Mr President strikes again!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Aνδρέα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κόγιας έκανε αυτοκριτική κατάλαβε το λάθος του και αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη. Δεν παρακολουθούμε Ελληνική ταινία.
Βαγγελη, απο τη στιγμη που ο λογος μου δεν σου ειναι αρκετος δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο για να σε πεισω.
Ελληνικη ταινια λοιπον...

Reaction score
1
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τώρα το είδα... και ακόμα γελάω!!!!
(Αχ βρε "Πρόεδρε(;)" να 'σαι καλά, το χρειαζόμουν!)

Πάντως ή το Hi-end ξεφτυλίστικε (από μεριάς αξίας εννοώ, μην παρεξηγηθούμε κιόλας...) ή η Sony έχει βγάλει micro συστήματα το οποία από γνωστούς "κύκλους" (aka ACA) χαρακτηρίζονται ως Hi-End!

Γιατί απλά μου είναι αδύνατο να χαρακτηρίζομαι Hi-endας όντας κάτοχος (προς το παρόν βέβαια...) απλά ενός "υπέροχου" συστήματος που ακόυει στο όνομα... SONY CMT-NEZ50 !!!

Επίσης, τελικά φαίνεται ότι και στο AVsite "ξυπνήσαν εποχές αλήστου μνήμης" όταν "ψηφίζαν και τα δέντρα..." :lol:

Διαφορετικά μου είναι ακόμα δύσκολο να κατανοήσω πως απάντησα σε ένα θέμα που δεν έχω καν συμμετάσχει, και από ό,τι έκπληκτος μαθαίνω ψήφισα κιόλας...!!!

Εκτός κι αν ο...δάκτυλος της "Καφατοπαρέας & ΣΙΑ" καθώς και διάφοροι άλλοι λοιποί απατεωνίσκοι που θέλουν να προβάλουν αυτό το ανοσιούργημα που λέγεται AVSite έναντι άλλων αξιόλογων fora, καθαρά για λόγους θεαματικότητας και συμμετοχής ψήφισαν πριν από εμάς για εμάς.... :lol: (αυτό θα είναι, είμαι σίγουρος! ;-) )

Ντροπή σας κύριοι!!! Αίσχος!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ο "hi-endας φάντασμα" (aka Stelexos)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πως κάνεις έτσι ρε φίλε?
Δεν φτάνει που σε έκανε διάσημο, ζητάς και τα ρέστα. Φτού σου... :happy_9:

Reaction score
3.576
Κε προϊστάμενε, πότε θα πέσει κανα φράγκο? Τόσες ταινίες βγάλαμε... :happy_9:

"Φύγε από 'δω μωρή πυραμίδα του Χέωπος". Ορέστης Μακρής Γεωργια Βασιλειάδου στο "Η κυρά μας η μαμή"

και ακόμα ένα απο την ίδια ταινία :

-"Καλά γεννητούρια κύριε πρόεδρε και όταν γεννήσετε κρατείστε μου ένα με βούλες"- :happy_4:

Reaction score
1
Πως κάνεις έτσι ρε φίλε?
Δεν φτάνει που σε έκανε διάσημο, ζητάς και τα ρέστα. Φτού σου... :happy_9:
Έχεις δίκιο ρε Νικόλα...
Αλλά τώρα πρέπει να τραγουδάω και εγώ σαν το Λουκυ-Λουκ...
"Είμαι ένας φτωχός και μόνος hi-endας..." :idea: :p

Reaction score
3.576
Έχεις δίκιο ρε Νικόλα...
Αλλά τώρα πρέπει να τραγουδάω και εγώ σαν το Λουκυ-Λουκ...
"Είμαι ένας φτωχός και μόνος hi-endας..." :idea: :p

Aφού έχεις Sony είσαι χαϊεντάς , πάει και τελείωσε .
Αργότερα που θα πάρεις και Bluesky θα γίνεις και ψαγμένος χαϊεντάς.

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Ο Κόγιας είναι κουφός. Τέλος.

Τώρα που το λύσαμε κι αυτό, παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας. "happy_1"

Να προσέχεις εσύ. Είναι μπερμπάντηδες οι αναλογικάριοι, ειδικά οι πρόεδροι... :happy_9:
αλλη ορεξη δεν ειχαμε....:crazy_3:

Reaction score
1
Aφού έχεις Sony είσαι χαϊεντάς , πάει και τελείωσε .
Αργότερα που θα πάρεις και Bluesky θα γίνεις και ψαγμένος χαϊεντάς.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Σωστόοοοος!
(Α, ρε καταραμένο bluesky που θα μου πας... λεπτό-λεπτό θα τα μαζέψω τα λεφτά για να σε αγοράσωωωω... Αχ! όνειρα....!!!! ;-) )

Reaction score
1
αλλη ορεξη δεν ειχαμε....:crazy_3:
Εσύ μικρούλι κοίτα να προσέχεις, γιατί βλέπω να γινόμαστε μάρτυρες του πρώτου oriental "προέδρου" που θα λικνίζεται στους ρυθμούς του τσιφτετελιού επάνω στα πανάκριβα πλατώ του.... wall_1

όπα λεμε!!!! :p

Reaction score
3.576
Αγοράκι, τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα...μούσμουλα !!!
Χρ. Εξαρχάκος

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Εσύ μικρούλι κοίτα να προσέχεις, γιατί βλέπω να γινόμαστε μάρτυρες του πρώτου oriental "προέδρου" που θα λικνίζεται στους ρυθμούς του τσιφτετελιού επάνω στα πανάκριβα πλατώ του.... wall_1

όπα λεμε!!!! :p

:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
3.576
-Πες μου έτσι αντρίκεια; Εσύ θα άντεχες να βλέπεις τη γυναίκα σου πάνω στο τραπέζι να χορεύει τσιφτετέλι;
-Εγώ θα άντεχα. Το τραπέζι δεν θα άντεχε γιατί και η κυρία Παναγιώτα είναι 120 κιλά!(Αυλωνίτης)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ κορίτσια σας προτείνω να τον προσέχετε πάντως γιατί είναι ροζ και κυκλοφορεί ανάμεσά μας... :happy_9:

Attachments

• 176,3 KB Προβολές: 141

Reaction score
164
Α, δεν το ήξερα, δεν με έχουν μπανάρει (ακόμη).
Και οι μπαναρισμένοι κάνουν login αλλά δεν μπορούν να γράψουν;

Πάντως αν όντως έχει δοθεί ως αιτία για το ban αυτό που έγραφε στο aca ο Σκαλούμπακας, είμαστε λίγο φάουλ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι μπαναρισμένοι, ναι, μπορούν να κάνουν login.

Η αιτία του ban είναι αυτή που είπαμε, δες μερικά μηνύματα πιο πάνω τους λόγους που παρέθεσα καθώς και την απάντηση του Γενικού.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτό που έγραψε αυτός, είναι ένα προσωπικό μήνυμα το οποίο ναι, έχει αλλάξει. Έγινε: "λόγω χαμηλού IQ". ΙQ radikiou είναι ο τίτλος του thread που γράφει όλα αυτά...

- Τι πρέπει να γίνει να καταγράψουμε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς ένθεν και ένθεν και να τους ζυγίσουμε? Θα γράψω βιβλίο...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas