NAD C352 TI HXEIA?

Reaction score
0
γεια σας guys...αποφασισα να το γυρισω σε δικαναλο απο ενα av sony που χω...παραγγειλα εναν nad c352 και απο μερα σε μερα θα σκασει μυτη..

το λοιπον αυτη την στιγμη ειμαι με ενα ζευγαρι B&W 600-S3 και ενα sub Yamaha YST-SW225 στα 120W...

πως την βλεπετε? θα κανω δουλεια? θα με καλυψουν τα μικρα B&W η θα ταν καλυτερο να προβω στην αγορα των Β&W685? http://www.progressive.gr/hifi/hifi-prod.asp?productID=377

υποψιν ακουω μονο ηλεκτρονικη και ροκ..:happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: NAD C352 TI HXEIA?

Για μένα το 685 είναι πολύ καλύτερο ηχείο.
Πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις τον ενισχυτή σου, να τον απολαύσεις για λίγο καιρό κι αν δεις ότι σου λείπει κάτι - κι αφού ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό το "κάτι" - να ψαχτείς για αλλαγή.

Reaction score
0
απλα το 600-s3 σαν να το βλεπω "λιγο" για τον ενισχυτη τον καινουργιο....και γενικα ειναι πολυ καλο ηχειο συνηθως ως περιφερειακο...τωρα για το 685 δεν ξερω δεν το χω ακουσει...αλλα εχει παρει αρκετα καλες κριτικες...και πιστευω θα γεμισει καλυτερα ο χωρος..εκτος αν παω σε καποια ενναλακτικη προταση τυπου quad η energy...

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Aν ακούς μόνο ηλεκτρονική και ροκ όπως λες, θα σου έλεγα να προτιμήσεις τα B&W από τα Quad. :cool_4:

Reaction score
0

Reaction score
61
Και εγώ Quad 12L θα ψήφιζα. Θεωρώ πιο ντελικάτο τον ήχο τους, ακόμη και σε rock.

Reaction score
5
Και εγώ Quad 12L θα ψήφιζα. Θεωρώ πιο ντελικάτο τον ήχο τους, ακόμη και σε rock.
Πολύ καλά τα Quad αλλά δεν έχουν πολύ βαθύ χαμηλό, δε φουσκώνει μάλιστα τις χαμηλές κι ο Nad οπότε δεν κάνουν για την περίπτωση του gbak.

Προσωπικά, αν είχα τα χρήματα, θα πήγαινα σε Audio Spectrum (έχω ενισχυτή Nad C370).

Reaction score
0
Εγω φιλε gbak, οταν ειχα nad amp και cd εβαλα διαφορα ηχεια tannoy,mission,morduen short δεν ειχα καλο παντρεμα αλλα στο τελος με τα b&w εδεσε πολυ καλα.Και μιλαμε για φτηνο ηχειακι το dm 601 s3 και μετανοιωσα που το εδωσα.ΑΑ ειδικα σε rock και ηλεκτρονικη μουσικη για τα χρηματα του,αλλα αφου εχεις το 600 ξερεις,απλα το χαμηλο τους ειναι καπως.

Reaction score
0
Εγω φιλε gbak, οταν ειχα nad amp και cd εβαλα διαφορα ηχεια tannoy,mission,morduen short δεν ειχα καλο παντρεμα αλλα στο τελος με τα b&w εδεσε πολυ καλα.Και μιλαμε για φτηνο ηχειακι το dm 601 s3 και μετανοιωσα που το εδωσα.ΑΑ ειδικα σε rock και ηλεκτρονικη μουσικη για τα χρηματα του,αλλα αφου εχεις το 600 ξερεις,απλα το χαμηλο τους ειναι καπως.
ηδη τον ακουω με τα 600-s3 και οντως ειναι πολυ οκ...απλα απο αυριο θα μαι με τα 685..πηγα τα ειδα και τα ακουσα και ειναι πολυ καλα ηχεια..και τα κλεισα

Reaction score
12
Re: Απάντηση: NAD C352 TI HXEIA?

Καλοριζικα gbak!!!Aν και για μενα η καλυτερη λυση εχει προαναφερθει ανωτερο:

Για μένα το 685 είναι πολύ καλύτερο ηχείο.
Πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις τον ενισχυτή σου, να τον απολαύσεις για λίγο καιρό κι αν δεις ότι σου λείπει κάτι - κι αφού ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό το "κάτι" - να ψαχτείς για αλλαγή.
Οπως κ να'χει ομως καλες :happy_2:

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Περιμένουμε φώτο μόλις έρθουν και τα ηχεία.
Πολύ καλές επιλογές. Θα τα χαρείς σίγουρα. :cool_4:

Reaction score
0
λοιπον guys τα ηχεια ηρθαν και η αποδοση ειναι παρα πολυ καλη...απο αυριο θα φορεσω και μια Auzen prelude...

και να το συνολακι μου...:happy_9:

Reaction score
12
Nα υποθεσω ο NAD ειναι πανω στο Pc με minijack σε RCA η εχεις καποια

εξωτερικη πχ καρτα, audio interface(ψηφιοαναλογικο μετατροπεα θελω να πω

οποτε διορθωσε με αν το ειπα λαθος αγγλιστη) etc?Αν ναι

θα με ενδιεφεραι.Ευχαριστω

Reaction score
1.213

Φιλε μου περιμενω εντυπωσεις απο την prelude γιατι με ενδιαφερει !!! (με ενδιαφερει πολυ κατα ποσο ειναι καλυτερη απο την creative..κατα ποσο φαινεται αυτη η διαφορα και που ακριβως γινεται αισθητη....μιλαω μονο για τη μουσικη....στα games και dvd υποθετω θα ειναι και οι δυο υπεραρκετες..

Βασικα εντυπωσεις και απο ολο το συνολο (πχ ακουσμα wav ,mp3 απο το σκληρο) γιατι καπου εκει ειχα σκοπο να κινηθω και εγω....(πχ κατα ποσο γινεται αισθητη εως ενοχλητικη η συμπιεση των mp3 οταν ακους απο αυτο το σετακι...αν γινεται )

Υ.Γ Και θα τα πεις με χαρτι και καλαμαρι..με το νι και με το σιγμα..για τιμωρια ..επειδη εβαλες πρωτη μουρη τη σελιδα του thelab...:cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Φιλε μου περιμενω εντυπωσεις απο την prelude γιατι με ενδιαφερει !!! (με ενδιαφερει πολυ κατα ποσο ειναι καλυτερη απο την creative..κατα ποσο φαινεται αυτη η διαφορα και που ακριβως γινεται αισθητη....μιλαω μονο για τη μουσικη....στα games και dvd υποθετω θα ειναι και οι δυο υπεραρκετες..
να δεις εμενα ποσο με ενδιαφερει...ακριβως αυτο θελω και γω να δω..κατα ποσο ειναι καλυτερη σε audio..γιατι εχω την εντυπωση καλη η creative μια χαρα...αλλα σαν κατι να τις λειπει...και μηπως αυτο που τις λειπει το χει η auzen...θα δειξει...θα σου πω αυριο..

οσο για το lab....:respect:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.082
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo