Musica Golden Βατόμουρα...!

Reaction score
539
Van Halen ΙΙΙ

Είναι μεγάλη μου η αγάπη γι'αυτή την μπάντα, αγαπώ κάθε της περίοδο από τα 70s μέχρι το σήμερα.

Ωστόσο, το album III απογοητεύει ποικιλοτρόπως.
Παραπέμπει στα μεγαλειώδη Van Halen I και II, αλλά είναι μάλλον το μικρό, καχεκτικό, χτυπημένο αδερφάκι τους.

Δυστυχώς μια φωνή αρκεί να καταστρέψει ένα μέτριο album.
Ακούστε πχ το One I Want, μια κλασική τσίχλα-σύνθεση του eddie, όπου ο Roth ή ο Hagar θα το έκαναν cute.
Ε, ο Cherone καταφέρνει να το κάνει χειρότερο.
Δεν το'χει ρε παιδί μου. Κάνει τις προσπάθειές του, πρέπει να έφαγε και καμιά κλωτσιά από τον eddie για να ακουστεί VH.
Αλλά ΔΕΝ.
Η επιλογή του Cherone ήταν μια ανάγκη, μετά την αποχώρηση του Hagar και το ναυάγιο συνεργασίας με τον Roth, οπότε έπρεπε να βρεθεί κάποιος, υπήρχαν πιέσεις για κυκλοφορία album κλπ κλπ, αλλά εδώ κρίνουμε το αποτέλεσμα και μόνο.

Κρίμα.
Βγάλτε το από τη λίστα, και ακούστε ΟΛΑ τα υπόλοιπα albums της μπάντας.
Fun included!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Αγαπημενο θεμα :lolsign:, πιο πολύ ακομα και από τα αγαπημενα albums, γιατι ως Πολωνος νεκροθάφτης στην προηγουμενη ζωη μου, εχω και μια ταση για θαψιμο. :lol:
Λοιπον, εδώ βαζουμε τα χειροτερα μας albums, κυριως (όχι απαραίτητα) από αγαπημενα groups.
Παρθενια παιρνω με τον θειο Ian.

Jethro Tull - 'A' (1980)

Ένα album διχως αρχη, μεση και τελος (και να σκεφτείτε οτι μ'αρεσουν τα πειραματικα και τα disjoined albums, τοσο κακο είναι) και χωρις σκοπο. Επηρεασμένος από την τεχνολογια ο Θειος, σαν άλλος Νταλάρας, ειπε να δουλεψει λιγο περισοτερο με τα συνθια και τις κονσόλες μπας και προσελκησει και ένα διαφορετικο κοινο από το ηδη υπαρχων. Το αποτέλεσμα? Υπερλουστραρισμενη παραγωγη, συνθεσεις που ξεκινουν από το πουθενα και ξανακαταληγουν στο πουθενα, εμπνευση ρηχη σαν μια ξανθια που φοραει μελαχρινη περουκα :roflmao:, σολα κιθαρας και φλαουτου που ξεπερνουν σε στειροτητα την ερημο Mojave, αυτο το album δειχνει να κατορθωνει το ακατορθωτο, οσες φορες και να το ακουσεις δεν σου μενει ουτε μια νοτα στο μυαλο. Μιας και είμαι μεγαλος fan των JT, του εδωσα πολλες ευκαριες, ελεγα ψεματα στον ευατο μου, αλλα δυστυχως δεν επιασε τιποτα. Μα τι στο διατανο ειχε στο μυαλο του ο θειος? Μεχρι και τον Eddie Jobson επιστρατευσε μπας και αλλα δεν...Folk με τα κουμπια και τα μπιμπλικια δεν γινεται, πως να το κανουμε...

Reaction score
169
Άντε ας κράξω κι εγώ λιγάκι...

Πήρα χτες (περισσότερο από καταναλωτική μανία) το Endless River ...

Από τον τίτλο και μόνο, περίμενα να είναι το κατακάθι του Division Bell που με το ζόρι μου αρέσουν 3 κομμάτια...

Αλλά τόσο δεν το περίμενα... Τόσο βαρετός δίσκος... πωπω... Ούτε ένα ενδιαφέρον σημείο, να πεις θα ακούω μόνο αυτό και ας κάνει αυλάκι το βινύλιο...

Ξεδιάντροπη αρπαχτή με τα όλα της...

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002

Αυτό το άλμπουμ φανερώνει ότι πίσω από τη μετριότητα μπορεί κάλλιστα να βρίσκεται (καλλι)τεχνική αρτιότητα.Η δεύτερη όμως αναδεικνύει ακόμα περισσότερο αντί να επικαλύπτει την πρώτη.

Η Taylor Swift αποχωρίζεται την country κι επικαλείται την ποπ διαφορετικότητα αντλώντας από το ναζιάρικο πηγάδι αντί της συνηθισμένης πλέον hip hop μαγκιάς.Όσο καλοφτιαγμένος και να είναι ένας τενεκές έξω από την οικία,το περιεχόμενό του δεν παύει να είναι...απορρίμματα.

Πόρισμα: οτιδήποτε και να ειπωθεί,δεν πρόκειται να επηρεαστεί η δημοφιλία του εν λόγω άλμπουμ.Και αυτό τα λέει όλα...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss