Nέο Logitech Squeezebox Touch

Reaction score
5.929
Νεοτερα απο το μετωπο...

Βγηκε απο το δωματιο,και συνδεθηκε στον ενισχυτη στο σαλονι.Με το που εβαλα τον σκληρο δισκο επανω αρχισε παλι να τον διαβαζει. Αλλη μια ωρα παλι μεχρι να φωτοσει τους φακελλους.

Λεω....οκ....επειδη το κανει επειδη το εβγαλα απο το ρευμα. Αφου φορτωσε τους φακελλους αρχισα να κανω αναπαραγωγη αυτων.

Φορτωνε τον φακελλο που επελεγα σχεδον αμεσως και εκανα δοκιμη αν παει εμασως στο επομενο κομματι.
Ολα οκ!

Επαιζε περιπου δυο ωρες συνεχεια,με αλλαγες φακελλων και κομματιων χωρις καθυστεριση η κολληματα.
Αφου το εσβησα,και εκλεισα απο τον διακοπτη τον σκληρο,μετα απο καμμια ωρα το ξαναεβαλα σε λειτουργεια,και αναψα και εβαλα να παιξει λιγο ιντερνετικο ραδιοφωνο. Στο μισαωρο επανω λεω δεν βαζω παλι να παιξει απο τον σκληρο?

Εεεεεε.....εκει αρχισα να φορτωνω εγω!!:headbang:

Αρχισε παλι να κανει αναζητηση του σκληρου,και αφου τον βρηκε,αρχισε παλι να φορτωνει τους φακελλους.

Οποτε μιση δουλεια......παιζει χωρις κολληματα και σχεδον αμεσα, αλλα δεν γινεται καθε φορα να περιμενω μια ωρα να φορτωσει τους φακελλους στην μνημη ωστε να κανω αναπαραγωγη:(.

Αυτο θα γινεται καθε φορα????? Οποτε ο φιλος tanto ειχε δικοιο!!!;)

Reaction score
5.929
Συμφωνώ και εγω. Αν ο μόνος λόγος που το πουλάς είναι αυτός τότε πρεπει να το ξανασκεφτείς μιας και το SB αναπαράγει κανονικά απο USB. Μήπως κάτι στο format του δίσκου ευθύνεται και δεν τον "διαβάζει" ? Δοκίμασες με άλλο δίσκο ?
Εχω ενα δευτερο δισκο με τους ιδιους φακελλους και τον δοκιμασα. Παλι τα ιδια εκανε.
Του εκανα φορματ,και ξαναπερασα τους φακελλους,αλλα τζιφος......
Καθε φορα που αναγνωριζει σκληρο αρχιζει να φορτωνει τους φακελλους απο την αρχη.

Reaction score
5.929
Πηγα στο σαλονι να το βγαλω και να το συσκευασω στο κουτι του,και λεω δεν κανω αλλη μια δοκιμη??

Τελικα αν το SB βγει τελειως απο το ρευμα και μετα το ξαναβαλεις,αφου δει τον σκληρο,αρχιζει ξαναφορτωνει τους φακελλους. Αφου τους φορτωσει,ειναι ετοιμο για αναπαραγωγη χωρις προβληματα.

Αν το SB ειναι στην θεση του ρολογιου,και το αναψεις σου ζηταει να φορτωσει τον σερβερ,και εισαι ετοιμος για αναπαραγωγη.
Αν στο σκληρο βαλεις εξτρα φακελλους απο αυτους που εχει φορτωσει,ξανακανει αναζητηση φακελλων απο την αρχη.

Οποτε χανει τους φακελλους μονο οταν κοπει η τροφοδοσια ρευματος.

Οι δοκιμες θα συνεχιστουν παλι το ΣΚ οπου θα εχω χρονο.Ισως υπαρχει καμμια ρυθμιση ωστε να μπορεις οταν βαζεις νεους φακελλους να μην κανει αναζητηση απο την αρχη,αλλα μονο για νεους φακελλους. Εναν 500αρι δισκο κανει 1 ωρα να τον φορτωσει.

Reaction score
7.195
Βρε Γιαννη μην χανεις ωρες να κοιτας το μηχανακι να φορτωνει φακελους,δυστυχως δεν θα καταφερεις κατι,εκτος και αν το βαλεις να ειναι συνεχεια ανοικτο και να παιζει (ετσι ωστε να μην πεσει σε standbymode και βγαλει το ρολοι). Απο την αλλη βεβαια ειναι ενα εργαλειο με συλλεκτικη αξια πλεον και με τελεια οθονη. Ιδανικο για net radio και τελικα αν εχεις κανενα λαπτοπακι εκει διπλα χρησιμοποιησε το σαν σερβερ (για να μην μπλεκεις με πανακριβα nas....μονο αυτο δουλευουν σωστα και γρηγορα).

Reaction score
27
Το οτι χρειαζετε νας ειναι το προβλημα?
Εγω πηρα εναν νας με 70 ευρω και τελος.
εβαλα μεσα τα flac μου και το συνδεσα με το logi, τα σβηνεις τα αναβεις και τρεχει μια χαρα.
ουτε pc ουτε μπλεξιματα,δηλαδη αυτονομο.

Reaction score
5.929
Το οτι χρειαζετε νας ειναι το προβλημα?
Εγω πηρα εναν νας με 70 ευρω και τελος.
εβαλα μεσα τα flac μου και το συνδεσα με το logi, τα σβηνεις τα αναβεις και τρεχει μια χαρα.
ουτε pc ουτε μπλεξιματα,δηλαδη αυτονομο.
Aπο περιεργεια ποιο νας πηρες?

Reaction score
5.929
Περιεργο.....
Αυτο ειχα παρει και εγω και μου εσπασε τα νευρα. Αργουσε να φορτωσει και να ανοιξει τους φακελλους,και αφου επελεγα φακελλο εκανε μια ωρα να αρχισει να παιζει.
Αφου επαιζε,ξαφνικα εκανε διακοπες και προσπαθουσε να φορτωσει παλι τον φακελλο.

Reaction score
27
περιεργο,να αναφερω οτι δεν ειναι συνδεμενο με τιποτα αλλο.
δηλαδη δεν εχω δυκτιο,δεν εχω wi-fi ειναι συνδεμενα μονο τα δυο τους.
βεβαια δεν ξερω εαν ο σερβερ που σηκωνει μεσα στο nas εχει γινει καλυτερος απο παλια με τις αναβαθμισεις που εχει παρει.
και κατι αλλο υπηρχε ιδιο zyxel με μικροτερο επεξεργαστη και μνημη,αυτο εχει 256mb και τρεχει στα 1.2GHz.

Last edited:

Reaction score
325
Μου ήρθε και μένα από ebay το squeezebox σε αρκετά καλή κατάσταση. Κάτι πιξελάκια στην άκρη της οθόνης έχουν άλλο χρώμα αλλά και αυτό δεν φαίνετε.
Θα αρχίσω να το σκαλίζω και λέω να βάλω και στον qnap nas server που έχω το αντίστοιχο πρόγραμμα για να δει τα αρχεία μου.
Στο dac λέω να το συνδέσω με οπτική.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.655
Members
38.586
Νεότερο μέλος
stratos.april