιουδήποτε ban. Τέτοια άτομα πρέπει να γράφουν ελεύθερα ώστε να αυτογελοιοποιούνται. Αυτή είναι η μοίρα που τους αξίζει...

Reaction score
4.755
Ο πρόεδρος πρέπει να είναι ο μόνος στην Ελλάδα που μπορεί και ακούει από ότι κατάλαβα. Όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Για να μάθουν να ακούν πρέπει να πουλήσουν το σπίτι τους για να αγοράσουν ένα "τυπικό" aca-system γιατί μόνο έτσι ξαφνικά το αυτί σου γίνετε βιονικό και τα πιάνεις όλα και τότε δικαιούσαι να εκφέρεις γνώμη (μόνο βέβαια αν συμβαδίζει με του προέδρου).

Reaction score
0
Απάντηση: Mr President strikes again!!

Προσπάθησα να κάνω registration στο aca, να ρωτήσω κάποια πράγματα.
Ακόμα περιμένω mail για να μπορώ να γράψω.
Πρέπει να περάσω από έλεγχο ή έτσι γενικά αργεί το mail εγγραφής?
Λέτε να φταίει ότι για όνομα έδωσα 802D? Δεν είναι δλδ. hiend τα ηχεία μου?
ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ :pc: :pc: :pc:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ο πρόεδρος πρέπει να είναι ο μόνος στην Ελλάδα που μπορεί και ακούει από ότι κατάλαβα. Όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Για να μάθουν να ακούν πρέπει να πουλήσουν το σπίτι τους για να αγοράσουν ένα "τυπικό" aca-system γιατί μόνο έτσι ξαφνικά το αυτί σου γίνετε βιονικό και τα πιάνεις όλα και τότε δικαιούσαι να εκφέρεις γνώμη (μόνο βέβαια αν συμβαδίζει με του προέδρου).
OK !
Δεν τοξερα οτι για ν ακουω μουσικη πρεπει να παρω εγκριση!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Mr President strikes again!!

Δεν με ενδιαφέρει πόσα ξοδεύει ο καθένας για το σύστημά του. Δικά του είναι τα χρήματα και τα ξοδεύει όπως θέλει. Άλλοι τα τρώνε στις τάνεςπου, άλλοι στα χαρτιά, άλλοι στα ναρκωτικά και άλλοι σε μηχανήματα. Με γειά τους και χαρά τους.

Ούτε με πολυενδιαφέρει το πόσο καλό σύστημα έχει κάποιος. Με ενδιαφέρει το τι λέει...

Ο "Presidente" όπως αυτοαποκαλείται έχει ένα πολύ καλό σύστημα (τουλάχιστον ως προς το αναλογικό του κομμάτι), με ένα πάρα πολύ καλό χώρο (από τους καλύτερους που έχω δει).

Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πετάει ώρες-ώρες. Κάτι τέτοιοι τύποι με τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές κατάντησαν την έκφραση χαϊεντάς συνώνυμο της βρισιάς...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
πρεζιντεντ?χαχαχαχα
σε τι?
στο φορουμ με τα λιγοτερα ενεργα μελη?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.016
Members