Nαι ταχα μου ταχα μου...για ερευνα

Reaction score
1.213
:137: :137: :137:

Η Sony, η Toshiba και η IBM εδώ και πολύ καιρό υποστηρίζουν ότι η αρχιτεκτονική της Cell Broadband Engine (Cell/B.E.) είναι εφάμιλλη με και τόσο ικανή, όσο αυτή ενός υπερυπολογιστή. Οι σχεδιαστές του πυρήνα Cell/B.E. έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι ο επεξεργαστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, από αυτές που στοχεύουν στη διασκέδαση έως και αυτές που χρησιμοποιούνται στη βαριά βιομηχανία.

Η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. λοιπόν, σε μια προσπάθεια να πάρει στα χέρια της τον Cell/B.E. και να τον δοκιμάσει στα εργαστήριά της, σχεδιάζει να πάρει τους επεξεργαστές, όχι παραγγέλνοντάς τους από την εταιρεία κατασκευής, αλλά με την αγορά 300 Playstation 3.

Όπως δήλωσε μάλιστα η Πολεμική Αεροπορία, τα εργαστήριά της έχουν αναλάβει την εκμετάλλευση ορισμένων από τις δυνατότητες των Cell επεξεργαστών, μέσω ερευνών που κάνουν σε αυτούς. Ενώ όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι για την Π.Α. να πάρει στα χέρια της έναν Cell/B.E. και μάλιστα μέσω ειδικής παραγγελίας, όπου ο επεξεργαστής θα έχει σημαντικά μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτούς που μπαίνουν στα Playstation 3, φαίνεται πως σκέφτεται το υπέρογκο ποσό που θα είναι αναγκασμένη να δώσει κι έτσι στρέφεται προς αυτήν την κίνηση.

"Οι επεξεργαστές πάνω στο Sony Playstation 3 είναι οι μόνοι που μπορούμε να βρούμε στην αγορά, σε ένα λογικό κόστος, ενώ όλα δείχνουν πως εκπληρώνουν τις συνθήκες και τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται, για το πρόγραμμα που θέλουμε να εκτελέσουν", δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Παραδόξως, το μοντέλο του Playstation 3 που παρήγγειλε η Π.Α. των Η.Π.Α. είναι αυτό με τα 40GB, το οποίο όμως έχει και 4 USB θύρες αντί για 2 του κανονικού και θύρες για Memory Stick/SD/Compact Flash, που είναι διαθέσιμες μόνο στα 60GB και 80GB μοντέλα.

Μια εικόνα του επεξεργαστή Cell/B.E. που χρησιμοποιείται στο Playstation 3:

http://www.dailytech.com/US+Air+Force+Looking+to+Buy+300+PlayStation+3+Consoles/article10968.htm
www.thelab.gr

Βρε παιδια ....προτεινετε τους και μερικα παιχνιδια ...για ερευνητικο σκοπο βεβαια..

:204:

Attachments

Reaction score
3
Απάντηση: Nαι ταχα μου ταχα μου...για ερευνα

Τι δεν έχει απάντηση από τους φανατικούς του XBOX;
Δε θα ανάψει το θέμα;:145:
Κρίμα...:122:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ