Nέο Logitech Squeezebox Touch

Reaction score
5.626
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

To DS110j στήθηκε χθές μέσα σε 10' και πραγματικά αποτελεί εξαιρετικη & οικονομική λύση. Το web interface είναι πανεύκολο στη ρύθμιση και σου λύνει πραγματικά τα χέρια. Η διαφορά που είδα με την αναπαραγωγή μέσω usb - στο προηγούμενο setup - και μέσω δικτύου (ενσύρματου) που δημιούργησα με το νέο setup ειναι ιδιαίτερα εμφανής στην αλλαγή των μενου και τη φόρτωση των εξωφύλλων. Εχω την αίσθηση οτι και στο "διάβασμα" των φακέλων (περί τα 400GB) ήταν γρηγορότερο απο το usb.
To Synology 110j έχει μόλις 128mb ram, όση έχει και το ίδιο το Touch από μόνο του.

Μεγαλύτερη διαφορά θα δει κάποιος με ισχυρότερο NAS. Το δικό μου Synology 1511+ το είχα παραγγείλει με 3gb ram και πάει σφαίρα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Από την άλλη, δεν χρειάζονται 3GB RAM και γενικότερα τα spec του 1511+ σε NAS για οικιακή χρήση, ούτε καν για μικρή επιχείρηση (για μεσαία το συζητάμε, ανάλογα τη χρήση). Ένα μικρότερο μοντέλο είναι υπερ-αρκετό.

Reaction score
5.626
Εννοείται ότι δεν χρειάζεται κανείς να πάει στην κορυφή για χρήση καθαρά με το Touch. Απλά να αποφύγει το βενιαμίν μοντέλο. Ένα 411+ με 512MB ram θα ήταν μια χαρά για χρήση με το Touch.

Reaction score
1.622
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

To Synology 110j έχει μόλις 128mb ram, όση έχει και το ίδιο το Touch από μόνο του.

Μεγαλύτερη διαφορά θα δει κάποιος με ισχυρότερο NAS. Το δικό μου Synology 1511+ το είχα παραγγείλει με 3gb ram και πάει σφαίρα.
Σωστό. Απλά διαπίστωσα οτι με καλύπτει απολυτα η λύση αυτή όποτε δε το έψαξα παραπέρα...

Reaction score
2
Απάντηση: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Αφού το εγκατέστησα...ξανά δεν έπιασα το τηλεκοντρόλ..:103:

Reaction score
5.929

Πριν λιγο συνδεσα τον σκληρο στο λαπτοπ να φορτωσω τον media server,και οταν αρχισε να φορτωνει μετα απο ενα λεπτο μου εβγαλε το μυνημα που φαινεται κατω δεξια.
Τι μπορει να συμβαινει?

Reaction score
5.929

Eχω παρατηρησει αρκετες φορες,ενω ειναι κλειστο στην λειτουργεια του ρολογιου,το βρισκω ανοιχτο.
Αυτο εχιε συμβει σε κανεναν απο εσας?

Reaction score
230

Eχω παρατηρησει αρκετες φορες,ενω ειναι κλειστο στην λειτουργεια του ρολογιου,το βρισκω ανοιχτο.
Ναι. Συμβαίνει και σε εμένα. Κάτι με το mysqueezebox.com θα έχει να κάνει...

Reaction score
1.815

Μπα... θα ένιωθε μοναξιές και είπε να ανοίξει λίγο να τραγουδήσει!:204:

Reaction score
17
Μια ερώτηση το touch πουλιέται ακόμα; Στο γερμανικό άμαζον φέρνει μόνο μεταχειρισμένα πλέον

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Nέο Logitech Squeezebox Touch

http://www.youtube.com/watch?v=d2hVPajFt4I
http://www.youtube.com/watch?v=4_yjE2H1L7E&feature=endscreen&NR=1

Xαζευοντας στο youtube επεσα πανω στα παραπανω λινκ. Γνωριζει κανεις πως μπορουμε να περασουμε τα VUμετρα αυτα?
##When on the Now Playing screen just touch the screen to scroll through several visualizations, including the VU meter.##

Reaction score
5.626
Re: Απάντηση: Nέο Logitech Squeezebox Touch

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?88725-Squeezebox-Touch-VU-Meters

You need to go to "Settings/Advanced/Applet Installer" on your Touch and install either "Custom Clock" applet or "Patch Installer" applet. Both have some different VU meter alternatives. "Patch Installer" will replace the standard VU meter in Now Playing screen while "Custom Clock" will act as a separate screen saver which also could be configured to completely replace the standard Now Playing screen.

If you are thinking about drawing your own graphics, there is a long thread where it was all discussed:
http://forums.slimdevices.com/showthread.php?77117-Analogue-digital-VU

Reaction score
834

Μια ερώτηση κι από εμένα στους ειδικούς.

Το δικό μου touch είναι συνδεμένο σε ένα Synology DS 212+ ενσύρματα, μέσω switch 100Mb και κατόπιν σε Dac--->Ενισχυτή. Ουδέποτε αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στο streaming. Χτες, προσπάθησα να στριμάρω αρχεία 24/192, αλλά κάθε 8-10 δευτερόλεπτα ο ήχος σταματά για να κάνει re-buffer το Touch.

Καμιά ιδέα κανείς για το γιατί συμβαίνει αυτό;

Btw, το Οppo 103 και το WD TV Live που έχω στριμάρουν τα ίδια αρχεία κανονικά (δεν ξέρω όμως αν κάνουν downsampling το σήμα πριν το στείλουν στο Dac).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.636
Members
38.584
Νεότερο μέλος
sofia_4