my story of diy

Reaction score
2
Η φωτογραφια του ηχειου της προηγουμενης σελιδας ειναι μια κατασκευη που εκανα πριν 3 περιπου χρονια 4 δρομων με μεγαφωνα dynaudio και ribbon visaton.Το woofer mw190 επαιζε σε κλειστη καμπινα 90 λιτρων με πολλα δεσιματα (δυστυχως δεν εχω φωτο απο την διαδικασια της κατασκευης... μετα εβαλα μυαλο).Το midbass ηταν το 17w75 στα 15 λιτρα παντα ακουστικης αναρτησης το mid d76 στο οποιο ειχα αφαιρεσει τον οπισθιο θαλαμο μιας και φορτιζε σε ξεχωριστη καμπινα με ογκο 3 λιτρα το tweeter ηταν το d260 και το ribbon της vissaton το οποιο λειτουργουσε πρακτικα απο 15khz και ανω.Υψος 160μ και βαρος 110 κιλα περιπου.Το ηχειο επαιζε ενεργα στο κατω μερος του και παθητικα το υπολοιπο.Μου πηρε 2 χρονια για να το κανω να παιζει αξιοπρεπως βλεπετε πολλοι δρομοι και ελειψη καταλληλου εξοπλισμου ειναι σοβαρο προβλημα για κατασκευη τετοιου ηχειου.Τελικα οπως ειπα επαιξε πολυ καλα αλλα ειχε απαιτηση σε ρευμα πολυ πολυ ρευμα...

Reaction score
2
Οι επομενες φωτογραφιες (ερχονται κι αλλες) ειναι απο το wilson watt&puppy που εχω αυτη τη στιγμη.Τα σχολια ειναι περιττα αφου οι φωτογραφιες ειναι πολλες απο ολη τη διαδικασια της κατασκευης.Tα σχεδια ειναι απο το internet the wilson watt&puppy project by thorsten loesch.

Reaction score
2
Nα σημειωσω οτι τις καμπινες του προηγουμενου ηχειου με τα dynaudio τις ειχε επιμεληθει ο κυριος Τζιαφης και τα μεγαφωνα και μερος της κατασκευης του κρος ο Λαζαρος Ιωακειμ του κεντρου μεγαφωνου.Τις καμπινες του wilson τις εχω κατασκευασει με την βοηθεια του αδελφικου μου φιλου Μαρκου Κοντου στο ξυλουργειο του.Να αναφερω οτι ο ιδιος κατασκευαζει τα πλαισια των πανελ της Ελληνικης analysis

Reaction score
2
Ευχαριστω πολυ Γιωργο.Συντομα θα κανονισουμε ακροασουλα αφου καταληξω σε ενισχυτικα πρωτα.Ερχονται κι αλλες φωτο συντομα κι απο αλλα ηχεια κι απο μηχανηματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης