Mr President strikes again!!

Reaction score
164
Εαν είναι προσωπικό, ζητώ συγγνώμη για την δημοσίευση και σε παρακαλώ να σβήσεις τα σχετικά μου μηνύματα.

GTX

Reaction score
39
Εγώ ρε παιδιά πιστεύω οτι δεν υπάρχει λόγος να ξανασχολούμαστε με τον Κύριο αυτό και το προσωπικό του Blog, υπάρχει λόγος??? :pc:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σε αυτό έχεις πολύ δίκιο.
Εδώ τα ίδια τα μέλη της σελίδας του δεν ασχολούνται μαζί του. Ποιός να τον αντέξει. Το πολύ ένας δύο όμοιοί του...

Αρκετά λοιπόν.

Reaction score
14
Εγώ ρε παιδιά πιστεύω οτι δεν υπάρχει λόγος να ξανασχολούμαστε με τον Κύριο αυτό και το προσωπικό του Blog, υπάρχει λόγος??? :pc:
.... με λίγα λογια εγραψες Γιώργο!!!!

Reaction score
14
Aνδρέα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κόγιας έκανε αυτοκριτική κατάλαβε το λάθος του και αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη. Δεν παρακολουθούμε Ελληνική ταινία.

Η ζωή συχνά μας δείχνει ότι έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία από εμάς.

Μια απλή διαπίστωση.

Reaction score
3
Bαγγέλη,ο Κ.Κόγιας, έχει το ταλέντο να γράφει ιδιόμορφα.
Αυτό του το χάρισμα,δυστυχώς τις περισσότερες φορές το χρησιμοποιεί με λάθος τρόπο και προσβάλει κάποιους άλλους ανθρώπους.
Μετά απο τόσο καιρό,κατάλαβα οτι δεν το κάνει απο κακία,αλλά προσπαθεί με το δικό του σκεπτικό να μας βάλει στον "σωστό δρόμο", τον δρόμο της λογικής τον μόνο που παραδέχεται η επιστήμη, χρησιμοποιόντας ακόμη και εκφράσεις λίγο τραβηγμένες, οι οποίες όπως έχω γράψει στο παρελθόν, προσωπικά έχω στενοχωρηθεί.
Ελα όμως τώρα,πώς αυτός ο άνθρωπος θα αλλάξει μυαλά τώρα στα 96 ?...:crazy_1:

Κάποτε οι επιστήμονες με το μυαλό και τα μέσα που είχαν τότε,υποστήριζαν οτι η γή είναι επίπεδη και ακίνητη.
Οποιος είχε αντίθετη γνώμη,αλλοίμονό του,ώσπου κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν.

Τι θέλω να πω με αυτό.Καλό είναι να έχουμε τις απόψεις μας αλλά να μην είμαστε δογματικοί και άκαμπτοι,γιατί οι κανόνες είναι για να καταρρίπτονται.:happy_9:

Ομως για άλλο λόγο ανοίχθηκε αυτό το θέμα και αλλού πήγε.:cool_3:
Αχ ρε πρόεδρε πως μας μπέρδεψες έτσι...:happy_6: :mad_3:

Reaction score
3.579
Σωστός δρόμος χωρίς καλώδια, δεν σε οδηγεί πουθενά.

Reaction score
7
ΕΝΣΤΑΣΗ!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!ΑΛΗΤΕΙΑ!!!

Με ποιό δικαίωμα είναι γραμμένος με ρόζ ο πρόεδρος??? Είναι γνωστό ότι το ρόζ είναι Registered Trademark δικό μου,το οποίο έχω παραχωρήσει έναντι αδράς αμοιβής στον Ντρημόγιαννο...Παρακαλώ την διοικηση να αλλάξει πάραυτα το χρώμα των μπαν(ι)αρισμένων μελών από ρόζ σε εκρού του νεκρού και να κατοχυρωθεί το ροζ ως χρώμα εμφάνισης εμού και του Pyrexένιου Συντονιστή...

Reaction score
14
ΕΝΣΤΑΣΗ!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!ΑΛΗΤΕΙΑ!!!

Με ποιό δικαίωμα είναι γραμμένος με ρόζ ο πρόεδρος??? Είναι γνωστό ότι το ρόζ είναι Registered Trademark δικό μου,το οποίο έχω παραχωρήσει έναντι αδράς αμοιβής στον Ντρημόγιαννο...Παρακαλώ την διοικηση να αλλάξει πάραυτα το χρώμα των μπαν(ι)αρισμένων μελών από ρόζ σε εκρού του νεκρού και να κατοχυρωθεί το ροζ ως χρώμα εμφάνισης εμού και του Pyrexένιου Συντονιστή...

ετσι σωστά τι αισχος είναι αυτό... σεβασμός στο Ρόζ χρώμα!! Αντε μην σαν ροζέψω όλους σας!!! Και εχω ακόμα 20 σώβρακα που δεν εχουν φορεθεί απο μοντελάκια μανεκέν!!

Reaction score
3
Απάντηση: Mr President strikes again!!

Μια και "χάνω επεισόδια" το ΣΚ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με αναφέρει εμένα και μάλιστα στους ως "παγκοσμίου φήμης γνωστοί χαϊεντάδες".
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

Reaction score
5
Να ξέρεις οτι σου μιλάω μονο και μονο επειδη είσαι παγκοσμίου φήμης χαιεντάς ωσάν την αφεντιά μου. Αλλιώς θα σε έβαζα ignore list!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos