Mudial HD με..... ΝΕΤ σχολιασμό

Reaction score
0
Κατεβάζουμε απο εδώ http://daansystems.com/radiodelay/ το πρόγραμμα Radiodelay.exe (160 KB) και συγχρονίζουμε τον ήχο με όσα δέκατα του δευτερολέπτου χρειάζεται.
Απο ένα tuner απο video η dvd recorder κλπ, στέλνουμε τον ήχο στην κάρτα ήχου του pc μας και μετά απο την έξοδο της κάρτας ήχου στέλνουμε τον ήχο στον ενισχυτή μας.
Το πρόγραμμα που υπάρχει στο site θα μας βοηθήσει στην ακρίβεια συγχρονισμού του ήχου με την εικόνα του δορυφόρου μας. Έχει απο 0.1 του δευτερολέπτου έως και 20 δευτερόλεπτα.
Αύριο που παραλαμβάνω το tuner sat μου επιτέλους, θα δοκιμάσω και εγώ αυτό που πρότινα. Εαν πάντως κάποιος μπορεί, ας πειραματιστεί και να μας πεί.

Reaction score
385
Απάντηση: Mudial HD με..... ΝΕΤ σχολιασμό

To πρόγραμμα δουλεύει μια χαρά ! :107:
Από τις δοκιμές μου σε κάποιους αγώνες του das erste HD σε σχέση με την νετ η διαφορά ήταν στα 0,4 sec ενώ του zdf HD στα 2,0 sec. Οι τιμές αφορούν την αναλογική εκπομπή από χορτιάτη αλλού ίσως είναι διαφορετική).
To περίεργο είναι που μερικές φορές η εικόνα ανάμεσα στα 2 είναι διαφορετική και μπορεί να παραξενέψει στην αρχή (Π.χ μπορεί το Ελληνικό κανάλι να δείχνει τις ενδεκάδες ενώ οι γερμανοι όχι ), αλλά από ότι κατάλαβα οι γερμανοί κάνουν δικιά τους παραγωγή , στον αγώνα όμως όλα καλά!

Reaction score
0
Αν η τηλεόραση διαθέτει λειτουργία PIP, μπορείς σαν κύρια εικόνα να έχεις HD από τον δορυφορικό σου δέκτη, και δευτερεύουσα εικόνα από ΝΕΤ με κύριο ήχο. Έτσι βλέπεις HD με ήχο από ΝΕΤ. Τουλάχιστον η εμπειρία σε HD είναι φανταστική.
ΤV SONY KDL40Z5500 ΔΕΚΤΗΣ VU+DUO

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Mudial HD με..... ΝΕΤ σχολιασμό

Αν η τηλεόραση διαθέτει λειτουργία PIP, μπορείς σαν κύρια εικόνα να έχεις HD από τον δορυφορικό σου δέκτη, και δευτερεύουσα εικόνα από ΝΕΤ με κύριο ήχο. Έτσι βλέπεις HD με ήχο από ΝΕΤ. Τουλάχιστον η εμπειρία σε HD είναι φανταστική.
ΤV SONY KDL40Z5500 ΔΕΚΤΗΣ VU+DUO
Έχω 55άρα με pip. Όμως δεν είναι συγχρονισμένος ο ήχος και έτσι δεν αξίζει.
Όμως, για όσους είδαν σήμερα τον αγώνα της ΙΣΠΑΝΙΑΣ, έπεφτε ο ήχος της ΝΕΤ σχεδόν τέλεια επάνω στην εικόνα hd!!! :116:

Reaction score
0

εγω τα καταφερα με αλλο τροπο εχω tv tuner το pc και το timesuft συγχρονισα τον ηχο εκει που ηθελα και τον εστηλα στον ενισχυτη. και τωρα απολαμβανω εικονα hd απο τον δεκτη μου και ηχο απο το pc μεσω του ενισχυτη

Reaction score
0

εγω τα καταφερα με αλλο τροπο εχω tv tuner το pc και το timesuft συγχρονισα τον ηχο εκει που ηθελα και τον εστηλα στον ενισχυτη. και τωρα απολαμβανω εικονα hd απο τον δεκτη μου και ηχο απο το pc μεσω του ενισχυτη
Έχω και εγώ tv tuner για pc. Μπορεί να γίνει αυτό που λες; Έχει τέτοια δυνατότητα συγχρονισμού σε όποιο χρονικό σημείο το θες εσύ;

Reaction score
0

Έχω και εγώ tv tuner για pc. Μπορεί να γίνει αυτό που λες; Έχει τέτοια δυνατότητα συγχρονισμού σε όποιο χρονικό σημείο το θες εσύ;
κοιτα το προγραμα που χρησιμοποιει το tv tuner σου για pc αν εχει επιλογη timeshift και βαλτο ενα με δυο δευτερολεπτα αναλογα το καθε παιχνιδι

Reaction score
152

..........κολλημενοι με τον PRPPOU!!!:137:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Mudial HD με..... ΝΕΤ σχολιασμό

..........κολλημενοι με τον PRPPOU!!!:137:
Καλά αυτό το κόλλημα με τον πουρουπουπου και τον Θεοφιλόπουλο θέλει ψάξιμο... :)

Πέρα από αυτό, ωραία η λύση με το PC αλλά έχει ένα μεγάλο πρόβλημα...Χρειάζεται PC στο σαλόνι.

Υπάρχει ΠΟΛΥ πιο εύκολη λύση αρκεί να έχει κάποιος συνδρομή ή να βλέπει HD κανάλι με την ίδια πόλωση που έχει και η ΝΕΤ. Νομίζω οριζόντια.

Έχω δυο δορυφορικούς δέκτες σε σειρά συνδεδεμένους (lnb out από τον πρώτο σε lnb in στον δεύτερο).

Στον πρώτο δέκτη παίζει το HD Suisse. Στον δεύτερο η NET. Αλλάζω την πηγή εισόδου του ήχου στον ενισχυτή και έχω εικόνα από HD Suisse με ήχο ΝΕΤ.

Ο ενισχυτής προσφέρει καθυστέρηση στον ήχο αν και η διαφορά είναι πολύ μικρή έτσι και αλλιώς.

Προσωπικά δεν ακούω ΠΟΤΕ ΝΕΤ, το έχω κάνει 2-3 φορές όταν είχαν έρθει κάποιοι φίλοι που ήθελαν ελληνική περιγραφή. Εγώ προτιμάω να ακούω τον Ιταλό.

Reaction score
0

Ευτυχώς για πολλές μέρες ο συγχρονισμός γινόταν δίχως βοηθήματα. Τις τελευταίες όμως μέρες, υπάρχει διαφορά 1 δευτερολέπτου περίπου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511